Golfophold på Montra Hotels

Montra Hotels

Nyd et golfophold inklusive greenfee og forplejning

Elsker du at spille golf, og trænger du til et afbræk fra hverdagen? Så kombinér din passion for golf med et ophold hos os. Vi sætter rammerne for flere hyggelige golfophold i Østjylland eller Nordjylland inklusiv greenfee og forplejning.

Hvert hotel har sine egne tilbud på et skønt golfophold. Tag f.eks. på et golfophold i Sabro inklusiv morgenbuffet og greenfee til Markusminde Golf Club, Hammel Golf Klub eller Lyngbygaard Golf. Du kan også forkæle dig selv med et golfophold i Hanstholm med 3-retters middag, morgenbuffet og greenfee til Nordvestjysk Golfklub.

Nyd også et golfophold i Hirtshals inklusiv 2-retters middag, morgenbuffet og greenfee til Hirtshals Golfklub, Hjørring Golfklub eller Sindal Golf Klub. Trænger du til ekstra forkælelse, kan du booke et 3-dages golfophold i Odder med velkomstdrink, 3-retters middag begge aftener, morgenbuffet, madpakke og greenfee til Odder Golfklub, Skanderborg Golf Klub eller Stensballegaard Golf.

Læs mere om hver enkelt tilbud herunder, og book dit golfophold allerede nu.

Vores 4 golfophold

Montra Hotel Sabro Kro

2-dages golfophold tæt på Aarhus

Book et golfophold hos os, og få en overnatning inklusiv greenfee og morgenbuffet. Koncentrér dig 100% om golfspillet i dagtimerne hos Lyngbygaard Golf, Hammel Golf Klub eller Markusminde Golf Club. Slap af på et af vores hyggelige hotelværelser om aftenen.

Pris pr. person fra

KR. 950,-

Montra Odder Parkhotel

3-dages golfophold i Østjylland

Tag på et 3-dages golfophold tæt på Smilets by eller Horsens med fuld forplejning. Afprøv dine talenter på Odder Golfklub, Skanderborg Golf Klub eller Stensballegaard Golf. Vi sørger for velkomstdrink, greenfee, madpakke og lækker 3-retters menu alle aftener.

Pris pr. person fra

KR. 1.875,-

Montra Skaga Hotel

2-dages golfophold i Vendsyssel

1. april til 31. november

Invitér vennerne eller familien på golfferie, og skab minder sammen på golfbanen. Du får greenfee til Hirtshals Golfklub, Hjørring Golfklub, Løkken Golfklub eller Sindal Golf Klub. Om aftenen byder vi på en lækker 2-retters middag, og dagen efter venter der dig en stor morgenbuffet.

Pris pr. person fra

KR. 1.045,-

Montra Hotel Hanstholm

Golfophold i Nordvestjylland

Nyd et golfophold i smukke nordjyske omgivelser. Forbedre dine færdigheder på Nordvestjysk Golfklub, der er kendt som en af Nordjyllands vanskeligste, men også smukkeste baner. Med i tilbuddet får du greenfee, 3-retters middag og morgenbuffet.

Pris pr. person fra

KR. 1.075,-