Møde og konference i Jylland

Konference efter dine behov

Flotte konference- og mødelokaler i naturskønne omgivelser

Planlægger du jeres næste konference, så kontakt os på Montra Hotels for at høre, hvad vi kan gøre for dig. Vi har flotte lokaler flere steder i Jylland, hvor du kan holde din næste konference, og vi strækker os langt for at give dig og dine deltagere den bedst mulige oplevelse. Du kan blandt andet forvente lokaler, der kan huse op til 500 gæster, det IT-udstyr du har brug for, forplejning i særklasse fra vores restauranter og meget mere.

Mangler du et konferencehotel i Jylland? Vi har 4

Vi har 4 konferencehoteller i Jylland – de ligger i Sabro og Odder lidt uden for Aarhus tæt på E45, og i Hanstholm og Hirtshals i Nordjylland med gode trafikale forbindelser. Fælles for dem er, at de emmer af den Montra-kvalitet, der binder hotellerne sammen.

Ambitionerne er høje, når det kommer til at give vores gæster en førsteklasses oplevelse. Det gælder både for privatpersoner, der overnatter på hotellet og måske tager til et af vores mange arrangementer, og når man kommer som deltager i et kursus, møde eller konference. Find formularen i bunden af denne side for at sende os en uforpligtende forespørgsel på et arrangement.

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

10 – 500 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Konferencer skal være oplevelser

For os skal en konference ikke bare være, at man tager til forskellige oplæg i arbejdstiden, og at der måske også er en snack. En konference skal være en berigende oplevelse. En oplevelse man tager fra med en følelse af, at man har fået meget ud af sin tid. Det stiller naturligvis krav til konferencelokalerne og det venue, der agerer værter.

Derfor sætter vi en ære i at tilpasse oplevelsen til lige netop dig og dine deltagere. Vi har mulighed for at tilbyde dig et væld af tilpasninger, der gør dagen til noget helt særligt for dig og dine gæster. Det tæller alt fra mad under konferencen til de lokale muligheder, vi har i Østjylland og Nordjylland.

Få forplejning i topklasse

Vores 4 konferencehoteller har alle en restaurant i topkvalitet tilknyttet, som står klar til at servere lækre og indbydende snacks og måltider for dine gæster. Uanset om det skal være en tallerkenfuld frokost for at holde energien oppe, en snack for at tage den lille sult eller et afsluttende måltid efter en produktiv dag, står vores dygtige personale klar til at servere kokkenes kreative og velsmagende påfund.

Styrk sammenholdet med teambuilding

Vi har på Montra Hotels en samarbejdspartner, som er eksperter i at afholde teambuilding – også i forbindelse med konferencer. Alt efter dine ønsker og mødet, kurset eller konferencens tema kan vi hjælpe med at få deltagernes puls lidt op, ryste medarbejdere endnu mere sammen eller træne kreativiteten med spændende udfordringer.

Udnyt konferencehotellet til en overnatning

Du har naturligvis mulighed for at benytte muligheden for at lade deltagerne overnatte på vores konferencehoteller efter en vellykket konference eller et vellykket kursus. Hos Montra Hotels kan du roligt lave et kursus over flere dage eller invitere deltagere til konference langvejs fra uden at skulle bekymre dig om, at deltagerne skal hjem samme dag. Vi kan også være behjælpelige med transfer fra Aarhus eller Aalborg.

Hør mere om konferencer i Nordjylland og Østjylland

Selvom der er mange ting, der binder os sammen som Montra-hoteller, er der naturligvis også forskelligheder, der gør hvert hotel unikt. Med vores placeringer tæt på E45, kan vi tilbyde at afholde konference i Nordjylland og Østjylland, og du kan læse mere om hvert af vores 4 hoteller herunder. Her finder du også kontaktinformation på den fra hotellet, du skal kontakte for at drøfte, om vi skal agere værter for jeres næste konference.

HOTELCHEF

Ole Husted

Montra Hotel Sabro Kro

+45 9272 7974

Læs om konference i Sabro

HOTELCHEF

Lene Jensen

Montra Odder Parkhotel

+45 8654 4744

Læs om konference i Odder

HOTELCHEF

Sarah Routledge

Montra Skaga Hotel

+45 9894 5500

Læs om konference i Hirtshals

HOTELCHEF

Tino Johannesen

Montra Hotel Hanstholm

+45 9796 1044

Læs om konference i Hanstholm

Firmaaftale og statsaftale hos Montra Hotels

Afholder du jævnligt konferencer, møder og kurser, eller har din virksomhed ofte brug for overnatninger til medarbejderne, er det muligt at få en firmaaftale med Montra Hotels. Med en firmaaftale kan du få fordele og fordelagtige priser på det, din virksomhed kan få hos Montra Hotels.

Det gælder blandt andet:

  • Konferencer
  • Udstillinger
  • Mødelokaler
  • Overnatninger
  • Kursusfaciliteter
  • Teambuilding
  • Og mere endnu

Alle firmaaftaler laves individuelt, så du er sikker på, at din virksomhed får den aftale, der passer bedst til netop jer. For at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i en firmaaftale, kontakt Ole Husted Ditlevsen på telefon 92 72 79 74 eller send en mail til ohd@montrahotel.dk.

Vores 4 hoteller er alle en del af SKI-rammeaftalen også kendt som statsaftalen. Det betyder, at du kan få fordelagtige priser hos alle Montra-hoteller, hvis du kommer fra det offentlige, uanset om det drejer sig om ophold, kurser, møder, konferencer og lignende.

Morgenmad er altid inkluderet i værelsesprisen, også i forbindelse med statsaftalen, så hvis du ønsker at tilbyde overnatning til deltagerne i dit kursus, din konference eller lignende i det offentlige, skal du ikke bekymre dig om noget, hvis du booker hos Montra Hotels – vi hjælper med at finde den bedste løsning.

Indkald til et produktivt og eksklusivt møde

Når en bestyrelse samles, skal der være de optimale rammer for at være produktive og trække virksomheden i den rigtige retning, og vi skaber de ideelle rammer for et godt møde. Vi har mødelokaler i alle størrelser, og vi stiller naturligvis det udstyr til rådighed, du har brug for.

Det er naturligvis ikke kun bestyrelser, der kan benytte vores lokaler – alle former for møder bliver bedre af de rette rammer, og vores personale gør sit for at give dit møde det ekstra, der gør det mindeværdigt.

Blandt andet vil vi anbefale, at mødet afsluttes i vores restauranter, som er at finde på hvert af de 4 hoteller. Afslut med en god fornemmelse og et godt måltid for at sætte trumf på dit møde.

Læs mere om at holde møder på vores hoteller hos det enkelte hotel:

Mødelokaler i Sabro Mødelokaler i Odder Mødelokaler i Hirtshals Mødelokaler i Hanstholm

Kontakt Ole Husted Ditlevsen

Montra Hotel Sabro Kro ved AarhusMontra Odder Parkhotel i Odder ved AarhusMontra Hotel Hanstholm i HanstholmMontra Skaga Hotel i Hirtshals

Ole Husted Ditlevsen
Key account Manager

Telefon: 9272 7974
ohd@montrahotel.dk

Ønsker i tilbud med overnatning?
JaNej

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.