Vores skønne restauranter

Montra Hotels

Skønne restauranter i hyggelige omgivelser

På alle vores 4 hoteller finder du en hyggelig restaurant, som altid er garant for en god madoplevelse. Vores restauranter serverer både klassiske danske retter, som du kender og elsker, samt frisk fisk og gode bøffer, men vi har gjort os umage for, at der også skal være plads til nytænkning og spændende smagsoplevelser iblandt de velkendte.

Alle vores restauranter har stor fokus på økologi og bæredygtighed, så du kan være sikker på, at du får madoplevelser tilberedt på friske råvarer af høj kvalitet. Ligeledes er madspild et fokusområde i restauranterne – alt sammen noget som har været med til at give os den prestigefyldte Green Key-certificering.

Brug knapperne til at læse mere om de enkelte restauranter på et af vores 4 hoteller.

Unikke restauranter, samme høje kvalitet

Restauranterne på vores hoteller har alle deres egne unikke særpræg, både når det gælder indretning, og når det gælder maden fra køkkenet. Fælles for dem er dog, at du får god service, en hyggelig atmosfære, og at vi leverer god smag i hver en bid.

På Skaga Hotel og Hotel Hanstholm finder du blandt andet lækre fiskeretter, som er en naturlig forlængelse af de mange friske fisk, der bliver fanget og landet i Hirtshals og Hanstholm. Sabro Kro finder inspiration i nogle af de spændende madtendenser, som Aarhus byder på, uden at bryde med det traditionelle, og Odder Parkhotel serverer klassiske retter med et drys af anderledes smage.

Du er med andre ord garanteret et delikat udvalg af skønne menuer, som nok skal friste alle madglade gæster.