Hold festen hos os – vi klarer (næsten) det hele!

Hos Montra Hotels elsker vi fest og farver! Der er masser af anledninger til at samle dem, du holder af og feste til den helt store guldmedalje – og på vores hoteller har vi de perfekte omgivelser. Vi har flotte selskabslokaler i mange størrelser og til alle slags fejringer.

Når du holder din fest hos os, kan vi klare det hele for dig – bortset fra gæsterne, dem vælger du selvfølgelig selv. Vi står for lokaler, mad, service og andre praktiske foranstaltninger. Udover det hjælper vi også gerne med både invitationer, bordkort, udsmykning, dansegulv og underholdning, hvis det er noget, du ønsker en hånd til.

Hvordan din fest skal arrangeres, aftaler vi, når vi snakker nærmere om din fest hos os. Hos Montra Hotels starter det hele med en snak og måske en rundvisning, så du kan se, hvordan dine drømme kan blive til virkelighed. Her finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst kommer i mål med dine ønsker for festen eller arrangementet.

Drøm bare løs – ingen ønsker er for store at spørge om.

Vi rummer alle slags fester

Anledningen kan være alt mellem himmel og jord, når du holder fester, og vi hjælper gerne med at holde dem alle. Når det så er sagt, er der nogle klassiske lejligheder, der trækker festen ud af stuen og direkte ind på vores flotte hoteller.

Det er selvfølgelig de store begivenheder i livet, hvor der følger en fest med – og her er vores lokaler oplagte! Bryllupper, runde fødselsdage, konfirmationer, barnedåb og den slags er lejligheder, vi ofte ser, og det er altid en stor fornøjelse at lægge hus, servere og kokkerere til de glade gæster.

Vi pynter hellere end gerne lokalet op efter dine ønsker, og vi gør alt for at ramme en stemning, der passer til lige præcis den begivenhed, du skal fejre.

Ingen fest uden god mad. Alle vores hoteller har gode restauranter, der hører til hotellet, og vi står derfor også gerne for maden til festen. Alle hoteller har selskabsmenuer, som du kan bruge til at sætte en fantastisk menu sammen, og hvis du har nogle særlige ønsker til maden, finder vi selvfølgelig en løsning på det.

Du er altid velkommen til et kig og en snak

Hvis du overvejer at holde din næste fest på et af vores hoteller, er du meget velkommen til at komme forbi til en snak om dine ønsker og en rundvisning. Du kan få et kig på lokalerne, og sammen kan vi snakke os ind på, hvordan vi kan få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Kontakt det eller de hoteller, du overvejer at holde din fest på, så vi kan aftale et tidspunkt for en uforpligtende rundvisning og snak om din fest.

Fest i firmaet – og meget mere

Det er som nævnt ofte bryllupper, konfirmationer og den slags, der er anledningen til at holde fest på et af vores hoteller, men firmafester og personalearrangementer er også oplagte at holde hos os.

En firmafest kan både stå alene som en fejring af småt som stort i virksomheden, eller det kan være en afslutning på en begivenhedsrig dag, hvor fællesskabet er blevet styrket. Vi tilbyder eksempelvis teambuilding, som kunne være en oplagt aktivitet inden den store fest, så alle er i god stemning, og det sociale sammenhold er helt i top.

Endnu en fordel ved at holde firmafesten på et af vores hoteller er naturligvis, at der kan bookes overnatning til alle, så der ikke er nogen, der skal bekymre sig om at komme hjem efter en herlig aften med kollegaerne. Med hver overnatning følger selvfølgelig en lækker morgenmad, så alle festdeltagere kan starte den følgende dag på bedste vis.