Velkommen til Montra Odder Parkhotel

Overnatning
Gæster:

Montra Odder Parkhotel

Tag et kig indenfor hos byens hotel

Montra Odder Parkhotel er hele byens hotel og ligger perfekt i hjertet af Østjylland til at gå på opdagelse i området. Byen ligger tæt på skønne strande, høje bakker, charmerende øer og pulserende byer. Alt er inden for kort afstand fra hotellet. Både Aarhus og Horsens tæt på Odder byder på spændende museer som ARoS, men også på shopping, teater og meget mere.

Sommertilbud
Montra Odder Parkhotel

1. juni til 31. august

Gør sommeren speciel med en miniferie i hjertet af Østjylland, hvor I kan tage et dyp i havet ved den smukke Saksild Strand eller besøge byens økologiske blomsterhave.

Vi står klar med en sommerdrink, når I ankommer, lækre 2-retters sommermiddage og en skøn morgenbuffet begge morgener.

Pris pr. person fra

KR. 1.225,-

Montra Odder Parkhotel

Den verdensomspændende anmeldelsesportal Tripadvisor uddeler hvert år en Travelers’ Choice Award, som går til de 10% bedst bedømte hoteller i verden, og dem er vi blandt i 2022!

Montra Odder Parkhotel

Montra Odder Parkhotel er et 4-stjernet hotel og konferencecenter placeret centralt i smukke omgivelser i Odder nær Aarhus. Her byder vi på rolige og luksuriøse rammer.

Montra Odder Parkhotel

Vi har altid gode tilbud på lækre ophold og gastronomiske oplevelser. Samtidig er vores kalender fyldt med spændende events i form af stand-up, foredrag og koncerter.

Montra Odder Parkhotel

Vi er specialiseret i at arrangere møder og konferencer i alle størrelser. Book et heldagsmøde eller døgnmøde inklusive forplejning hos os tæt på Aarhus og Horsens, og lad os skræddersy mødet efter dine behov.

Montra Odder Parkhotel

Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores anerkendte restaurant. Her får du altid serveret lækre retter med årstidens råvarer med udgangspunkt i danske klassikere.

Montra Odder Parkhotel

På Montra Odder Parkhotel har vi 78 rummelige og velindrettede værelser. Vågn op frisk og veludhvilet i vores lækre senge og nyd den helt store morgenbuffet, som altid er inkluderet.

Montra Hotels

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort til Montra Hotels har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Specielt for Montra Hotel Sabro Kro gælder det også, at du kan indløse et gavekort fra Small Danish Hotels, som Montra Hotel Sabro Kro er blevet en del af.

Montra Hotels

Montra Hotels har ledige stillinger på alle fire hoteller. Vi tilbyder en alsidig arbejdsdag med konferencer, selskaber, ophold og à la carte restaurant. Bliv en del af et professionelt team med plads til sjov og udvikling.

Montra Odder Parkhotel – Hyggelig luksus midt i Østjylland

Midt i Østjylland finder du den hyggelige by Odder, og her ligger Montra Odder Parkhotel, som byder indenfor til spændende og inspirerende oplevelser. På hotellet finder du hyggelige og luksuriøse værelser. Suiterne på hotellet er opkaldt efter store kvindelige stjerner som Marilyn Monroe og Grace Kelly, og indretningen er inspireret af dem. På alle værelser finder du kvalitetssenge og hyggelig indretning, så du føler dig hjemme.

Odder Parkhotel byder også på en restaurant af høj kvalitet, som kan friste med lækre retter med rod i sæsonaktuelle råvarer. Her finder du en række solide klassikere, som bliver serveret med et smil, eller du kan vove dig ud i nogle lidt mere nytænkende retter. Forkæl dine gæster derhjemme til din egen fest med vores mad ud af huset, eller hold festen i vores selskabslokaler i Odder med mad fra vores restaurant.

Hos Montra Odder Parkhotel finder du også en række spændende, inspirerende og underholdende events. Vi slår jævnligt dørene op til koncerter, foredrag, standup og andre oplevelser, der kan give dig øjeblikke, du sent glemmer. Nogle af disse kan kombineres med en overnatning og du kan altid se, om der er en pakke, der kunne friste dig, under tilbud.

Vi er specialister i møder og konferencer på Montra Odder Parkhotel. Vores viden om Meeting Design betyder, at vi kan tilbyde dig et skræddersyet forløb og tilpassede rammer, der gør dit møde, kursus eller konference til et hit. Det kunne eksempelvis være via det unikke mødekoncept Meetovation, som er udviklet i Danmark og anerkendt internationalt.