3 gode grunde til at trække stikket og nyde et vinterophold

Når hverdagen tager over, kan weekender med tid til hygge og nærvær, virke meget langt væk. Men det behøver de ikke at være. På et weekendophold kan du slippe for at lave mad og gøre rent, blive forkælet – og ikke mindst få tid til alt det, du ikke når i hverdagen.

Vinter i Danmark skaber gode minder om frostklare dage med sne, indetid foran pejsen med tæpper, varm kakao og gode snakke i dejligt selskab. Det er bare som om, at tiden til at skabe minder som disse, forsvinder som dug for vintersolen midt i hverdagsræset.

Et hotelophold giver dig mulighed for tid til oplevelser i naturen, nærvær og hygge med dem, du holder af. Del din lille timeout fra hverdagens trivielle rutiner med din partner, dine børn eller dine bedste venner og få tid til de samtaler og det nærvær, som hverdagen ellers ikke levner plads til.

Vi har samlet tre gode grunde til at trække stikket, forkæle dig selv og skabe uforglemmelige vinterminder.

1: Få et afbræk fra hverdagen

Slip madlavning, rengøring og dagligdagens andre praktiske gøremål og smæk i stedet benene op på et dejligt hotelværelse og nyd, at du har helt fri. På et hotelophold er der imødekommende personale, der sørger for at din seng er ren og nyredt, at dit værelse skinner – og at der er mad, som dygtige kokke med sans for sæsonenes råvarer har tilberedt til dig. På alle Montra-hoteller er der en lækker restaurant, hvor du kan få en gastronomisk oplevelse i selskab med dem, du holder af.

2: Und dig selv lidt ekstra luksus og forkælelse

Den tid, som et hotelophold frigiver, skal naturligvis bruges på at gøre noget, der føles som balsam for sjælen. På flere af vores hoteller har vi opvarmet pool, sauna eller jacuzzi på værelset, og du har mulighed for at tilkøbe massage eller ansigtsbehandlinger. Hop i slåbrok og tøfler og nyd en dag med ren forkælelse. Bagefter kan du trække op på værelset og nyde et øjeblik, der kun er dedikeret til dig selv, eller du kan dele oplevelsen med din partner eller dine venner og afslutte dagen med et glas vin.

3: Oplev naturen i vinterklæder

En dag i fuld sol på stranden eller en lun skovtur med kolde forfriskninger er noget, der lokker de fleste ud i naturen. Men husker du at drage ud på tur, når vinden rusker lidt? Danmark har også meget at byde på i vinterhalvåret. Snør vandrestøvlerne og drag ud i bakkede landskaber med smukke skovsøer eller opsøg det brusende hav, slå smut eller bliv blæst igennem af vintervinden. Er du mere til en rolig udflugt? Fyld en kurv med varm kaffe, tæpper og kage og lad op med en hyggelig tur i skoven.

Se alle vores tilbud og ophold her…