4-stjernede oplevelser

Montra Hotels

Giv et gavekort til 4-stjernede oplevelser

Montra Hotels udsteder gavekort online i alle prisklasser til alle formål. Gavekortet kan indløses til et væld af ophold eller oplevelser på et af vores fire hoteller.

Oplevelsesgavekort til vores fire hoteller

Med et gavekort til et af Montra Hotels 4-stjernede hoteller i Jylland har du masser af muligheder for at booke et lækkert ophold. Du kan tage en afslappende weekend ved Vestkysten med hav, strand og storslået natur. Du kan forkæle dig selv med et golf-, kultur- eller wellness-ophold. Eller du kan tage på et kroophold med kultur, city, shopping og cafébesøg i Aarhus. Der er noget for enhver smag!

Gavekortet kan også bruges i forbindelse med en fed koncertoplevelse, en god middag i restauranten, morsom stand-up eller andre oplevelser kombineret med et ophold på et af hotellerne.

Benyt dit Small Danish Hotels gavekort hos os

Specielt for Montra Hotel Sabro Kro gælder det, at du også kan indløse et gavekort, du har fået til hotelkæden Small Danish Hotels. Ligesom omkring 800 andre hoteller i mere end 80 lande er Montra Hotel Sabro Kro nemlig blevet en del af Small Danish Hotels, der byder på et hav af hyggelige ophold i Danmark. Brug dit Small Danish Hotels gavekort på Montra Hotel Sabro Kro, og nyd f.eks. et dejligt kroophold tæt på Smilets by, en romantisk getaway for 2, eller et skønt golfophold.

Print gavekortet selv

Der er rig mulighed for at købe et gavekort med forskellige beløb alt afhængigt af intentionen. Når du har købt et gavekort, kan du printe det selv, eller sende det direkte til modtageren.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores oplevelsesgavekort.

Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen.

God fornøjelse!