Skønne weekendophold

Montra Hotels

Tag på et weekendophold

Uanset om det er lidt kærestetid og et weekendophold for 2 uden børn, eller om hele familien skal ud og opleve noget særligt, har vi fantastiske weekendophold til jer på Montra Hotels. Vores hoteller står klar med skønne værelser, lækker mad og et væld af spændende muligheder.

Vores 4 hoteller i de nordlige og østlige dele af Jylland er klar til at tage imod jer med hyggelig luksus. Vi har en række forskellige weekendophold med unikke temaer, som nok skal friste – læs mere om dem hver især herunder.

Montra Hotel Sabro Kro

Romantisk weekendophold

Tag på et romantisk weekendophold og kom tæt på hinanden på Sabro Kro. I får en luksuriøs overnatning i hotellets juniorsuite med spa, hvor der er pyntet op med levende lys og stillet lidt godt til ganen frem i form af bobler og chokolade.

Ud over det skønne værelse får I også en lækker 3-retters menu på hotellets restaurant. Der er selvfølgelig også en skøn morgenmad, når I vågner.

Sabro ligger tæt ved Aarhus og skøn natur, så der er masser af muligheder – også hvis I har lyst til oplevelser uden for hotellet.

Hold også øje med events på Sabro Kro – hen over året er der en række optrædender af nogle af Danmarks største navne på deres felt, som kan gøre jeres weekendophold til noget helt særligt.

Montra Odder Parkhotel

Udforsk fortiden under et weekendophold

På Odder Parkhotel kan du tage på et kulturophold, hvis du gerne vil ud og opleve fortiden blive bragt i live. I opholdet får du nemlig adgang til Moesgaard Museum, der byder et kig tilbage i fortiden, på tur med vikingerne igennem datidens Aarhus og udvalgte særudstilling – og glem ikke at nyde museets imponerende og prisbelønnede arkitektur!

Når du er færdig med at udforske fortiden, kan du tage en gåtur i Odder by, inden du skal nyde en dejlig middag på hotellet. Byen og området omkring Odder byder på alt lige fra nogle af Danmarks højeste punkter i dejlig natur til større byer som Aarhus og Horsens tæt på.

Kulturopholdet kan fås enten med 1 eller 2 overnatninger i weekender og hverdage. Se vores bookingkalender for eventuelt udsolgte eller lukkede dage.

Montra Skaga Hotel

Weekendophold med besøg på Nordsøen Oceanarium

I Hirtshals kan du tage på et dejligt weekendophold med et besøg på Nordsøen Oceanarium. Det fascinerende akvarium ligger lige på den anden side af vejen og er altid et besøg værd. Med i opholdet får du også en skøn 2-retters middag og selvfølgelig morgenmad.

Skaga Hotel ligger tæt på det fascinerende Vesterhav og den unikke jyske natur, du finder på toppen af Jylland. Blandt andet er Skagen og spidsen af Jylland inden for fornuftig køreafstand, og der er et væld af hyggelige byer i det nordjyske, der er værd at besøge.

Med middag og besøg på Nordsøen Oceanarium er der garanti for et skønt weekendophold, uanset hvem I tager afsted.

Montra Hotel Hanstholm

Weekend ved nationalparken

Nationalpark Thy er Danmarks første nationalpark, og lige på kanten af den flotte natur finder du Hotel Hanstholm. Her kan du tage på et skønt weekendophold med enten 2- eller 3-retters middag og opleve Thy.

Ud over nationalparken er Thy et område med en masse spændende muligheder. Her finder du blandt andet et whiskeydestilleri, hyggelige Thisted med gode shoppingmuligheder, landets største bunkermuseum og surfing i Klitmøller med tilnavnet Cold Hawaii.

Hotel Hanstholm er et skønt sted til et weekendophold for 2 eller hele familien, hvadenten stranden skal byde på en romantisk slentretur hånd i hånd eller sjov for hele familien i klitterne ved Vesterhavet.

Se vores skønne weekendophold

Montra Hotel Sabro Kro

Romantisk ophold eller kæresteweekend

Invitér din kæreste på et romantisk weekendophold for 2 i Jylland på Montra Hotel Sabro Kro. Få en overnatning i juniorsuite, hvor der venter jer stearinlys, mousserende vin og chokolade. Nyd også en lækker 3-retters menu samt stor morgenbuffet.

Pris pr. person fra

KR. 1.475,-

Montra Hotel Hanstholm

Overnatning i Thy

Tag på opdagelse i Danmarks største Nationalpark Thy, som byder på smukke sandstrande, klitter, plantager, søer og meget mere. Nyd et ophold med overnatning i dobbeltværelse inklusiv en lækker 2-retters middag og stor morgenbuffet.

Pris pr. person fra

KR. 745,-

Montra Odder Parkhotel

2-dages kulturelt Moesgaard ophold

Oplev Østjyllands kulturliv på et Moesgaard ophold med overnatning på dobbeltværelse og entré til Moesgaard Museum. Vi sørger for at forkæle dig med en 2-retters middag eller buffet og stor morgenbuffet.

Pris pr. person fra

KR. 849,-

Montra Skaga Hotel

2-dages Nordsøophold

Nyd et Nordsøophold i Vendsyssel på Montra Skaga Hotel. Entrébillet til Nordsøen Oceanarium er inkluderet i prisen. Du får også en lækker 2-retters middag og stor morgenbuffet i vores panoramarestaurant.

Pris pr. person fra

KR. 748,-

Altid gode tilbud på ophold

Husk at der altid er en masse skønne ophold at tage på hos Montra Hotels. Vores hoteller har mange forskellige ophold at vælge imellem, og der er noget for enhver smag – både hvis man leder efter et weekendophold eller noget helt andet.

Besøg siden med tilbud og ophold for at se det samlede udvalg på tværs af alle vores 4 hoteller. Du finder alle hotellernes weekendophold, men også sæsonaktuelle ophold, ophold med cyklen i centrum og alt det andet, som er muligt i øjeblikket. Husk at tilbuddene skifter for at tilbyde det bedste udvalg af skønne ophold til vores gæster.

Det er værd at tjekke den side jævnligt for at være opdateret på mulighederne for at gøre et godt kup!