Fejr livets begivenheder i Vendsyssel

Montra Skaga Hotel

Hold din fest i flotte festlokaler nær Vesterhavet

Lad os danne rammen om din næste fest i smukke selskabslokaler. Vi har ideelle forhold til små såvel som store fester på op til 200 gæster i 6 forskellige lokaler. Uanset om anledningen er en fødselsdag, et bryllup, en konfirmation eller andet, lægger vi os i selen for at give dig og dine gæster en fantastisk dag eller aften.

Borddækning, dekorationer og smagsoplevelser

Når du holder din fest hos os, får du super service med hjælp til borddækning, dekoration, underholdning og lækker mad. Vi serverer mad fra vores restaurant, som er tilberedt efter sæsonens råvarer.

Få en gratis overnatning

Når du holder et selskab hos os, får du altid en overnatning inkl. morgenmad uden beregning, og dine gæster kan også få en favorabel pris på en overnatning inkl. morgenmad.

Book en rundvisning

Vi står altid klar til at give en rundvisning og komme med gode råd. Hvis du booker en rundvisning hos os, fremviser vi vores selskabslokaler og hotelværelser og gennemgår fest forløbet samt særlige ønsker og idéer fra dig. Vi har blandt andet god udsigt og en hyggelig gårdhave perfekt til velkomstdrinks.

Kontakt os for at høre mere på tlf. 9894 5500 eller via mail skaga@skagahotel.dk.

Se prispakker og menu

Se vores selskabskort for at finde vores prispakker og menuer.

Montra Skaga Hotel

Anledning

Uanset anledningen er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for dig. Vi kan hjælpe med alle slags fester, og det er helt uforpligtende at tage en snak med os om dine ønsker og vores muligheder.

Bryllup

Bryllupper er fantastiske fejringer af kærligheden, og det er altid en fornøjelse for os at lægge lokaler hertil. Du får imødekommende personale, fantastisk mad og flot pyntede lokaler, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om at holde bryllupsfesten i hyggelige Hirtshals.

Konfirmation

Konfirmationen er en stor dag for unge mennesker, og derfor skal det fejres med maner. Det betyder lækker mad, god service og måske særlig underholdning – og det kan vi naturligvis hjælpe med. Hos os er du sikret en uforglemmelig dag for konfirmanden og gæsterne.

Barnedåb

Dåben er en stor begivenhed, og de fleste holder en fest i forbindelse med en barnedåb. Efter turen i kirken, kan I køre til hotellet og vores flotte festlokaler, som står klar med pynt og opdækning, og vi serverer mad til barnedåben, som nok skal gøre gæsterne glade.

Fødselsdag og meget mere

Hos os kan du fejre rund fødselsdag, jubilæum, sølvbryllup og meget mere i flotte festlokaler. Vores personale er altid venligt og serviceminded, og vi sørger for dejlig mad fra vores gode restaurant og pynter lokalerne op, så du kun skal koncentrere dig om festen.

Mindehøjtidelighed

Holder du din mindehøjtidelighed på hotellet, tager vi os af alt det praktiske, så du ikke skal tænke over andet end at være sammen med dine gæster om at mindes. Det er vigtigt for os, at alt går gnidningsfrit på dagen, hvor du og gæsterne kan sige et ordentligt sidste farvel.

 • Gratis parkering Gratis parkering
 • Handicap venligt Handicap venligt
 • Bar og lounge Bar og lounge
 • Greenkey Greenkey
 • Vaerelser 3 Værelser
 • Gratis Wi Fi Gratis WiFi
 • Kaeledyr tilladt Kæledyr tilladt
 • Pool og sauna Pool og sauna
 • Restaurant Restaurant
 • Ladestation Ladestation
 • Roegfrit Røgfrit
 • Roomservice Roomservice
 • Check in Check in kl. 14:00
 • Check ud Check ud kl. 11:00
Montra Skaga Hotel

Anmeldelser

Montra Skaga Hotel

Vores værelser

Få en gratis overnatning efter din fest

Du får altid en gratis overnatning, når du holder et selskab hos os. Dine gæster kan også få en favorabel pris på en overnatning, så de ikke er nødsagede til at køre hjem. Morgenen efter kan I roligt samles om vores lækre morgenbuffet, der altid er inkluderet i overnatningen.

