Afhold møder & konferencer hos os

Montra hotels

Vi er eksperter i møder, kurser og konferencer

Alle vores Montra hoteller er konferencehoteller, og vi tilpasser dit møde, kursus eller konference efter dine ønsker.

Montra Hotels

På Montra Hotels er vi specialiserede i at arrangere og afholde møder og konferencer i alle størrelser. Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal skræddersy dit næste møde eller konference.

Montra Hotels

Til møder og konferencer er det vigtigt, at deltagerne føler sig velkommen for at få det optimale ud af arrangementet. Derfor har vi skabt de perfekte rammer med vores mødekoncept: Meet Well – Dine Well – Sleep Well.

Montra Hotels

Når du booker et møde eller konferenceophold hos Montra Hotels, kan du kvit og frit afbestille senest 30 dage før ankomst. Dette sikrer dig fleksibilitet og tryghed.

Montra Hotels

Montra Hotels har i mange år haft fokus på at tænke og handle grønt – lige fra at spare på vandet til at bruge skånsomme rengøringsmidler samt sortere vores affald – derfor er alle vores 4 hoteller Green Key certificerede.

Montra Hotels

Som gæst på Montra Hotels har du mulighed for at få strøm på din elbil, mens du besøger os. Ladestanderne er opsat af E.ON, og du kan frit benytte dig af dem døgnet rundt mod betaling direkte til E.ON.

Montra Hotels

Spar penge med en individuel firmaaftale med Montra Hotels eller benyt dig af statsaftalen, SKI hos vores 4 hoteller, hvis du kommer fra det offentlige.

Montra Hotels

Afrund jeres møde i en af vores hyggelige vinkældre eller restauranter. En godt glas vin og en lækker middag er den perfekte afslutning på dagen.

Montra Hotels

Invitér dine kollegaer med til en dag fyldt med højt humør og kampgejst! Bryd de traditionelle rammer med et ekstraordinært teambuilding arrangement.

Pris pr. person fra

KR. 460,-

Montra Hotels

Bryd de traditionelle rammer og skab indre motivation blandt medarbejderne med et ekstraordinært kickoff arrangement med sjove aktiviteter og teambuilding øvelser.

Montra Hotels

Lad os holde jeres næste personalearrangement. Vi hjælper glædeligt med at fremme et godt socialt samvær med faglige og sociale arrangementer.

Montra Hotels

På Montra Hotels har vi stor fokus på de fysiske adgangforhold. Vi tager hensyn til synshandicappede, hørehandicappede, udviklingshæmmede, personer med læsevanskeligheder, astma og allergi, kørestolsbrugere samt gang-, arm- og håndhandicappede.

Møder og konferencer hos Montra Hotels

Alle 4 hoteller i Montra-familien råder over flotte møde-, kursus- og konferencefaciliteter. Vores dygtige og erfarne personale er klar til at give dig råd og vejledning til netop dit arrangement. Vi har samlet en masse informationer om konferencer, kurser og møder hos Montra Hotels her.

Vi tilbyder dog også sådan noget som teambuilding – både i forbindelse med konferencer eller lignende og som selvstændige events. Det kan være en god måde at få medarbejdere til at blive rystet tættere sammen, men det kan også være en god start på en konference, møde eller kursus, hvor der bliver lagt op til meget interaktion mellem deltagerne.

I samme boldgade finder du vores kickoff-events, som også er gode både som selvstændige begivenheder eller til at sætte gang i konferencen eller kurset, som navnet antyder.

Endelig tilbyder vi naturligvis også forskellige personalearrangementer. Her kan vi håndplukke blandt de mange muligheder, vores hoteller tilbyder, blandt andet elementer fra teambuilding og kickoff, men også kompetencerne fra køkkenerne i vores restauranter eller den skønne natur, der omgiver hotellerne.