Firmafest og personalearrangement

Montra Hotels

Få skræddersyet firmafesten efter jeres ønsker

Lad et af vores fire 4-stjernede hoteller i Jylland være værter for jeres næste personalearrangement, firmafest, sommerfest eller noget helt fjerde. Vi tilbyder perfekte rammer for jeres fester og arrangementer med formål om at fremme et godt fagligt og socialt samvær, og vi skræddersyer altid eventet efter jeres behov og ønsker.

Vores hoteller finder du i:

I er meget velkomne til at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

Vi skaber den gode smagsoplevelse

Vi fokuserer på at lave traditionel, god mad ud fra sæsonens bedste råvarer. I vil derfor kunne møde de traditionelle, danske klassikere på menukortet, men også ofte med et lille twist. Og så sørger vi for, at der er noget for enhver smag. I skal blot gøre os opmærksomme på allergener og andre præferencer – så har vi styr på resten.

Skal I til at arrangere årets sommerfest?

Og kunne I godt tænke jer, at der sker lidt sjov og underholdning inden festen til aften? Vi kan også arrangere teambuildingaktiviteter, som opbygger samarbejdet i et team og øger motivation på arbejdspladsen. I samarbejde med vores samarbejdspartner Fieldmore sammensætter vi sjove aktiviteter med fokus på opgaver tilpasset jeres formål – og hvor der er plads til alle ambitionsniveauer.

Om I blot vil nyde en 5-retters middag og vinmenu om aftenen til dem, eller I hellere vil have en hel dag med masser af forskellige aktiviteter og øvelser, som afsluttes med dans og musik, så kan vi hjælpe jer.

En underholdende dag kunne blandt andet indeholde:

  • Teambuilding-elementer
  • Festlige middage
  • Sjove aktiviteter
  • Dansegulv og musik
  • Konkurrencer og dyster
  • Kokkeskole
  • Bar og drinks
  • Og meget mere!

Tag et kig indenfor i festlokalet

_P7A4613
_MG_0840 (1)
118359725_432846440973917_5356239196280197261_n

Overnat efter festen

Holder I jeres personalearrangement eller firmafest hos os, kan vi altid hjælpe med overnatning til jer. Alle vores fire hoteller byder på skønne, velindrettede værelser, og med alle overnatninger følger selvfølgelig en lækker morgenmad.

På den måde behøver medarbejderne ikke bekymre sig om at komme hjem, og alle kan få lov til at give den fuld gas, hvis dagen sluttes af med en aften hos os.