Sommerens udflugter

Montra Hotels

Ta' på sommerens hotelophold i det jyske

Drømmer du om at drage ud i det danske land og udforske naturen, storbyen eller de små flækker rundt i Danmark? Så book et dejligt sommerophold med fuld forplejning hos en af vores skønne hoteller i Jylland.

Når du tager på et af vores ophold i sommeren, får du to overnatninger på vores hyggelige hotelværelser. Begge morgener står vi klar med en stor morgenbuffet, så du ikke skal drage på udflugt på tom mave. Hver aften sørger vores dedikerede kokke for, at du får serveret en lækker 2-retters eller 3-retters middag, som du kan nyde på hotellets dejlige restaurant.

Vores hoteller ligger tæt på charmerende byer og store naturoplevelser, så der er noget for enhver smag. Tag f.eks. på et østjysk ophold nær bylivet i Aarhus, hvor du kan opleve det gamle latinerkvarters charmerende, farverige huse. Eller drag mod nord, og tag et ophold tæt på naturen, hvor du kan opleve Nationalpark Thys rå natur eller Vesterhavets brede bølger.

Læs mere om hvert enkelt tilbud, og book dit sommerophold nu.

Vores 4 forårsophold

Sommertilbud
Montra Skaga Hotel

3-dages sommerophold med middag og picnic

1. juni til 31. august

Kom på et hyggeligt sommerophold til en god pris. Hotellet er placeret mellem Hirtshals by og den dejlige natur, der omkranser byen. Få to overnatninger, en skøn 2-retters middag og stor morgenbuffet hver dag samt en picnickurv fyldt med lækkerier.

Pris pr. person fra

KR. 1.295,-

SOMMERTILBUD
Montra Hotel Sabro Kro

3-dages sommerophold nær Smilets by

1. juni til 31. august

Forkæl dig selv med en to-nætters sommerferie på et af vores charmerende hotelværelser. Udforsk Aarhus og oplev Jyllands pulserende storbyliv, rig på både kulturelle og naturskønne oplevelser. Vi sørger for, at du bliver forkælet hver dag med lækre to-retters middage og overdådig morgenbuffet.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

SOMMERTILBUD
Montra Odder Parkhotel

3-dages sommerophold i skønne Odder

1. juni til 31. august

Tag på et hyggeligt 3-dages hotelophold, og nyd de naturskønne omgivelser i hjertet af Østjylland. Vi serverer et glas af husets sommerdrink, når I ankommer, og sørger for en lækker 2-retters middag begge aftener og en stor morgenbuffet hver morgen.

Pris pr. person fra

KR. 1.225,-

SOMMERTILBUD
Montra Hotel Hanstholm

3-dages sommerophold på toppen af Thy

1. juni til 31. august 2023

Opdag nogle af Danmarks mest betagende naturlandskaber og nyd en 3-dages ferie i Hanstholm i løbet af sommeren. Vores luksuriøse 4-stjernede hotel er ideelt beliggende nær den imponerende Nationalpark Thy. I løbet af hele opholdet vil vi forkæle dig med overdådige 3-retters middage og morgenbuffeter.

Pris pr. person fra

KR. 1.095,-