Hold festen i selskabslokaler

Montra Hotel Sabro kro

Hold festen i selskabslokaler på Montra Hotel Sabro Kro

Vores flotte selskabslokaler til fest og andre arrangementer kan rumme op til 300 gæster. Leder du efter bryllupslokationer tæt på Aarhus eller steder at holde konfirmation, firmafest, rund fødselsdag, jubilæum m.m. i Midtjylland og Østjylland er vores store festlokaler og bryllupslokaler perfekte til dette formål. Ved at holde din fest i Montra Hotel Sabro Kros selskabslokaler får du udover et festlokale; også gode parkeringsmuligheder, mulighed for brug af offentlige transportmidler til/fra Aarhus samt du kan holde en god fest med overnatning til dig og dine gæster. Du er altid velkommen til at kontakte os for at se et bryllupslokale eller festlokale til dit arrangement helt uforpligtende.

Køkkenet tilbyder spændende menuer, dygtigt kreeret af vores kokke og altid tilberedt af sæsonens friske råvarer. Vores selskabskort er delt i sæsoner, så der findes et findes et menukort for hver sæson, så vi kan udnytte råvarerne bedst muligt, og du kan få billige menuer. Selskabskortene kan downloades i pdf-format.

Kontakt

Kontakt os gerne for spørgsmål eller for at høre om vi har et ledigt lokale eller selskabslokale til Deres fest nær Aarhus. Dernæst aftaler vi et møde, hvor vi taler om de overordnede detaljer som antal gæster, skal vi hjælpe med musik, skal der bruges hotelværelser og lignende. Senest 6 uger før festen aftales et nyt møde, hvor vi aftaler menu og vine, taler om blomster og får de sidste detaljer på plads så udtrykket i festlokalerne fremstår som ønsket.

Vi glæder os til at arrangere din næste fest i vores smukke og billige festlokaler i Østjylland.

Spørg til dit drømmeselskab

De flotte lokaler på Montra Hotel Sabro Kro rummer op til 300 gæster til enhver form for arrangement.

Udfyld formularen herunder, hvorefter vi vil kontakte dig for at høre nærmere om jeres ønsker og behov for den kommende fest. Det er ganske uforpligtende at få et tilbud.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

trustadvisor-winner

Vi er gæsternes foretrukne hotel

Montra Hotel Sabro Kro er igen i 2020 kåret til Travellers' Choice Winner af TripAdvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10 pct. bedste hoteller i sin kategori.