Skal vi lave en favorabel firmaaftale?

Få en fordelagtig firmaaftale

Har din virksomhed jævnligt behov for overnatninger til medarbejdere, eller afholder I ofte møder, konferencer og udstillinger eksternt?

Så kan det måske være en stor fordel at tage en snak med vores administrerende direktør, Thomas Weifenbach Jensen. Sammen vil I definere jeres ønsker og behov, hvorefter Thomas vil sikre jer en lukrativ firmaaftale, hvad end det drejer sig om overnatninger, mødelokaler, konferencer eller arrangementer.

Derved kan I sikre jer en fordelagtig pris, samt sikre jeres medarbejdere fordele ved at være hyppig gæst på et Montra Hotels. I vil selvfølgelig altid være sikret vores professionelle service og lækre hotelfaciliteter.

Er du interesset i at læse mere om vores hoteller og konferencefaciliteter? Læs mere her.

Statsaftalen hos Montra Hotels

På alle vores fire Montra hoteller kan du også benytte dig af statsaftalen. Da vi er leverandør på SKI-aftalen kan vi give alle statsansatte samt medarbejdere i kommuner og regioner mulighed for at bestille hotelophold, møder og konferencer til fordelagtige priser.

Benytter du dig af statsaftalen, SKI hos Montra, kan du få glæde af alle vores fire 4-stjernede Montra Hoteller, som er placeret i naturskønne omgivelser i Østjylland og Nordjylland. Her kan vi byde dig velkommen i vores lækre værelser med stille omgivelser, komfortable senge og bløde dyner. Sover du hos os, er morgenmaden altid inkluderet i prisen.

greenkey

Den vigtige ekstra indsats for miljøet

Montra Hotels har i mange år haft fokus på at tænke og handle grønt – lige fra at spare på vandet til at bruge skånsomme rengøringsmidler – og i 2021 fik vi papir på den store indsats ved at blive Green Key-certificeret på alle vores hoteller.

Læs mere her