Hotel ved Vesterhavet

Montra Hotel Hanstholm

Montra Hotels

Vi holder midlertidigt lukket pga. Covid-19

Montra Skaga Hotel er igen åben for overnatninger inkl. morgenmadsanretning fra d. 18/5.

Alle Montra hoteller åbner igen d. 8/6.

På Montra Hotels gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig på vores hoteller. Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest.

Vi følger situationen og anvisninger fra regeringen og sundhedsstyrelsen meget nøje og holder denne side opdateret.

Telefontid: Kl. 9 – 12

Montra Hotel Hanstholm

Hotel ved Vesterhavet

Montra Hotel Hanstholm er et 4-stjernet hotel i den skønne fiskerby Hanstholm. Hanstholm får du smuk natur og mulighed for at blive blæst igennem på Vesterhavets åbne strande.

Montra Hotel Hanstholm

FÅ EN 4-STJERNET OPLEVELSE

Vi har altid gode tilbud på lækre ophold og gastronomiske oplevelser. Samtidig er vores kalender fyldt med spændende events i form af stand-up, foredrag og koncerter.

Montra Hotel Hanstholm

Afhold dit næste møde eller konference hos os

På Montra Hotel Hanstholm er vi kendt for vores professionelle møde- og konferencelokaler i naturskønne omgivelser. Hold dit næste møde, kursus og konference i smukke Nordjylland.

Montra Hotel Hanstholm

Sov godt i vores luksuriøse hotelværelser

Montra Hotel Hanstholm har i alt 76 hotelværelser fordelt på 55 dobbeltværelser og 21 enkeltværelser. Værelserne er perfekt til dig, der trænger til ro og forkælelse.

Montra Hotel Hanstholm

Få en lækker smagsoplevelse i vores restaurant

Restauranten på Montra Hotel Hanstholm er et anerkendt og velrenommeret spisested i hjertet af Hanstholm – midt i Nordjyllands smukke landskab.

Montra Hotels

Giv et gavekort til 4-stjernede oplevelser

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.