Montra Hotel Hanstholm

Hotel ved Vesterhavet

Montra Hotels

Vi følger myndighedernes anbefalinger

Alle Montra hoteller er åbne igen

På Montra Hotels gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig på vores hoteller. Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest.

Montra Hotel Hanstholm

Hotel ved Vesterhavet

Montra Hotel Hanstholm er et 4-stjernet hotel i den skønne fiskerby Hanstholm. Hanstholm får du smuk natur og mulighed for at blive blæst igennem på Vesterhavets åbne strande.

Montra Hotel Hanstholm

FÅ EN 4-STJERNET OPLEVELSE

Vi har altid gode tilbud på lækre ophold og gastronomiske oplevelser. Samtidig er vores kalender fyldt med spændende events i form af stand-up, foredrag og koncerter.

Montra Hotel Hanstholm

Afhold dit næste møde eller konference hos os

På Montra Hotel Hanstholm er vi kendt for vores professionelle møde- og konferencelokaler i naturskønne omgivelser. Hold dit næste møde, kursus og konference i smukke Nordjylland.

Montra Hotel Hanstholm

Sov godt i vores luksuriøse hotelværelser

Montra Hotel Hanstholm har i alt 69 hotelværelser og 7 annex bag hotellet. Montra Hotel Hanstholm er perfekt til dig, der trænger til ro og forkælelse.

Montra Hotel Hanstholm

Få en lækker smagsoplevelse i vores restaurant

Restauranten på Montra Hotel Hanstholm er et anerkendt og velrenommeret spisested i hjertet af Hanstholm – midt i Nordjyllands smukke landskab.

Montra Hotels

Giv et gavekort til 4-stjernede oplevelser

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Montra Hotel Hanstholm – Oplev Vesterhavets vilde væsen

På Montra Hotel Hanstholm kommer du helt tæt på det legendariske og sagnomspundne Vesterhav. Hotellet ligger kun et stenkast fra havet, hvor fiskere i århundreder har begivet sig ud på det stormbruste hav for at bringe næringsrig føde tilbage til fastlandet. Havnen i Hanstholm er et besøg værd som landets yngste og største konsumfiskerihavn, og det er også her, du kan finde Danmarks største fiskeauktion.

At vi har frisk fisk i baghaven kan man mærke på vores restaurant, som altid har delikate fiskeretter på menuen med fisk fra Hanstholm Havn. Det er naturligvis ikke det eneste, du kan få på tallerknen, da køkkenet kan diske op med gourmetmad til det nordjyske folk. Restauranten er anerkendt i hele området, og fra bordene kan man kigge ud på den storslåede, fredede natur.

I gåafstand fra hotellet kan du få store naturoplevelser i Nordjylland. Hotel Hanstholm ligger nemlig på kanten af Nationalpark Thy, som byder på det vilde og fascinerende klithedelandskab, og i den anden retning er der ikke langt til Vesterhavet – både havnen i Hanstholm og også strande ned til det vilde vand.

Ved vandet kan du også finde bunkere og museum med udstilling om Atlantvolden og andre spændende temaer fra 2. Verdenskrig.

Hos Montra Hotel Hanstholm kan du også afholde møder, kurser og konferencer. Vi har moderne konferencefaciliteter med plads til op til 400 deltagere, og vi kan naturligvis stille udstyr som projektor, mikrofoner og lignende til rådighed.