3 tips til et vellykket walk and talk-møde

Walk and talk-møder er for nogle en gammel traver, og det er med god grund, for det kan på mange måder være en ideel måde at holde breakout i sine møde. Der er mange fordele ved at holde et møde, mens man går ude i den friske luft. Blandt andet peger forskning på, at man kan blive 60 procent mere kreativ ved at gå, og walk and talk passer også godt ind i anbefalingen om huske lidt motion i løbet af dagen.

Det gode walk and talk-møde kræver dog lidt forberedelse, så man sikrer, at man får mest muligt fagligt udbytte. Vi giver dig her 3 gode tips til et vellykket walk and talk.

1: Skriv noter undervejs eller hurtigst muligt efter gåturen

Det er vigtigt at skrive så meget som muligt ned undervejs, fordi det kan være svært at huske, når der er gået lidt tid. Det kan være helt fint med stikord, memoer indtalt på telefonen eller andre måder at notere hurtigt, hvad der bliver snakket om – det er bare vigtigt at få noteret det, man kommer frem til.

Når man så kommer tilbage fra gåturen, kan man skrive mere udførligt ud, hvad man har noteret under gåturen, så der ikke går vigtig viden eller gode idéer tabt. 

2: Planlæg en god rute

Sørg for at afpasse rutens længde, så den passer til den tid, der er afsat til walk and talk. Hvad der måske er endnu vigtigere er, at ruten ligger fast og er let at følge, så deltagerne ikke skal bruge tid på at finde vej.

Når de kreative tanker får lov at udfolde sig, er det let at blive revet ud af de gode tankestrømme, hvis man skal stoppe helt op og finde ud af, om man er gået forkert. Det handler om at fjerne en mulig forhindring undervejs, som kunne sætte en stopper for den helt rigtige løsning eller den geniale idé.

3: Giv deltagerne besked på forhånd

Det her lyder måske lidt banalt, men det er ikke desto mindre vigtigt. Fortæl mødedeltagerne at de skal gå en tur som en del af dages møde eller konference, så de kan være forberedt. 

Hvis man ikke ved, at man skal ud og gå en tur, kan det være, man ikke har behageligt fodtøj med, eller måske lader man jakken blive derhjemme. Det kan være med til at give en dårlig oplevelse, og hvis man fryser eller får ondt i fødderne, tænker man ikke optimalt.

Hold walk and talk-møder hos Montra Hotels

Alle vores hoteller ligger med naturen i baghaven, og vi hjælper naturligvis gerne med at planlægge en god rute til dit walk and talk-møde. Når vi drøfter dine ønsker til mødet eller konferencen, finder vi ud af, hvordan vi bedst tilrettelægger dit møde eller konference, så alt går, som du vil have det.