Fejr livets begivenheder nær Aarhus

Montra Hotel Sabro Kro

HOLD DIN fest I vores SMUKKE SELSKABSLOKALER med krostemning

Du kan holde alle former for fester hos os, så om din næste mærkedag står på bryllup, konfirmation, fødselsdag eller jubilæum, kan vi arrangere den perfekte fest.

Vi har plads til, at du kan invitere til alt fra de mindre til de store fejringer med helt op til 300 gæster.

Borddækning, dekorationer og smagsoplevelser
Vi sørger for, at lokalet står skarpt med smukke dekorationer og borddækning. Samtidig har vi den hyggeligste restaurant med de dygtigste kokke, der står for at lave maden til din fest. Vores selskabskort følger årstiden, så du altid kan få en menu, der er sammensat efter sæsonens bedste råvarer.

Kan vi byde på en rundvisning og en kop kaffe?
Hvis du vil ud og se vores lokaler, kan du helt uforpligtende booke en rundvisning. Så viser vi dig rundt i vores selskabslokaler og på hotellet, så du kan få en fornemmelse for rammerne for din næste fest.

Kontakt os for at høre mere på +45 8694 8922 eller sabrokro@sabrokro.dk.

Få en gratis overnatning
Når du holder et selskab for flere end 20 gæster hos os, får du altid en overnatning inkl. morgenmad uden beregning, og dine gæster får 20% på dagsprisen på en overnatning inkl. morgenmad.

Se vores prispakker og menuer
Tag et kig på vores selskabskort, hvor du kan se prispakker og menuer for den pågældende sæson, du gerne vil holde dit næste selskab.

Montra Hotel Sabro Kro

I hvilken anledning skal du holde fest?

Vores forskellige selskabslokaler kan indrettes og dækkes op til enhver anledning, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan skabe rammerne for netop din fest. Vi har mange års erfaring med at servicere glade gæster til de store fester, og derfor ved vi, hvad der virker, og hvad en god fest kræver.

Bryllup

Den store kærlighedsfest fortjener et fantastisk bryllup. Fejr dagen med de nærmeste eller hold den helt store fest hos os. Køkkenet laver fantastisk mad til festen, og selskabslokalerne er pyntet op til anledningen.

Se bryllupsmenuen her

Konfirmation

Vi danner med glæde rammen om den store dag, hvor de unge traditionelt træder ind i de voksnes rækker. Vi sørger for, at alt rundt om festen er i top, så du bare skal fokusere på at holde humøret højt blandt gæsterne.

Læs mere og se menu

Barnedåb

Når du skal fejre dit barns dåb, kan vi stå for alt det praktiske omkring festen. Vi har plads til dine gæster i vores flotte lokaler og kan garantere, at I får den helt perfekte barnedåb tilpasset jeres ønsker.

Se menukort her

Fødselsdag, jubilæum og meget mere

Vi hjælper gerne med at fejre fødselsdag, jubilæer, bryllupsdage og meget mere. Gør noget særligt ud af anledningen og forkæl dine gæster med en fest hos os, hvor vi sørger for mad, betjening og pynt.

Se forår/sommer selskabskort her

Se sensommer selskabskort her

Se efterår/vinter selskabskort her

Mindehøjtidlighed

Hos Montra Hotel Sabro Kro får I de smukkeste omgivelser til at give det sidste farvel og samles efter begravelsen. Vi tilbyder to forskellige begravelsesarrangementer og hjælper også gerne med at sammensætte jeres eget arrangement.

Læs mere og se forplejningsmuligheder her

Brunch
Nyd en hyggelig og klassisk brunch med dem, du holder af. Vi byder på den helt store brunchbuffet med alt, hvad hjertet begærer. Vi serverer maden i tidsrummet 10.00-14.00.

Se brunchmenuen her

 • Gratis parkering Gratis parkering
 • Handicap venligt Handicap venligt
 • Bar og lounge Bar og lounge
 • Greenkey Greenkey
 • Vaerelser Værelser
 • Bad spa Bad m. spa
 • Gratis Wi Fi Gratis WiFi
 • Kaeledyr tilladt 2 Kæledyr tilladt
 • Fitness Fitness
 • Restaurant Restaurant
 • Ladestation Ladestation
 • Roegfrit Røgfrit
 • Roomservice 2 Roomservice
 • Check-in-sabro Check ind kl. 15:00
 • Check ud kl. 11:00 Check ud kl. 11:00
Montra Hotel Sabro Kro

Anmeldelser

Montra Hotel Sabro Kro

Vores værelser

Få en gratis overnatning efter din fest

Når du holder et selskab for flere end 20 gæster hos os, får du altid en gratis overnatning. Dine gæster får 20% på dagsprisen for en overnatning, så de ikke er nødsagede til at køre hjem. Morgenen efter kan I roligt samles om vores lækre morgenbuffet, der altid er inkluderet i overnatningen.

