Skønne golfophold

Montra Hotels

Tag på et fantastisk golfophold

Golf er en sport, alle kan være med til, og mange har samlet køllen op og spiller ivrigt. Hos Montra Hotels kan du tage på skønne golfophold og opleve nogle af Danmarks bedste og flotteste baner. Vi har bestræbt os på at sammensætte nogle dejlige ophold til jer, og vi er stolte over de samarbejder, vi har med golfklubberne og -banerne.

Hvert at vores hoteller har sit eget golfophold. Det er naturligt nok, så der ikke er for langt fra hotel til golfbane, og det betyder, at du kan få nye oplevelser på hvert hotel.

Hotellernes golfferier inkluderer også hver især forskellige baner, så du kan tage på flere golfture hos Montra Hotels og få en ny oplevelse, selvom du vælger det samme hotel.

Montra Odder Parkhotel

Golfweekend med 2 overnatninger

Montra Odder Parkhotel kan du tage på en fantastisk golfweekend med 2 overnatninger, 2 gange 3-retters menu om aftenen, morgenbuffet begge morgener og en velkomstdrink – selvfølgelig ud over 1 greenfee til nogle spændende golfbaner.

Odder Parkhotel samarbejder med Odder Golfklub, Skanderbord Golfklub og Aarhus Golfklub, og der er også mulighed for at spille en runde på den smukke bane hos Stensballegaard Golf. Det flotte udvalg af baner giver mulighed for at finde en bane, der passer til ens temperament og niveau.

Med 2 overnatninger har du rig mulighed for at udnytte Odders centrale placering i Østjylland til at tage på opdagelse i området. Der er både natur med strand og udkigspunkter tæt på, ligesom Horsens og Aarhus med deres tilbud er tæt på.

Montra Skaga Hotel

Golfophold i Hirtshals

I det nordligste af Jylland finder du både Montra Skaga Hotel og nogle skønne golfbaner. Hotellet ligger i Hirtshals, og det gør en af de 3 golfklubber, som du kan vælge imellem også. De to andre ligger i Sindal og Hjørring, og uanset hvilken bane du gerne vil spille på under dit golfophold, skal du nok få en spændende og udfordrende runde.

På hotellet finder du blandt andet en indendørs, opvarmet pool at slappe af i efter en dag på golfbanen, og med i opholdet er også en lækker 2-retters middag, som du kan nyde i hotellets restaurant. Opholdet inkluderer en overnatning og lækker morgenmad ud over greenfee og skøn middag om aftenen.

Brug også tid i det skønne område i Vendsyssel, som byder på mange hyggelige små byer med masser af charme, eller kør en tur til Skagen og se Kattegat og Nordsøen støde sammen ved Jyllands spids. Alle de 3 golfbaner, du kan få greenfee til, ligger højest 30 minutter væk, så du har god mulighed for at nå mere end bare golf, hvis det kunne friste.

Montra Hotel Sabro Kro

Golfophold med baner i topklasse

Montra Hotel Sabro Kro ser frem til at kunne byde dig velkommen til et skønt golfophold. Du kan se frem til en fantastisk runde golf på Hammel Golfklub, Marcusminde Golfklub eller Lyngbygaard Golf, som regnes blandt de bedste baner, vi har i Danmark.

Et golfophold hos Sabro Kro kan sættes sammen på 2 måder, men fælles for dem er, at du kan glæde dig til en overnatning på et skønt værelse og en fantastisk morgenmad og selvfølgelig skønne golfoplevelser.

Sabro Kro ligger tæt på Aarhus, der kan byde på et væld af muligheder inden for kultur, underholdning og meget mere, men du kan også blive på hotellet og nyde de rolige omgivelser og slappe helt af.

Montra Hotel Hanstholm

Golfophold med 1 eller 2 overnatninger

Hos Montra Hotel Hanstholm har du mulighed for at vælge mellem 1 eller 2 overnatninger på en golfferie, hvor du kan sætte dit niveau på prøve. En af de 3 golfbaner, du kan vælge greenfee til med et golfophold på Hotel Hanstholm, er nemlig Nordvestjysk Golfklub, som er kendt som en af de smukkeste baner i Nordjylland, men også en af landets mest udfordrende.

De 2 andre golfbaner, du kan vælge en greenfee til er Jammerbugtens Golfklub og Sydthy Golfklub, som også er klar til at byde på en pragtfuld omgang golf.

Uanset om du vælger 1 eller 2 overnatninger, får du en god middag om aftenen, overnatning i et skønt værelse og selvfølgelig en god morgenmad – morgenmad er altid med, når du overnatter hos Montra Hotels.