Velkommen til Montra Hotel Hanstholm

Overnatning
Gæster:

Montra Hotel Hanstholm

Kom indenfor nær hav og natur

Hotel Hanstholm ligger i toppen af Thy med den storslåede nationalpark i baghaven. Nationalparken strækker sig fra det vilde Vesterhav til den rolige Limfjord, og området bugner med hyggelige byer og spændende muligheder. På hotellet kan du blandt andet få tiden til at gå på egen minigolfbane eller egen indendørs pool og afslutte dagen i hotellets gode restaurant.

Sommertilbud
Montra Hotel Hanstholm

1. juni til 31. august

Opdag nogle af Danmarks mest betagende naturlandskaber og nyd en 3-dages ferie nær den imponerende Nationalpark Thy.

I løbet af hele opholdet vil vi forkæle dig med overdådige 3-retters middage og morgenbuffeter.

Pris pr. person fra

KR. 1.095,-

Montra Hotel Hanstholm

Montra Hotel Hanstholm er et 4-stjernet hotel i den skønne fiske by Hanstholm. I Hanstholm får du smuk natur og mulighed for at blive blæst igennem på Vesterhavets åbne strande.

Montra Hotel Hanstholm

Vi har altid gode tilbud på lækre ophold og gastronomiske oplevelser. Samtidig er vores kalender fyldt med spændende events i form af stand-up, foredrag og koncerter.

Montra Hotel Hanstholm

På Montra Hotel Hanstholm er vi kendt for vores professionelle møde- og konferencelokaler i naturskønne omgivelser. Book dit næste heldagsmøde, aftenmøde eller døgnmøde hos os med fuld forplejning.

Montra Hotel Hanstholm

Montra Hotel Hanstholm har i alt 69 hotelværelser. Montra Hotel Hanstholm er perfekt til dig, der trænger til ro og forkælelse.

Montra Hotel Hanstholm

Nyd et lækkert måltid med udsigt til Hanstholm Vildtreservat. Vores dygtige kokke tilbereder alt fra traditionelle menuer til en nytænkning af gode danske råvarer.

Montra Hotel Hanstholm

På Montra Hotel Hanstholm tilbyder flere forskellige faciliteter og aktiviteter til vores gæster. Vi har bl.a. en indendørs swimmingpool og 18 hullers minigolfbane.

Montra Hotels

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort til Montra Hotels har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Specielt for Montra Hotel Sabro Kro gælder det også, at du kan indløse et gavekort fra Small Danish Hotels, som Montra Hotel Sabro Kro er blevet en del af.

Montra Hotels

Montra Hotels har ledige stillinger på alle fire hoteller. Vi tilbyder en alsidig arbejdsdag med konferencer, selskaber, ophold og à la carte restaurant. Bliv en del af et professionelt team med plads til sjov og udvikling.

Montra Hotel Hanstholm – Oplev Vesterhavets vilde væsen

På Montra Hotel Hanstholm kommer du helt tæt på det legendariske og sagnomspundne Vesterhav. Hotellet ligger kun et stenkast fra havet, hvor fiskere i århundreder har begivet sig ud på det stormbruste hav for at bringe næringsrig føde tilbage til fastlandet. Havnen i Hanstholm er et besøg værd som landets yngste og største konsumfiskerihavn. Det er også her, du kan finde Danmarks største fiskeauktion.

At vi befinder os i en fiskerby kan man mærke på vores restaurant, som ofte har delikate fiskeretter på menuen. Det er naturligvis ikke det eneste, du kan få på tallerkenen, da køkkenet kan diske op med lækre retter til det nordjyske folk. Restauranten er anerkendt i hele området, og du kan få dig en god og hyggelig aften med lækker mad i vores skønne restaurant.

I gåafstand fra hotellet kan du få store naturoplevelser i Nordjylland. Thy er et område med storslået natur, og vi ligger på kanten af Nationalpark Thy, som byder på det vilde og fascinerende klithedelandskab. I den anden retning er der ikke langt til Vesterhavet – både havnen i Hanstholm og også strande ned til det vilde vand.

Ved vandet kan du også finde bunkere og museum med udstilling om Atlantvolden og andre spændende temaer fra 2. Verdenskrig.

Hos Montra Hotel Hanstholm kan du ud over at få en overnatning også afholde møder, kurser og konferencer. Vi har moderne konferencefaciliteter med plads til op til 400 deltagere, og vi kan naturligvis stille udstyr som projektor, mikrofoner og lignende til rådighed.