Velkommen til Montra Hotel Sabro Kro

Overnatning
Gæster:

Montra Hotel Sabro Kro

Der er altid mindst én god grund til at besøge os

Sabro Kro er et velrenommeret hotel med flotte værelser, lækker mad fra egen restaurant og personlig service. Vores skønne hotel ligger i hjertet af Sabro tæt på Smilets By, Aarhus. Vi har E45 tæt på, hvilket giver nem og hurtig transport til et væld af muligheder omkring os. Hos os finder du både plads til samvær, nærvær og skønne oplevelser. Der er altid en god grund til at besøge Sabro Kro.

SOMMERTILBUD
Montra Hotel Sabro Kro

1. juni til 31. august

Ta’ på et 3-dages sommerophold, hvor du kan udforske Aarhus og opleve det pulserende storbyliv, rig på både kulturelle og naturskønne oplevelser.

Vi sørger for, at du bliver forkælet hver dag med 2-retters sommerinspirerede middage og en overdådig morgenbuffet.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro er igen i 2022 kåret til Travellers’ Choice-prisvinder af Tripadvisor. Det betyder, at hotellet er blandt de 10% bedste bedømte hoteller på verdensplan, når det kommer til glade og tilfredse gæster.

 

Montra Hotel Sabro Kro

Søger du møde- eller konferencelokaler ved Aarhus? Lad Montra Hotel Sabro Kro stå for planlægning af dagsmøde, heldagsmøde, aftenmøde eller kursusdøgn med forplejning af høj kvalitet i pragtfulde omgivelser.

Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro er et 4-stjernet hotel i udkanten af Sabro by med 14 kilomenter til Aarhus centrum. Vi har luksuriøse, rolige og naturlige omgivelser.

Montra Hotel Sabro Kro

Vi har altid gode tilbud på lækre ophold og gastronomiske oplevelser. Samtidig er vores kalender fyldt med spændende events i form af stand-up, foredrag og koncerter.

Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro, som ligger tæt på Aarhus, har 69 rumlige, flotte dobbeltværelser, 7 executive-/familieværelser og 12 juniorsuiter med spa på værelset. Her kan du sove godt i rolige omgivelser.

Montra Hotel Sabro Kro

Maden i vores hyggelige restaurant og festlokaler på Montra Hotel Sabro Kro er et kapitel for sig. Få forrygende smagsoplevelser og lækre måltider, der er en oplevelse værd.

Montra Hotels

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort til Montra Hotels har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Specielt for Montra Hotel Sabro Kro gælder det også, at du kan indløse et gavekort fra Small Danish Hotels, som Montra Hotel Sabro Kro er blevet en del af.

Montra Hotel Sabro kro

Montra Hotel Sabro Kro er belønnet med turismens internationale miljømærke Green Key – også kaldet den Grønne Nøgle – og senest som en af rejsesitet TripAdvisor’s GreenLeaders (GrønneForløbere) med sølv-status.

Montra Hotels

Montra Hotels har ledige stillinger på alle fire hoteller. Vi tilbyder en alsidig arbejdsdag med konferencer, selskaber, ophold og à la carte restaurant. Bliv en del af et professionelt team med plads til sjov og udvikling.

Montra Hotel Sabro Kro – et besøg værd

På Montra Hotel Sabro Kro kan du nyde en afslappende ferie, nyde en hyggelig middag i vores skønne restaurant eller afholde inspirerende konferencer i vores flotte konferencelokaler. Sabro Kro er et velrenommeret hotel med en stolt tradition for at give gæsterne en god oplevelse. Hotel Sabro Kro er blevet en del af Montra-kæden, som også tæller Odder Parkhotel, Hotel Hanstholm og Skaga Hotel i Hirtshals. Derfor har de også alle fået tilføjet Montra i begyndelsen af navnet.

Hos Montra Hotel Sabro Kro og resten af Montra-kæden er standarden høj. Vi stræber hver dag efter at gøre vores gæster tilfredse. Vi har nogle principper, som fungerer som en rettesnor for vores arbejde, og som kommer vores gæster til gode. Blandt andet mener vi, at man skal kunne starte dagen med et godt måltid, og derfor er der altid morgenmad med værelserne i Montra-kæden. Hvert hotel har tilknyttet en restaurant af høj kvalitet, som serverer en lækker morgenmad for de overnattende gæster, og sådan er det naturligvis også her hos os for de gæster, der tager en overnatning i Sabro.

Derudover sigter vi grønt. Alle vores hoteller er Green Key-certificerede siden slutningen af 2020. Læs mere om Green Key her. Montra Hotel Sabro Kro var det første af hotellerne i kæden, som blev certificeret med Green Key-mærket.

På Sabro Kro er vi meget stolte af vores intimkoncerter, som har været noget af et tilløbsstykke i flere år nu. Desværre har COVID-19-situationen gjort det mere besværligt nu, og vi har måttet ændre flere planer, men hold øje med, hvilke oplevelser du kan se frem til hos Montra Hotel Sabro Kro fremover. Vi har gennem årene haft mange store navne inden for både musik, standup, foredrag og meget mere på scenen i Sabro, og vi glæder os til at se dig til vores næste arrangement.