Flotte selskabslokaler i Hirtshals

Montra Skaga Hotel

Hold din fest i vores flotte festlokaler

Vi har de ideelle rammer til de store fejringer på Skaga Hotel. Vores flotte og indbydende selskabslokaler og festlokaler danner rammen om en fest, du sent vil glemme, og vores smilende personale står på spring for at give dig og dine gæster en fantastisk aften.

På hotellet kan du holde fester i alle afskygninger, og uanset anledningen lægger vi os i selen for at opfylde dine ønsker. Vi er altid klar med gode råd og vejledning, for vi har stor erfaring med alle slags fester. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores selskabslokaler, og du må selvfølgelig gerne komme og se lokalerne ved selvsyn – vi har blandt andet god udsigt og en hyggelig gårdhave perfekt til velkomstdrinks. Kontakt os på telefon 98 94 55 00 eller skaga@skagahotel.dk, og book en tid hos os.

Hos Montra Skaga Hotel kan vi levere fester for alt mellem 15 og 200 gæster, og vores venlige og imødekommende personale serverer mad til festen fra vores gode restaurant. Vi har 6 flotte festlokaler af forskellig størrelse, så vi kan altid finde et lokale, der passer til din fest. Når du holder din fest hos os, får du 7 timers fantastisk service og gode oplevelser med lækker mad i flotte omgivelser, og vi kan også hjælpe med underholdning til festen.

Vi er klar over, at der kan ske pludselige ændringer i planerne, og derfor har vi meget fair annulleringsbetingelser. Det er en naturlig del af den høje service, du finder på vores hotel.

På vores selskabskort kan du se, hvad vi tilbyder af spændende menuer, men har du særlige ønsker til maden, finder vi naturligvis en løsning, der gør dig tilfreds.

Montra Skaga Hotel

Anledning

Uanset anledningen er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for dig. Vi kan hjælpe med alle slags fester, fejringer og sammenkomster, og det er helt uforpligtende at tage en snak med os om dine ønsker og vores muligheder. Holder du din fest hos os, tilbyder vi, at værtsparret overnatter gratis.

Bryllup

Bryllupper er fantastiske fejringer af kærligheden, og det er altid en fornøjelse for os at lægge lokaler til smukke bryllupper. Du får smilende og imødekommende personale, fantastisk mad og flot pyntede lokaler, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om at holde bryllupsfesten i hyggelige Hirtshals på vores skønne hotel.

Vi hjælper naturligvis gerne med overnatning til jeres gæster til favorable priser, hvis I holder brylluppet hos os.

Konfirmation

Konfirmationen er en stor dag for unge mennesker, og derfor skal det naturligvis fejres på behørig vis. Det betyder lækker mad, glade gæster, god service og måske særlig underholdning – det kan vi naturligvis hjælpe med. Vi giver gerne vores input til at strikke en fantastisk konfirmation sammen, som giver konfirmanden en uforglemmelig dag.

Barnedåb

Dåben er en stor begivenhed, og de fleste holder en fest i forbindelse med en barnedåb. Efter turen i kirken, kan I køre til hotellet og vores flotte festlokaler, som står klar med pynt og opdækning, og vi serverer mad til barnedåben, som nok skal gøre gæsterne glade.

Fødselsdag og meget mere

En rund fødselsdag, et jubilæum, et sølvbryllup eller noget helt fjerde kan sagtens holdes på et hotel som vores med flotte festlokaler og dejlig mad fra vores gode restaurant. Vores personale er altid venligt og serviceminded, og vi pynter lokalerne op og sørger for maden, så du kun skal koncentrere dig om festen Vi hjælper med alle de fester, du kan komme i tanke om!

Mindehøjtidelighed

Holder du din mindehøjtidelighed på hotellet, tager vi os af alt det praktiske. Vi har respekt for situationen og sørger for, at du ikke skal tænke over andet end at være sammen med dine gæster om at mindes. Vores professionelle personale sørger for, at alt går gnidningsfrit på dagen, og at du og gæsterne kan sige et sidste farvel og være sammen om de gode minder.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at holde fest eller mindehøjtidelighed hos os på 98 94 55 00 eller skaga@skagahotel.dk.

 • Gratis parkering
 • Handicapvenligt
 • Bar/lounge
 • Greenkey
 • 108 værelser
 • Gratis Wi-Fi
 • Kæledyr mod tillæg
 • Pool/sauna
 • Restaurant
 • Ladestation
 • Røgfrit
 • Roomserv. mod tillæg
 • Check-in kl. 15.00
 • Check-ud kl. 11.00
Montra Skaga Hotel

Anmeldelser

Montra Skaga Hotel

Vores værelser

Montra Skaga Hotel har 108 store og velindrettede værelser. Det er muligt at booke værelse med eller uden terrasse. Alle værelser har eget bad og toilet, tv, gratis wi-fi og kaffe-/te-faciliteter.