Om vores værelser

Montra Skaga Hotel har 108 store og velindrettede værelser. Det er muligt at booke værelse med eller uden terrasse. Alle værelser har eget bad og toilet, tv, gratis wi-fi og kaffe-/te-faciliteter.

Du kan booke opredning til op til 2 børn på mange af vores værelser. Giv os gerne besked før din ankomst, så vi kan reservere et egnet værelse til dig. Børn under 12 år indlogeres til halv pris. Børn fra 0-6 år er dog gratis ved overnatning i forældrenes seng.

Derudover er kæledyr også velkomne på udvalgte værelser mod et mindre tillæg.

Endelig er en lækker morgenmad altid inkluderet i prisen, når du overnatter hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Businessværelse Vores flotte business-værelser ligger på 1. sal og er indrettet med kontinental dobbeltseng og moderne indretning. Det store, lyse værelse har behagelig sofa og lænestol, skrivebord med stol, eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, opladning med usb-stik ved natbord, tv og gratis wi-fi.
2 personer Kontinental dobbeltseng Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Businessværelse m. 2 senge Vores flotte business-værelser med 2 enkeltsenge ligger på 1. sal og har moderne indretning. Det store lyse værelse er indrettet med skrivebord med stol, eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, opladning med usb-stik ved natbord, tv og gratis wi-fi.
2 personer Enkeltsenge Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Dobbeltværelse med terrasse Stort, dejligt værelse i stueplan med egen terrasse og havemøbler.
Værelset er bl.a. indrettet med behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol.
Værelset har desuden eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.
2 personer 2 enkeltsenge Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Familieværelse med terrasse Stort, dejligt værelse i stueplan med egen terrasse og havemøbler.
Værelset er bl.a. indrettet med behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol.
Der er mulighed for at bestille ekstra opredning til 1 voksen eller 2 børn på sovesofa. Værelset har desuden eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.
4 personer Ekstraopredning mulig Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Dobbeltværelse Stort dobbeltværelse i stueplan med 2 enkeltsenge samt mulighed for ekstra opredning til 1 voksen eller 2 børn på sovesofa.
Værelset er bl.a. indrettet med lænestole, sofabord og skrivebord med stol. Værelset har desuden eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.
4 personer 2 enkeltsenge Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Handicapvenligt værelse Vores store, handicapvenlige værelser ligger i stueplan og er indrettet med 2 enkeltsenge. Værelset har forhøjet toiletsæde, håndgreb i bruseren samt nem adgang til værelset.
Værelset er bl.a. indrettet med behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol. Værelset har desuden kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.
2 personer 2 enkeltsenge Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Hundevenligt værelse Stort værelse i stueplan, hvor din hund er velkommen mod et tillæg (skal oplyses på forhånd). Værelset har 2 enkeltsenge og adgang til terrasse med havemøbler.
Der er desuden mulighed for at bestille op til 2 opredninger til børn på rullesenge.
Værelset er bl.a. indrettet med laminat/trægulve, behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol. Værelset har eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.
4 personer 2 enkeltsenge Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter

Send
forespørgsel

 • Gratis parkering Gratis parkering
 • Handicap venligt Handicap venligt
 • Bar og lounge Bar og lounge
 • Greenkey Greenkey
 • Vaerelser 3 Værelser
 • Gratis Wi Fi Gratis WiFi
 • Kaeledyr tilladt Kæledyr tilladt
 • Pool og sauna Pool og sauna
 • Restaurant Restaurant
 • Ladestation Ladestation
 • Roegfrit Røgfrit
 • Roomservice Roomservice
 • Check in Check in kl. 14:00
 • Check ud Check ud kl. 11:00
Montra Hotels

PERSONALEARRANGEMENT ELLER FIRMAFEST PÅ MONTRA HOTELS

Hos Montra Hotels vil vi gerne være værter for jeres næste personalearrangement, firmafest, sommerfest og meget mere. Vores 4 hoteller rundt om i Jylland er perfekte rammer for jeres fester og arrangementer i virksomheden, og vi kan tilbyde så godt som alle muligheder for jeres fest. Vi kan inkludere teambuilding-elementer, som styrker sammenholdet, vi har lokaler til faglige oplæg, vi har gode restauranter, som kan servere lækker mad til jeres personalearrangement eller personalefest, og vi kan selvfølgelig også hjælpe med overnatning, hvis festen fortsætter, når solen går ned. Mulighederne synes næsten endeløse, og vi skræddersyer meget gerne.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!