Oplev vores restauranter & lokaler til fest

Montra Hotels

Skønne restauranter i Nord- og Østjylland

På alle hoteller finder du fremragende restauranter, der både er leveringsdygtige på hotellet og med mad ud af huset. Menuerne er klassiske og byder på smagfuld mad med sæsonaktuelle råvarer.

Vi kan også tilbyde vores flotte selskabslokaler til dine store fejringer. Vi har lokaler i mange størrelser og står klar til at hjælpe eller give en uforpligtende rundvisning.

Montra Hotels

Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores restauranter i hyggelige omgivelser, hvad enten I er overnattende gæster eller besøgende i vores restaurant. Her får du altid serveret lækre retter med de bedste råvarer.

Montra Hotels

Hos Montra Hotels har vi flotte selskabslokaler, som er luksuriøst indrettet i vores velkendte 4-stjernede kvalitet. Vi sørger for, at både du og dine gæster får en fantastisk oplevelse, idet vi skræddersyr din begivenhed efter dine ønsker og behov.

Montra Hotels

Skal din fest holdes hjemme? Så kan du få leveret vores lækre menuer ud af huset. Vi tilbereder og leverer vores udsøgte menuer, så du kan få en kulinariske oplevelse derhjemme.

Montra Hotels

Udvalgte datoer i november og december

Få en fantastisk julefrokost, hvor vi forener underholdende komik af Frank Hvam eller Christian Fuhlendorff, alle de klassiske juleretter og fri bar.

Se ledige datoer på vores hoteller i Sabro og Odder.

Montra Hotels’ restauranter – God smag i hver en bid

På alle Montra Hotels’ restauranter finder du et udvalg af klassiske og velsmagende retter tilberedt af dygtige kokke. Hotellerne har hver sin charme, og udvalget i restauranterne kan variere. Blandt andet læner Skaga Hotel og Hotel Hanstholm sig mere op af retter med fisk, da hhv. Hirtshals og Hanstholm er kendt som fiskerbyer.

Menuerne på restauranterne skifter jævnligt for at følge de råvarer, der er i sæson, så vi altid kan tilbyde dig et godt måltid. Vores restauranter har fokus på klassiske retter, som vi alle kender og elsker, som wienerschnitzel og stjerneskud. Du kan dog også nyde spændende og nytænkende retter, som aspirerer mod klassikerstatus.

Vi tilbyder jævnligt forskellige kulinariske begivenheder til vores gæster. Blandt andet har vi deltaget i Gastro Week, vi tilbyder vinsmagninger, og vi tilbyder gastronomiske ophold. Hold øje med vores tilbud for at se, hvornår vi næste gang tilbyder særlige gastronomiske events og ophold.

Det er også vores kvalitetsrestauranter, der står for maden, når du bestiller til en konference hos Montra Hotels. Vi sørger for god forplejning med fokus på sundhed og god smag. Som konferencedeltager kan du selvfølgelig også afslutte dagen med et besøg i hotellets restaurant.