Om vores hoteller

Montra Hotels

Fire 4-stjernede hoteller i naturskønne omgivelser

Montra Hotels er fire fantastiske hoteller og kroer i Danmark. Hvert enkelt hotel har gennemgået en omfattende renovering og er nu et 4-stjernet luksus hotel i Jylland, som byder på smukke, rolige og luksuriøse rammer. De fysiske rammer for en overnatning i Jylland er blot en del af oplevelsen på Montra Hotels, da alle vores gæster får en personlig og varm betjening fra vores medarbejdere på de 4-stjernet hoteller og kroer.

Leder du efter et hotel med lækre værelser og en udsøgt restaurant i Jylland. Så er Montra Hotels det rette valg. Lad os give dig en hoteloplevelse, som du sent vil glemme. Vores fire hoteller i Jylland ligger placeret i Hanstholm, Hirtshals, Sabro og Odder – hvilket betyder at de er placeret i både Midtjylland, Østjylland, Vestjylland og Nordjylland, hvor det er muligt at opleve den skønne natur og de pragtfulde arrangementer der afholdes, både på vores hoteller, men også ved vores mange samarbejdspartnere.

Restauranter i gastronomisk særklasse

Maden på vores hoteller er også et vigtigt område, da vi ikke vil gå på kompromis med råvarerne. Alle hoteller har derfor unikke restauranter, hvor de serverer gourmetmiddage i eksklusive omgivelser. Vores kokke ændrer menuen på hvert hotel alt efter årstid og råvarer, så du altid kan være sikker på at få en madoplevelse i særklasse.

Kig forbi et af vores hoteller og få en kulinarisk oplevelse. Vi lover, at vi forkæler dig. Det er også altid muligt at booke en overnatning i Jylland efter et af vores arrangementer med underholdning, mad og vin.

Møder og konferencer

På hvert af vores fire hoteller har vi indrettet lækre mødelokaler og konferencelokaler. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du skal leje mødelokale eller konferencelokaler på et konferencehotel i Jylland. Konferencelokalernes placeringen med udsigt til i naturskønne omgivelser i Østjylland og Nordjylland, danner perfekt ramme for både dagsmøde, kursusophold og konference med overnatning.

Vores konferencepakker er blandt landets billigste, og med kapacitet til 10 – 500 personer, vi kan både huse små og store møder og konferencer i vores konferencelokaler. Som ekstra fordel får du ved leje af mødelokale hos Montra altid gratis afbestilling.