Firmafest og personalearrangementer

Montra Hotels

Hold jeres næste personalearrangement eller firmafest hos os

Hos Montra Hotels vil vi gerne være værter for jeres næste personalearrangement, firmafest, sommerfest og meget mere. Vores 4 hoteller rundt om i Jylland er perfekte rammer for jeres fester og arrangementer i virksomheden, og vi kan tilbyde så godt som alle muligheder for jeres fest.

Vi kan inkludere teambuilding-elementer, som styrker sammenholdet, vi har lokaler til faglige oplæg, vi har gode restauranter, som kan servere lækker mad til jeres personalearrangement eller personalefest, og vi kan selvfølgelig også hjælpe med overnatning, hvis festen fortsætter, når solen går ned.

Mulighederne synes næsten endeløse, og vi skræddersyer meget gerne

Virksomhedens sommerfest hos os

Det er sommer, og solen skinner, så meget som den nu kan i Danmark. Årstiden giver anledning til dejlige sommerfester i virksomhederne rundt om i landet, og den fest kan du holde hos et af vores hoteller.

Sommerfesten er altid et kærkomment afbræk fra de daglige opgaver, og man kan sammen nyde en lang og lys aften eller en hyggelig dag med gang i grillen.

Sådan en fest kan se ud på mange måder. Vi hjælper naturligvis med at finde den helt rigtige sammensætning af aktiviteter lige fra dem, der kun vil have en 5-retters middag og vinmenu om aftenen til dem, der foretrækker en hel dag med masser af forskellige aktiviteter og øvelser, som afsluttes med dans og musik til de små timer rinder ud.

Vi sætter i fællesskab den skønneste sommerfest sammen, som blandt andet kan indeholde:

  • Teambuilding-elementer
  • Skønne middage
  • Sjove aktiviteter
  • Dansegulv og musik
  • Konkurrencer og dyster
  • Kokkeskole
  • Bar og drinks
  • Og meget mere!

Tag en overnatning efter festen

Holder I jeres personalearrangement eller firmafest hos os, kan vi naturligvis være behjælpelige med overnatning til jer. Alle vores 4 hoteller byder på skønne, velindrettede værelser, og med alle overnatninger følger selvfølgelig en lækker morgenmad.

På den måde behøver medarbejderne ikke bekymre sig om at komme hjem, og alle kan få lov til at give den fuld gas, hvis dagen sluttes af med en aften hos os.

En overnatning på et af vores hoteller kan være det ekstra drys luksus, som løfter jeres firmafest til noget helt specielt. Det er en god måde at sende medarbejderne på sommerferie.