Møder og konferencer

Montra Hotels

Bring kvalitet ind i mødet

Gør møder og konferencer til en oplevelse og hold dem på et af vores fire hoteller. Vi har hoteller i Sabro og Odder lidt uden for Aarhus, tæt på E45, og i Hanstholm og Hirtshals med gode trafikale forbindelser. Alle hotellerne emmer af den Montra-kvalitet, du allerede kender. Derfor kan du kan også forvente forplejning i topklasse fra vores restauranter, smukke lokaler, der kan rumme op til 400 gæster, det IT-udstyr, du har brug for og mulighed for teambuilding eller overnatning på et af vores dejlige værelser.

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

4 – 400 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Kontakt os for en konference i Nordjylland og Østjylland

Hvis du skal planlægge jeres næste møde eller konference så tøv ikke med at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Vores fire hoteller deler mange ligheder, men hvert hotel har også sit helt unikke præg. Bliv klogere på, hvor du finder den møde- eller konferenceoplevelse, som passer til dig ved at udforske vores hoteller herunder.

Montra Hotel Rene 4×5 1

Montra Hotel
Sabro Kro

René Birk Salomonsson,
Hotelchef

+45 92727974

Læs om konference i Sabro
Montra Hotel Lene 4×5

Montra Odder
Parkhotel

Lene Jensen,
Hotelchef

+45 8654 4744

Læs om konference i Odder
Montra Hotel Sarah 4×5

Montra Skaga
Hotel

Sarah Routledge
Hotelchef

+45 9894 5500

Læs om konference i Hirtshals
Montra Hotel Tino 4×5

Montra Hotel
Hanstholm

Tino Johannesen
Hotelchef

+45 9796 1044

Læs om konference i Hanstholm

Konferencer skal være en oplevelse

Vi mener, at en konference skal være langt mere end oplæg og snacks. Det skal være en berigende oplevelse. En oplevelse, hvor du føler, at du har fået meget ud af din tid, og som du har nydt. Det stiller naturligvis krav til det venue, der agerer værter.

Derfor sætter vi en ære i at tilpasse oplevelsen til lige netop dig og dine deltagere. Vi har mulighed for at tilbyde et væld af tilpasninger, der gør dagen til noget helt særligt for dig og dine gæster. Det tæller alt fra mad under konferencen til de lokale muligheder, vi har i Øst- og Nordjylland.

Få forplejning i topklasse

Vores fire konferencehoteller har alle en restaurant i topkvalitet tilknyttet, som står klar til at servere lækre og indbydende snacks og måltider for dig og dine gæster. Uanset om det skal være en frokostanretning til at holde energien oppe, en snack for at tage den lille sult eller et afsluttende måltid efter en produktiv dag, står vores dygtige personale klar til at servere kokkenes kreative og velsmagende påfund.

Styrk sammenholdet med teambuilding

Vi har på Montra Hotels en samarbejdspartner, som er ekspert i at afholde teambuilding – også i forbindelse med konferencer. Med afsæt i dine ønsker til mødet, kurset eller konferencens tema kan vi hjælpe med at få deltagernes puls lidt op, ryste dem sammen eller træne deres kreativitet med spændende udfordringer.

Udnyt konferencehotellet til en overnatning

Du har naturligvis mulighed for at lade deltagerne overnatte på vores hoteller efter en vellykket konference eller et vellykket kursus. Hos Montra Hotels kan du roligt invitere deltagere, der kommer langvejs fra og lave et kursus over flere dage. Vi kan også være behjælpelige med transfer fra Aarhus eller Aalborg.

Send en uforpligtende forespørgsel


  Montra Hotel Sabro Kro ved AarhusMontra Odder Parkhotel i Odder ved AarhusMontra Hotel Hanstholm i HanstholmMontra Skaga Hotel i Hirtshals

  thomas profilbillede
  Thomas Weifenbach Jensen
  CEO, Montra Hotels A/S
  Telefon: 2814 8333
  E-mail: twj@montrahotel.dk

  Ønsker i tilbud med overnatning?

  JaNej

  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

  moedelokale header

  Firmaaftale og statsaftale hos Montra Hotels

  Afholder du jævnligt konferencer, møder og kurser, eller har din virksomhed ofte brug for en overnatning til medarbejderne, er det muligt at få en firmaaftale med Montra Hotels. Med en firmaaftale kan du få fordele og fordelagtige priser.

  Det gælder blandt andet:

  • Konferencer
  • Udstillinger
  • Mødelokaler
  • Overnatninger
  • Kursusfaciliteter
  • Teambuilding
  • Og mere endnu

  Alle firmaaftaler laves individuelt, så du er sikker på, at din virksomhed får den aftale, der passer bedst til netop jer. For at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i en firmaaftale, kontakt Thomas Weifenbach Jensen på telefon 2814 8333 eller send en mail til twj@montrahotel.dk.

  Vores fire hoteller er alle en del af SKI-rammeaftalen, der også er kendt som statsaftalen. Det betyder, at du kan få fordelagtige priser hos alle Montra-hoteller, hvis du kommer fra det offentlige, uanset om det drejer sig om ophold, kurser, møder, konferencer og lignende.

  Morgenmad er altid inkluderet i værelsesprisen, også i forbindelse med statsaftalen, så hvis du ønsker at tilbyde overnatning til deltagerne i dit kursus eller i din konference i det offentlige, skal du ikke bekymre dig om noget, hvis du booker hos Montra Hotels – vi hjælper med at finde den bedste løsning.

  Læs mere om at holde møder på vores hoteller hos det enkelte hotel:

  Mødelokaler i Sabro Mødelokaler i Odder Mødelokaler i Hirtshals Mødelokaler i Hanstholm