Hold festen i flotte selskabslokaler

Montra Skaga Hotel

Hold festen i Skaga Hotels flotte selskabslokaler

Når de helt store fester skal afholdes er det vigtigt, at rammerne er helt perfekte. På Montra Skaga Hotel er vores lækre lokaler til både store og små fester helt ideelle som stedet at holde bryllup, konfirmation eller runde fødselsdage. Vores selskabslokaler er store og rummelige samt den perfekte bryllupslokation eller blot som fest lokaler til fejring af din store dag, hvor du vil invitere alle du har kær.

På Skaga hotel har vi en lang tradition for være behjælpelig med at holde et brag af en fest, og som en ekstra gode har vi mange gode tilbud på bookning af festlokaler med overnatning – så der kan blive festet uden at tænke på hjemtransport. Vores selskaber Nordjylland er centralt placeret hvis gæsterne kommer fra hele midt- vest og Nordjylland.

Vi danner de perfekte rammer for din fest

Montra Skaga Hotel er et 4-stjernet hotel med et professionelt serviceniveau. Vi sætter en ære i, at du og dine gæster får en uforglemmelig oplevelse i vores selskabslokaler, og når du booker os som hotel til bryllup eller fest sørger vi for alt. I smukke og pyntede omgivelser kan vi skabe de perfekte rammer for netop dit selskabsarrangement eller bryllup i Nordjylland. Er det et bryllup med overnatning I er ude efter, så har vi selvfølgelig masser af værelser til dine gæster – det samme gør sig gældende for andre fester med overnatning.

I vores festlokale vil vi servere restaurantens lækre tilberedte mad, efter eget valg, ud fra vores menuer. Alle vores festmenuer og buffet’er har et minimum på 20 kuverter. Derudover er borddækning og blomster dekorationer inkluderet i kuvertprisen med vores lokaler til fest.

Borddækning og overnatning ved bookning af festlokale
Vi ved hvordan vores fest lokaler tager sig bedst ud, og hjælper gerne med ideer til spændende bordopdækninger og blomsterdekorationer. Ønsker du musik eller anden form for underholdning kan vi naturligvis også være behjælpelige – vi ved lige vores de skal placeres i jeres fest- eller bryllupslokaler.

Måske ønsker du at slutte festen af med at overnatte på hotellet? Vi kan tilbyde en specielle pris til jeres gæster som følgende; Dobbeltværelse kr. 825,- pr. nat, Enkeltværelse kr. 625,- pr. nat inkl. morgenmad. Hold jeres fest her, og vi kvitterer selvfølgelig med gratis overnatning til jer som væretspar.

Hotel priser på vores overnatninger

Få en god hotel pris på overnatning efter et selskab
Såfremt De ønsker at overnatte på vores hotel i forbindelse med fest på Montra Skaga Hotel kan vi tilbyde følgende priser. Priserne er inklusive morgenmad.

Læs mere om vores hotelværelser her.

Priser for overnatning efter selskab:

Pris pr. enkeltværelse

Kr. 671,-

Pris pr. dobbeltværelse

Kr. 821,-

Ekstra seng

Kr. 150,-

Barn 0 – 6 år i forældrenes seng

Gratis

Forespørgsel om selskaber

Hos Montra Skaga Hotel får du og dine gæster en god oplevelse i behagelige omgivelser. Ønsker du musik eller anden form for underholdning, hjælper vi også med det.

Borddækning og blomsterdekorationer er inkluderet i prisen, og menuerne gælder 20 personer eller flere.

Hvis du udfylder formularen, kontakter vi dig efterfølgende.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.