Hold fest i vores selskabslokaler

Montra Hotel Sabro kro

Flotte selskabslokaler i Sabro

De flotte lokaler på Sabro Kro kan blive dine for en aften! Holder du din fest i vores flotte selskabslokaler, sørger vi for, at du får en oplevelse, du sent vil glemme. Uanset anledningen er du velkommen til at holde din fest hos os. Vi kan rumme både de mindre fester og store fejringer med op til 300 deltagere.

Vi har alle de faciliteter, vi skal bruge, for at få en fest til at forløbne gnidningsløst. Vores personale er altid venligt, imødekommende og smilende, og vi har en fantastisk restaurant, der står for den gode mad under festen.

Menuen ændres efter årstiden, så vi altid kan tilbyde menuer, der er sammensat efter sæsonens råvarer. Det giver den bedste smag og den bedste oplevelse til festen. Du er altid velkommen til at forhøre dig med særlige ønsker til menuen, så finder vi sammen en løsning.

Kontakt os for at høre mere på 86 94 89 22 eller sabrokro@sabrokro.dk – det er helt uforpligtende.

Den gode proces

For at få det bedst mulige resultat tager vi altid en snak om din drømmefest – helt uforpligtende. Vi snakker om dine ønsker til festen og finder i fællesskab ud af, hvordan vi kan strikke den bedste fest sammen for dig. Vi har stor erfaring med at afholde fester og selskaber, og vi deler selvfølgelig gerne ud af vores erfaringer.

Beslutter du dig for at holde din fest hos os, gennemgår vi alle detaljerne til festen med blandt andet menu, vin og bordopstilling. Er du ude i god tid, kan vi holde et indledende møde med de overordnede linjer og ønsker og et mere detaljeret møde igen senest 6 uger før selve festen. På den måde er vi sikre på, at alting er på plads til den store dag.

Når du snakker med os, er du mere end velkommen til at fortælle os om dine ønsker til festen. Selvom du har et ønske, du ikke kan finde på hjemmesiden eller selskabskortet, skal du ikke holde dig tilbage – vi gør hvad vi kan for at give dig din absolutte drømmefest.

Vi rummer alle slags fester

Sabro Kro kan rumme alle slags fester, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for din fest. Vi har lang erfaring med at servicere glade gæster til alskens fester, og derfor ved vi, hvad der virker, og hvad en god fest kræver.

Bryllup

Den store kærlighedsfest fortjener et fantastisk bryllup. Uanset om det er et mindre bryllup for de nærmeste, eller om det er den helt store fest med masser af gæster, er vores selskabslokaler et godt valg. Køkkenet laver fantastisk mad til festen, og vi sørger for, at lokalerne er pyntet op til anledningen. Vores personale står skarpt og har det store smil på hele aftenen, så du og dine gæster får en uforglemmelig fest.

Konfirmation

Den store dag, hvor de unge traditionelt træder ind i de voksnes rækker, er en stor begivenhed, og vi danner med glæde rammen om dagen. Vi sørger for, at alt rundt om festen er i top, så du bare skal fokusere på at holde humøret højt blandt gæsterne.

Læs mere om at holde konfirmation hos os her.

Barnedåb

Når du skal fejre dit barns dåb, kan vi stå for alt det praktiske omkring festen. Vi har plads til dine gæster i vores flotte lokaler, og vi kan sørge for, at I får den helt perfekte barnedåb.

Fødselsdag, jubilæum og meget mere

Vi hjælper gerne med at fejre fødselsdag, jubilæer, bryllupsdage og meget mere. Hvis du gerne vil løfte fødselsdagen til et nyt niveau eller gøre noget særligt ud af bryllupsdagen, kan du forkæle gæsterne med en fest hos os, hvor vi sørger for mad, betjening, pynt og meget mere – du skal bare levere anledningen!

Spørg til dit drømmeselskab

De flotte lokaler på Montra Hotel Sabro Kro rummer op til 300 gæster til enhver form for arrangement.

Udfyld formularen herunder, hvorefter vi vil kontakte dig for at høre nærmere om jeres ønsker og behov for den kommende fest. Det er ganske uforpligtende at få et tilbud.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2021 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.
Holler Box