3 områder værd at besøge nær Sabro

I Sabro er du tæt på alt lige fra pulserende byer til store naturoplevelser. Har du booket et ophold i Sabro, og mangler du inspiration til de helt rigtige udflugtsmål? Så giver vi dig her et overblik over tre områder, du bestemt bør besøge under dit ophold.

Aarhus er kun en kort køretur væk fra Sabro, hvor du kan opleve museer i topklasse såsom ARoS eller Den Gamle By, shopping muligheder og masser af events. Vil du hellere på udflugt i naturen, kan du i stedet tage på vandring ved Nationalpark Mols Bjerge.

1. ARoS Aarhus Kunstmuseum

Udforsk kulturlivet i Aarhus kun 15 minutter i bil fra hotellet og besøg ARoS, der er et af Nordeuropas største kunstmuseer og har fået tildelt to Michelin-stjerner i turismeguiden. Museet danner rammen om flotte samlinger af dansk kunst tilbage fra guldalderen samt moderne international kunst.

Oplev Your Rainbow Panorama på toppen af museet og få en enestående udsigt med 360 graders udsyn ud over Aarhus i alle regnbuens farver. Har du lyst til aktiviteter, kan du også tage til talks, film, debatter, prøve deres digitale stationer eller udfolde dine egne kunstneriske evner i Studios.

Læs mere om ARoS Aarhus Kunstmuseum.

2. Nationalpark Mols Bjerge

Gå på opdagelse i Nationalpark Mols Bjerge blot 30 minutters kørsel fra hotellet, som byder på smuk natur med et ekstraordinært istidslandskab. Vandre gennem Mols Bjerges store bronzealderhøje ved Trehøje, hvor du kan se helt til Sjællands Odde i meget klart vejr. Eller tag til det højeste punkt i nationalparken Agri Bavnehøj med vid udsigt over Molslandets bugter.

Bliv fascineret af vores kulturhistorie med en gåtur ved Kalø Slotsruin fra 1313, der er en af Danmarks mest imponerende borgruiner. Se også Danmarks største runddysse ved Poskær Stenhus, Helligkilde eller dødishullet Tinghulen. Kort fra Nationalparken finder du desuden feriebyen Ebeltoft kendt for sine hyggelige brostensbelagte gader og bindingsværkshuse.

Læs mere om Nationalpark Mols Bjerge.

3. Den Gamle By

Tag på tidsrejse i Den Gamle By, verdens første frilandsmuseum for byernes kulturhistorie, og oplev, hvordan Aarhus så ud og fungerede i det 19. århundrede. Slentre rundt blandt 80 historiske huse, 7 historiske haver og talrige boliger, butikker, værksteder og meget mere fra 25 byer over hele landet.

Gå ikke glip af Aarhus Fortæller, der er den første udstilling om Aarhus’ historie fra vikingetid til nutid. Udforsk også Smykkeskrinet, som er en underjordisk udstilling med ca. 1000 danske smykker fra 1900-2000. Kom i julestemning og besøg museet over julen, hvor du kan se frem til flot dekoration.

Læs mere om Den Gamle By.

Hotel Sabro Kro byder på et stort udvalg af hotelophold

Nyd en eller flere overnatninger på vores hotel. Vi er placeret tæt på E45, hvilket giver en nem transport til de mange østjyske attraktioner. For 8. gang i streg er vi kåret til Travellers’ Choice-prisvinder af Tripadvisor og er dermed blandt de 10% bedste bedømte hoteller på verdensplan.

Hotellet er indrettet med flotte værelser, en god restaurant, legeplads og faciliteter til billard og bordtennis. Mange af vores tilbud på ophold giver adgang til billetter til seværdigheder såsom Den Gamle By eller Moesgaard Museum. Spørg i receptionen for at få mere information.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Montra Hotel Sabro Kro.

Se alle vores tilbud og ophold.