Velkommen på

Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotels

Vi følger myndighedernes anbefalinger

Alle Montra hoteller er åbne igen

På Montra Hotels gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig på vores hoteller. Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest.

Montra Hotel Sabro Kro

Oplev Aarhus og omegn på Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro er et 4-stjernet hotel i udkanten af Sabro by med 15 kilomenter til Aarhus centrum. Vi har har luksuriøse, rolige og naturlige omgivelser.

Montra Hotel Sabro Kro

Få en 4-stjernet oplevelse

Vi har altid gode tilbud på lækre ophold og gastronomiske oplevelser. Samtidig er vores kalender fyldt med spændende events i form af stand-up, foredrag og koncerter.

Montra Hotel Sabro Kro

Møde- og konferencelokaler i skønne omgivelser

Søger du konferencelokaler i Aarhus eller Østjylland? Lad Sabro Kro stå for planlægning af et eller flere konferencedøgn med forplejning af høj kvalitet i pragtfulde omgivelser.

Montra Sabro Kro

Vi er gæsternes foretrukne hotel

Montra Hotel Sabro Kro er igen i 2020 kåret til Travellers’ Choice Winner af TripAdvisor. Det betyder, at hotellet er blandt de 10 pct. bedste hoteller på verdensplan når det kommer til glade og tilfredse gæster.

 

Montra Hotel Sabro Kro

Luksuriøse værelser

Montra Hotel Sabro Kro, som ligger tæt på Aarhus, har 69 nye flotte dobbeltværelser, 7 executive værelser og 12 juniorsuiter med spa på værelset. Her kan du sove godt i rolige omgivelser.

Montra Hotel Sabro Kro

Besøg vores gourmetrestaurant i topklasse

Maden i vores hyggelige restaurant og festlokaler på Montra Hotel Sabro Kro er et kapitel for sig. Vi bruger udelukkende årstidens bedste råvarer fra lokale leverandører i Østjylland.

Montra Hotels

Giv et gavekort til 4-stjernede oplevelser

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.