Montra Hotel Hanstholm

Montra Hotel Hanstholm

Hotel Hanstholm på toppen af Vestkysten

På toppen af Jyllands vestkyst ligger Montra Hotel Hanstholm med lækker mad, gode konferencefaciliteter og spændende events.

Montra Hotels

COVID-19-information

Vores hoteller er midlertidigt lukket 

På Montra Hotels gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig på vores hoteller. Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest.

Som følge af de seneste retningslinjer er Montra Hotel Sabro Kro, Montra Hotel Hanstholm, Montra Hotel Skaga og Montra Odder Parkhotel lukket midlertidigt.

 

Montra Hotel Hanstholm

Hotel ved Vesterhavet

Montra Hotel Hanstholm er et 4-stjernet hotel i den skønne fiske by Hanstholm. I Hanstholm får du smuk natur og mulighed for at blive blæst igennem på Vesterhavets åbne strande.

Montra Hotel Hanstholm

FÅ EN 4-STJERNET OPLEVELSE

Vi har altid gode tilbud på lækre ophold og lækre oplevelser for smagsløgene. Samtidig er vores kalender fyldt med spændende events i form af stand-up, foredrag og koncerter.

Montra Hotel Hanstholm

Afhold dit næste møde eller konference hos os

På Montra Hotel Hanstholm er vi kendt for vores professionelle møde- og konferencelokaler i naturskønne omgivelser. Hold dit næste møde, kursus og konference i smukke Nordjylland.

Montra Hotel Hanstholm

Sov godt i vores luksuriøse hotelværelser

Montra Hotel Hanstholm har i alt 69 hotelværelser. Montra Hotel Hanstholm er perfekt til dig, der trænger til ro og forkælelse.

Montra Hotel Hanstholm

Få en lækker smagsoplevelse i vores restaurant

Restauranten på Montra Hotel Hanstholm er et godt sted at tage hen for et godt spise. Restauranten ligger med udsigt til Hanstholm vildtreservat.

Montra Hotels

Giv et gavekort til 4-stjernede oplevelser

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Montra Hotel Hanstholm – Oplev Vesterhavets vilde væsen

På Montra Hotel Hanstholm kommer du helt tæt på det legendariske og sagnomspundne Vesterhav. Hotellet ligger kun et stenkast fra havet, hvor fiskere i århundreder har begivet sig ud på det stormbruste hav for at bringe næringsrig føde tilbage til fastlandet. Havnen i Hanstholm er et besøg værd som landets yngste og største konsumfiskerihavn. Det er også her, du kan finde Danmarks største fiskeauktion.

At vi befinder os i en fiskerby kan man mærke på vores restaurant, som ofte har delikate fiskeretter på menuen. Det er naturligvis ikke det eneste, du kan få på tallerkenen, da køkkenet kan diske op med lækre retter til det nordjyske folk. Restauranten er anerkendt i hele området, og du kan få dig en god og hyggelig aften med lækker mad i vores skønne restaurant.

I gåafstand fra hotellet kan du få store naturoplevelser i Nordjylland. Thy er et område med storslået natur, og vi ligger på kanten af Nationalpark Thy, som byder på det vilde og fascinerende klithedelandskab. I den anden retning er der ikke langt til Vesterhavet – både havnen i Hanstholm og også strande ned til det vilde vand.

Ved vandet kan du også finde bunkere og museum med udstilling om Atlantvolden og andre spændende temaer fra 2. Verdenskrig.

Hos Montra Hotel Hanstholm kan du ud over at få en overnatning også afholde møder, kurser og konferencer. Vi har moderne konferencefaciliteter med plads til op til 400 deltagere, og vi kan naturligvis stille udstyr som projektor, mikrofoner og lignende til rådighed.