Om vores værelser

Montra Hotel Sabro Kro tilbyder 69 flotte dobbeltværelser, 7 executive-værelser og 12 juniorsuiter med spa. Alle vores værelser er indrettet med sofa eller lænestol, skrivebord, telefon, tv, fransk altan, elkedel og badeværelse med badekar samt stor, separat bruseniche. Vores gratis wi-fi er til fri afbenyttelse på alle hotelværelser og fællesområder under hele dit ophold.

Vores enkeltværelser er indrettet med senge på 90 x 200 cm og executive-værelserne med en dobbeltseng på 180 x 200 cm. Juniorsuiterne er ekstra store og indrettet med luksuriøse dobbeltsenge på 180 x 200 cm, et mere luksuriøst møblement samt stor jacuzzi til 2 personer.

Du kan desuden bestille ekstra opredning (på sovesofa, med plads til enten 2 mindre børn eller 1 stort barn/1 voksen) og babyseng på alle værelsestyper bortset fra vores juniorsuiter. Kæledyr er også velkomne på udvalgte værelser mod et mindre tillæg.

Når du booker et hotelværelse på Montra Hotel Sabro Kro, er restaurantens lækre morgenbuffet altid med i prisen. Buffeten serveres kl. 07.00-09.30 på hverdage og kl. 08.00-10.30 i weekender, på helligdage og i skolernes sommerferie.

Standardværelse Vores fine standardværelse er indrettet til 2 personer med 2 enkeltsenge.
Værelset har hyggelig indretning med sofa, lænestol, skrivebord, elkedel, telefon, tv, gratis wi-fi, fransk altan og badeværelse med badekar samt stor, separat bruseniche.
2 personer 2 enkeltsenge Bruseniche og badekar
Standardværelse/ familieværelse Vores standardværelse til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Værelset er indrettet med 2 enkeltsenge og en sovesofa på 120 cm.
Værelset er desuden hyggeligt indrettet med sofa, lænestol, skrivebord, elkedel, telefon, tv, gratis wi-fi, fransk altan og badeværelse med badekar samt stor, separat bruseniche.
4 personer 2 enkeltsenge Bruseniche og badekar
Executive-værelse Vores dejlige executive-værelse er indrettet med dobbeltseng (180x200 cm) og mulighed for ekstra opredning på sovesofa (120 cm).
Værelset er desuden indrettet med sofa, lænestol, skrivebord, elkedel, telefon, tv, gratis wi-fi, fransk altan og badeværelse med badekar samt stor, separat bruseniche.
4 personer Dobbeltseng Bruseniche og badekar
Juniorsuite Vores lækre juniorsuiter er udstyret med en luksuriøs dobbeltseng (180x200 cm). Juniorsuiterne er desuden indrettet med eksklusivt møblement og har sofa, lænestol, skrivebord, elkedel, telefon, tv, gratis wi-fi, fransk altan og badeværelse med stor jacuzzi til 2 personer samt stor, separat bruseniche.
NB! Der er ikke mulighed for ekstra opredning på juniorsuiterne.
2 personer Luksuriøs dobbeltseng Bruseniche og stor jacuzzi

Send
forespørgsel

 • Gratis parkering Gratis parkering
 • Handicap venligt Handicap venligt
 • Bar og lounge Bar og lounge
 • Greenkey Greenkey
 • Vaerelser Værelser
 • Bad spa Bad m. spa
 • Gratis Wi Fi Gratis WiFi
 • Kaeledyr tilladt 2 Kæledyr tilladt
 • Fitness Fitness
 • Restaurant Restaurant
 • Ladestation Ladestation
 • Roegfrit Røgfrit
 • Roomservice 2 Roomservice
 • Check-in-sabro Check ind kl. 15:00
 • Check ud kl. 11:00 Check ud kl. 11:00
Montra Hotels

PERSONALEARRANGEMENT ELLER FIRMAFEST PÅ MONTRA HOTELS

Hos Montra Hotels vil vi gerne være værter for jeres næste personalearrangement, firmafest, sommerfest og meget mere. Vores 4 hoteller rundt om i Jylland er perfekte rammer for jeres fester og arrangementer i virksomheden, og vi kan tilbyde så godt som alle muligheder for jeres fest. Vi kan inkludere teambuilding-elementer, som styrker sammenholdet, vi har lokaler til faglige oplæg, vi har gode restauranter, som kan servere lækker mad til jeres personalearrangement eller personalefest, og vi kan selvfølgelig også hjælpe med overnatning, hvis festen fortsætter, når solen går ned. Mulighederne synes næsten endeløse, og vi skræddersyer meget gerne.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!