Kombinér en oplevelse med et restaurantbesøg eller et ophold

Var det noget med en underholdende aften fyldt med live musik, morsom komik eller inspirerende foredrag? Og trænger du samtidig til at komme væk fra hverdagen og forkæle dig selv med et weekendophold med lækker mad? Så bør du kigge efter mulighederne hos en hotelkæde som Montra Hotels, hvor du kan få det hele.

Vi har stor erfaring med at planlægge og afholde ophold, restaurantbesøg og underholdende oplevelser såsom koncerter, stand-up shows og foredrag – både hver for sig, men særligt også i en kombination. Her giver vi dig et overblik over de forskellige kombinationsmuligheder hos os i forbindelse med bookning af oplevelser.

1. Koncerter, stand-up shows eller foredrag

Nyd en koncert i topklasse på et af vores 4 hoteller. Vi har haft nogle af landets dygtigste soloartister og bands på scenen, som har optrådt med hits fra genrer såsom pop, rock og folkemusik. I 2023 kan du bl.a. glæde dig til at danse og synge med til musikere såsom Anne Linnet, Tørfisk og Kandis.

Er du mere til komik, kan du også opleve et morsomt stand-up show hos os. Et stand-up show er ideelt til at sætte skub i en sjov aften til både firmafesten eller privatfesten. Dette år har vi haft besøg af populære, danske komikere såsom Mick Øgendahl, Lasse Rimmer og Linda P.

Du kan også invitere en, du holder af, med på et inspirerende foredrag. I efteråret kunne du f.eks. møde den danske kok og tv-vært Nikolaj Kirk fra DR’s program ”Nak og Æd,” hvor du kunne få indblik i hans oplevelser gennem programmets 10 års levetid.

Se alle vores nuværende oplevelser

2. Underholdning inkl. forplejning i særklasse

Langt de fleste oplevelser, du kan booke hos os, inkluderer lækker forplejning. I forbindelse med koncerter sørger vi f.eks. ofte for en smagfuld middag som delikat opvarmning til en musikalsk aften. Det hele serveres af vores servicemindede personale i hyggelige omgivelser.

Alle vores restauranter har fokus på økologi og bæredygtighed, så du kan være sikker på, at du får madoplevelser tilberedt på friske råvarer af høj kvalitet. Vi serverer både klassiske, danske retter, frisk fisk, eller nytænkede, spændende mad, så der er noget for enhver smag.

Læs mere om vores restauranter

3. Weekendophold med underholdning og forplejning

Lad bilen stå og forlæng oplevelsen med en eller to overnatninger inklusive morgenbuffet. Vi har dejlige hotelværelser i Østjylland og Nordjylland, hvor du er tæt på smuk natur og charmerende byer. De mange gode seværdigheder er ideelle at tage ud at nyde, når du allerede er i området.

Er du i Hanstholm, foreslår vi, du besøger Nationalpark Thy, Bunkermuseum Hanstholm eller Cold Hawaii. I Hirtshals kan vi anbefale Hirtshals Museum, Børglum Kloster eller en tur ved Vesterhavet. Ved Sabro er ARoS, Nationalpark Mols Bjerge og Den Gamle By et besøg værd. Og ved Odder bør du lægge visit forbi Saksild strand, FÆNGSLET eller Tunø.

Læs mere om seværdigheder i Hanstholm, Hirtshals, Sabro eller Odder