Vi byder velkommen på

Montra Odder Parkhotel

Montra Hotels

Vi følger myndighedernes anbefalinger

Alle Montra hoteller er åbne igen

På Montra Hotels gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig på vores hoteller. Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest.

Montra Odder Parkhotel

Hotel i hjertet af Østjylland

Montra Odder Parkhotel er et 4-stjernet hotel og konferencecenter placeret centralt i smukke omgivelser i Odder nær Aarhus. Her byder vi på rolige og luksuriøse rammer.

Montra Odder Parkhotel

Få en 4-stjernet oplevelse

Vi har altid gode tilbud på lækre ophold og gastronomiske oplevelser. Samtidig er vores kalender fyldt med spændende events i form af stand-up, foredrag og koncerter.

Montra Odder Parkhotel

Afhold dit næste møde eller konference hos os

Vi er specialiseret i at arrangere og afholde møder og konferencer i alle størrelser. Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal skræddersy dit næste møde eller konference i Østjylland.

Montra Odder Parkhotel

Få en gastronomisk oplevelse i vores gourmetrestaurant

Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores gourmetrestaurant. Her får du altid serveret lækre retter med årstidens bedste råvarer præget af danske traditioner og et strejf sydeuropa.

Montra Odder Parkhotel

Sov godt i rolige omgivelser

På Montra Odder Parkhotel har vi 78 rummelige og velindrettede værelser. Vågn op frisk og veludhvilet i vores lækre senge og nyd den helt store morgenbuffet, som altid er inkluderet.

Montra Hotels

Giv et gavekort til 4-stjernede oplevelser

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.