Du kan booke opredning til op til 2 børn på mange af vores værelser. Giv os gerne besked før din ankomst, så vi kan reservere et egnet værelse til dig. Børn under 12 år indlogeres til halv pris. Børn fra 0-6 år er dog gratis ved overnatning i forældrenes seng.

Endelig er en lækker morgenmad altid inkluderet i prisen, når du overnatter hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Businessværelse Vores flotte business-værelser ligger på 1. sal og er indrettet med kontinental dobbeltseng og moderne indretning. Det store, lyse værelse har behagelig sofa og lænestol, skrivebord med stol, eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, opladning med usb-stik ved natbord, tv og gratis wi-fi.
2 personer Kontinental dobbeltseng Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Businessværelse m. 2 senge Vores flotte business-værelser med 2 enkeltsenge ligger på 1. sal og har moderne indretning. Det store lyse værelse er indrettet med skrivebord med stol, eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, opladning med usb-stik ved natbord, tv og gratis wi-fi.
2 personer Enkeltsenge Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Dobbeltværelse med terrasse Stort, dejligt værelse i stueplan med egen terrasse og havemøbler.
Værelset er bl.a. indrettet med behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol.
Værelset har desuden eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.
2 personer 2 enkeltsenge Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Familieværelse med terrasse Stort, dejligt værelse i stueplan med egen terrasse og havemøbler.
Værelset er bl.a. indrettet med behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol.
Der er mulighed for at bestille ekstra opredning til 1 voksen eller 2 børn på sovesofa. Værelset har desuden eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.
4 personer Ekstraopredning mulig Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Dobbeltværelse Stort dobbeltværelse i stueplan med 2 enkeltsenge samt mulighed for ekstra opredning til 1 voksen eller 2 børn på sovesofa.
Værelset er bl.a. indrettet med lænestole, sofabord og skrivebord med stol. Værelset har desuden eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.
4 personer 2 enkeltsenge Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Handicapvenligt værelse Vores store, handicapvenlige værelser ligger i stueplan og er indrettet med 2 enkeltsenge. Værelset har forhøjet toiletsæde, håndgreb i bruseren samt nem adgang til værelset.
Værelset er bl.a. indrettet med behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol. Værelset har desuden kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.
2 personer 2 enkeltsenge Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Hundevenligt værelse Stort værelse i stueplan, hvor din hund er velkommen mod et tillæg (skal oplyses på forhånd). Værelset har 2 enkeltsenge og adgang til terrasse med havemøbler.
Der er desuden mulighed for at bestille op til 2 opredninger til børn på rullesenge.
Værelset er bl.a. indrettet med laminat/trægulve, behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol. Værelset har eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.
4 personer 2 enkeltsenge Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter

Send
forespørgsel

Venligst tillad alle cookies
for at benytte vores formular.

 • Gratis parkering
 • Handicapvenligt
 • Bar/lounge
 • Greenkey
 • 108 værelser
 • Gratis Wi-Fi
 • Kæledyr mod tillæg
 • Pool/sauna
 • Restaurant
 • Ladestation
 • Røgfrit
 • Roomserv. mod tillæg
 • Check-in kl. 15.00
 • Check-ud kl. 11.00
Montra Hotels

PERSONALEARRANGEMENT ELLER FIRMAFEST PÅ MONTRA HOTELS

Hos Montra Hotels vil vi gerne være værter for jeres næste personalearrangement, firmafest, sommerfest og meget mere. Vores 4 hoteller rundt om i Jylland er perfekte rammer for jeres fester og arrangementer i virksomheden, og vi kan tilbyde så godt som alle muligheder for jeres fest. Vi kan inkludere teambuilding-elementer, som styrker sammenholdet, vi har lokaler til faglige oplæg, vi har gode restauranter, som kan servere lækker mad til jeres personalearrangement eller personalefest, og vi kan selvfølgelig også hjælpe med overnatning, hvis festen fortsætter, når solen går ned. Mulighederne synes næsten endeløse, og vi skræddersyer meget gerne

Borddækning og overnatning ved booking af festlokale

Vi ved, hvordan vores festlokaler tager sig bedst ud og hjælper gerne med ideer til spændende bordopdækninger og blomster. Ønsker du musik eller anden form for underholdning kan vi naturligvis også være behjælpelige – vi ved lige vores de skal placeres i jeres fest- eller bryllupslokaler.

Måske ønsker du at slutte festen af med at overnatte på hotellet? Vi kan tilbyde en speciel pris til jeres gæster som følgende; Dobbeltværelse kr. 825,- pr. nat, Enkeltværelse kr. 625,- pr. nat inkl. morgenmad. Hold jeres fest her, og vi kvitterer selvfølgelig med gratis overnatning til jer som værtspar. Værelserne bookes direkte til hotellet på tlf. + 45 98 94 55 00 eller mail skaga@skagahotel.dk

Holler Box