Restaurant & Fest

Montra Hotels

Gourmetrestauranter i Nord- og Østjylland

På alle hoteller finder du gourmetrestauranter, der både er leveringsdygtige på hotellet og med mad ud af huset.

Montra Hotels

Gourmetrestauranter i skønne omgivelser

Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores gourmetrestauranter i Danmarks bedste omgivelser, hvad enten I er overnattende gæster eller besøgende i vores restaurant. Her får du altid serveret lækre retter med de bedste råvarer

Montra Hotels

Hold din fest hos Montra

Hos Montra Hotels har vi flotte selskabslokaler, som er luksuriøst indrettet i vores velkendte 4-stjernede kvalitet. Vi sørger for, at både du og dine gæster får en fantastisk oplevelse, idet vi skræddersyr din begivenhed efter dine ønsker og behov.

  • Jubilæum og fødselsdag
  • Bryllup
  • Konfirmation
  • Firmafest
Montra Hotels

Mad ud af huset

Skal din fest holdes hjemme? Så kan du få leveret vores lækre menuer ud af huset. Vi tilbereder og leverer vores udsøgte menuer, så du kan få en kulinariske oplevelse derhjemme.

Montra Hotels’ restauranter – tag på gastronomisk opdagelsesrejse

På alle Montra Hotels’ restauranter finder du et udvalg af udsøgte retter sat sammen af dygtige kokke med tanke på lokale råvarer. Det betyder blandt andet, at restauranterne på Skaga Hotel i Hirtshals og Hotel Hanstholm har fokus på de friske fisk, der findes i hotellernes baghaver, hvor restauranterne på Sabro Kro og Odder Parkhotel fokuserer på nogle af de lokale råvarer, der findes i deres lokalområde.

Menuerne på restauranterne skifter jævnligt for at følge de råvarer, der er i sæson, så vi altid kan tilbyde dig det lækreste måltid. Lokale råvarer betyder meget hos Montra Hotels, da det betyder, vi kan tage ud til producenterne og se, mærke, dufte og smage, hvordan råvarerne er sprængfyldte med smag og næring.

Vi tilbyder jævnligt forskellige kulinariske begivenheder til vores gæster. Blandt andet har vi deltaget i Gastro Week, vi tilbyder vinsmagninger, og vi har jævnligt gastronomiske ophold for vores gæster, der gerne vil lade smagsløgene tage på opdagelsesrejse. Hold øje med vores tilbud for at se, hvornår vi næste gang tilbyder særlige gastronomiske events og ophold.

Det er også vores kvalitetsrestauranter, der står for provianten, når du bestiller mad til en konference eller lignende hos Montra Hotels. Med fokus på sundhed og energi sørger kokkene for, at maden optimeret til, at deltagerne kan være skarpe – både som måltid eller snack. Du kan naturligvis også vælge at afslutte et møde på vores konferencehoteller med en fantastisk middag.