Firmafest og personalearrangement

Montra Hotels

Få skræddersyet firmafesten efter jeres ønsker

Lad et af vores fire 4-stjernede hoteller i Jylland være værter for jeres næste personalearrangement, firmafest, sommerfest eller noget helt fjerde. Vi tilbyder perfekte rammer for jeres fester og arrangementer med formål om at fremme et godt fagligt og socialt samvær, og vi skræddersyer altid eventet efter jeres behov og ønsker.

Vi har store, lyse lokaler, der er ideelle til faglige oplæg, og vi har gode restauranter, som tilbereder fantastisk mad sammensat efter sæsonaktuelle varer, så du får mest mulig smag i enhver bid. Hos os kan du booke overnatning til alle, hvis festen fortsætter, når solen går ned. Med hver overnatning følger selvfølgelig en lækker morgenbuffet.

Vi kan også inkludere teambuilding aktiviteter, som opbygger samarbejdet i et team og øger motivation og vindermentalitet på arbejdspladsen. Sammen med vores samarbejdspartner Fieldmore kan vi sammensætte teambuilding aktiviteter med fokus på opgaver tilpasset jeres formål, hvor der er plads til alle ambitionsniveauer.

I er meget velkomne til at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

Virksomhedens sommerfest hos os

Vi nærmer os sommeren, og solen skinner, så meget som den nu kan i det danske forår. Årstiden giver anledning til dejlige sommerfester i virksomhederne rundt om i landet, og den fest kan du holde hos et af vores hoteller.

Sommerfesten er altid et kærkomment afbræk fra de daglige opgaver, og man kan sammen nyde en lang og lys aften eller en hyggelig dag med gang i grillen.

Sådan en fest kan se ud på mange måder. Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige sammensætning af aktiviteter lige fra dem, der kun vil have en 5-retters middag og vinmenu om aftenen til dem, der foretrækker en hel dag med masser af forskellige aktiviteter og øvelser, som afsluttes med dans og musik til de små timer rinder ud.

I fællesskab sætter vi den skønneste sommerfest sammen, som blandt andet kan indeholde:

  • Teambuilding-elementer
  • Festlige middage
  • Sjove aktiviteter
  • Dansegulv og musik
  • Konkurrencer og dyster
  • Kokkeskole
  • Bar og drinks
  • Og meget mere!

Tag en overnatning efter festen

Holder I jeres personalearrangement eller firmafest hos os, kan vi altid hjælpe med overnatning til jer. Alle vores fire hoteller byder på skønne, velindrettede værelser, og med alle overnatninger følger selvfølgelig en lækker morgenmad.

På den måde behøver medarbejderne ikke bekymre sig om at komme hjem, og alle kan få lov til at give den fuld gas, hvis dagen sluttes af med en aften hos os.

En overnatning på et af vores hoteller kan være det ekstra drys luksus, som løfter jeres firmafest til noget helt specielt. Samtidig kan I altid parkere gratis på alle vores hoteller, så I behøver ikke bekymre jer om den udgift. I stedet kan den post streges ud og bruges til ekstra forkælelse af medarbejderne.