Velkommen til Montra Odder Parkhotel

Overnatning
Gæster:

Montra Odder Parkhotel

Tag et kig indenfor hos byens hotel

Montra Odder Parkhotel er hele byens hotel og ligger perfekt i hjertet af Østjylland til at gå på opdagelse i området. Byen ligger tæt på skønne strande, høje bakker, charmerende øer og pulserende byer. Alt er inden for kort afstand fra hotellet. Både Aarhus og Horsens tæt på Odder byder på spændende museer som ARoS, men også på shopping, teater og meget mere.

PÅSKETILBUD
Montra Odder Parkhotel

Lørdag d. 30. marts

Lad os stå for den årlige påskefrokost, hvor vi serverer de bedste retter fra påsken, imens du blot skal sætte dig til bords og nyde både stegte og marinerede sild, smørstegte fiskefileter, udvalgte vine og meget mere.

Pris pr. person

KR. 495,-

Påsketilbud
Montra Odder Parkhotel

Påskedagene d. 28., 29., og 30. marts

Denne påske vil vi give dig en smagseksplosion af en påskemiddag, der står på hele 5 aftenserveringer.

Du skal både smage på friteret æg “Florentine”, det mest fantastiske, møre lam og citrusfrugternes oversete favorit: mandarinen – der gemmer sig i desserten.

Pris pr. person

KR. 495,-

Påsketilbud
Montra Odder Parkhotel

27. marts til 31. marts

Forkæl dig selv og en, du holder af med et påskeophold i hjertet af Østjylland.

Vi forkæler jer med en aperitif og snacks, inden I går til bords i restauranten og kan nyde en 4-retters påskemenu lavet specielt til anledningen. I finder også en påske-overraskelse på værelset!

Pris pr. person fra

KR. 995,-

Forårstilbud
Montra Odder Parkhotel

1. marts til 31. maj

Få kulinariske oplevelser og udforsk charmen i Østjylland med skønne gåture eller besøg i Aarhus’ brostensbelagte gader under et 3-dages ophold hos os.

Du får eftermiddagskaffe og kage, når I ankommer, lækre 2-retters middage og en skøn morgenbuffet begge morgener.

Pris pr. person fra

KR. 1.145,-

Vintertilbud
Montra Odder Parkhotel

1. december til 29. februar

Denne vinter byder vi på et skønt 3-dages ophold i hjertet af Østjylland, hvor du nemt kan besøge de små storbyer – tag eksempelvis på Moesgaard Museum, der altid byder på fantastiske oplevelser fra fortiden.

Nyd en 2-retters middag samt morgenbuffet begge dage inklusive kaffe og kage ved ankomst.

Pris pr. person fra

KR. 1.145,-

Montra Odder Parkhotel

Den verdensomspændende anmeldelsesportal Tripadvisor uddeler hvert år en Travelers’ Choice Award, som går til de 10% bedst bedømte hoteller i verden, og dem er vi blandt i 2022!

Montra Odder Parkhotel

Montra Odder Parkhotel er et 4-stjernet hotel og konferencecenter placeret centralt i smukke omgivelser i Odder nær Aarhus. Her byder vi på rolige og luksuriøse rammer.

Montra Odder Parkhotel

Vi har altid gode tilbud på lækre ophold og gastronomiske oplevelser. Samtidig er vores kalender fyldt med spændende events i form af stand-up, foredrag og koncerter.

Montra Odder Parkhotel

Vi er specialiseret i at arrangere møder og konferencer i alle størrelser. Book et heldagsmøde eller døgnmøde inklusive forplejning hos os tæt på Aarhus og Horsens, og lad os skræddersy mødet efter dine behov.

Montra Odder Parkhotel

Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores anerkendte restaurant. Her får du altid serveret lækre retter med årstidens råvarer med udgangspunkt i danske klassikere.

Montra Odder Parkhotel

På Montra Odder Parkhotel har vi 78 rummelige og velindrettede værelser. Vågn op frisk og veludhvilet i vores lækre senge og nyd den helt store morgenbuffet, som altid er inkluderet.

Montra Hotels

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort til Montra Hotels har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Specielt for Montra Hotel Sabro Kro gælder det også, at du kan indløse et gavekort fra Small Danish Hotels, som Montra Hotel Sabro Kro er blevet en del af.

Montra Hotels

Montra Hotels har ledige stillinger på alle fire hoteller. Vi tilbyder en alsidig arbejdsdag med konferencer, selskaber, ophold og à la carte restaurant. Bliv en del af et professionelt team med plads til sjov og udvikling.

Montra Odder Parkhotel – Hyggelig luksus midt i Østjylland

Midt i Østjylland finder du den hyggelige by Odder, og her ligger Montra Odder Parkhotel, som byder indenfor til spændende og inspirerende oplevelser. På hotellet finder du hyggelige og luksuriøse værelser. Suiterne på hotellet er opkaldt efter store kvindelige stjerner som Marilyn Monroe og Grace Kelly, og indretningen er inspireret af dem. På alle værelser finder du kvalitetssenge og hyggelig indretning, så du føler dig hjemme.

Odder Parkhotel byder også på en restaurant af høj kvalitet, som kan friste med lækre retter med rod i sæsonaktuelle råvarer. Her finder du en række solide klassikere, som bliver serveret med et smil, eller du kan vove dig ud i nogle lidt mere nytænkende retter. Forkæl dine gæster derhjemme til din egen fest med vores mad ud af huset, eller hold festen i vores selskabslokaler i Odder med mad fra vores restaurant.

Hos Montra Odder Parkhotel finder du også en række spændende, inspirerende og underholdende events. Vi slår jævnligt dørene op til koncerter, foredrag, standup og andre oplevelser, der kan give dig øjeblikke, du sent glemmer. Nogle af disse kan kombineres med en overnatning og du kan altid se, om der er en pakke, der kunne friste dig, under tilbud.

Vi er specialister i møder og konferencer på Montra Odder Parkhotel. Vores viden om Meeting Design betyder, at vi kan tilbyde dig et skræddersyet forløb og tilpassede rammer, der gør dit møde, kursus eller konference til et hit. Det kunne eksempelvis være via det unikke mødekoncept Meetovation, som er udviklet i Danmark og anerkendt internationalt.