Montra Odder Parkhotel

Montra Odder Parkhotel

Der er altid oplevelser på Odder Parkhotel

Hos Montra Odder Parkhotel har vi altid spændende oplevelser klar til dig – både for private og for erhverv.

Montra Hotels

COVID-19-information

Vores hoteller er midlertidigt lukket 

På Montra Hotels gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig på vores hoteller. Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest.

Som følge af de seneste retningslinjer er Montra Hotel Sabro Kro, Hotel Hanstholm, Skaga Hotel og Odder Parkhotel lukket midlertidigt indtil d. 7 februar.

Montra Odder Parkhotel

Vinterophold i hjertet af Østjylland

Nyd vinteren med et 3 dages vinterophold på Montra Odder Parkhotel. Vi byder på luksuriøse og rolige omgivelser i hjertet af Østjylland.

Pris pr. person

KR. 795,-

Montra Odder Parkhotel

Hotel i hjertet af Østjylland

Montra Odder Parkhotel er et 4-stjernet hotel og konferencecenter placeret centralt i smukke omgivelser i Odder nær Aarhus. Her byder vi på rolige og luksuriøse rammer.

Montra Odder Parkhotel

Få en 4-stjernet oplevelse

Vi har altid gode tilbud på lækre ophold og gastronomiske oplevelser. Samtidig er vores kalender fyldt med spændende events i form af stand-up, foredrag og koncerter.

Montra Odder Parkhotel

Afhold dit næste møde eller konference hos os

Vi er specialiseret i at arrangere og afholde møder og konferencer i alle størrelser. Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal skræddersy dit næste møde eller konference i Østjylland.

Montra Odder Parkhotel

Få en gastronomisk oplevelse i vores gourmetrestaurant

Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores gourmetrestaurant. Her får du altid serveret lækre retter med årstidens bedste råvarer præget af danske traditioner og et strejf sydeuropa.

Montra Odder Parkhotel

Sov godt i rolige omgivelser

På Montra Odder Parkhotel har vi 78 rummelige og velindrettede værelser. Vågn op frisk og veludhvilet i vores lækre senge og nyd den helt store morgenbuffet, som altid er inkluderet.

Montra Hotels

Giv et gavekort til 4-stjernede oplevelser

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Montra Odder Parkhotel – Hyggelig luksus midt i Østjylland

Midt i Østjylland finder du den hyggelige by Odder, og her ligger Montra Odder Parkhotel, som kan byde indenfor til spændende og inspirerende oplevelser. På hotellet finder du hyggelige og luksuriøse værelser. Suiterne på hotellet er opkaldt efter store kvindelige stjerner som Marilyn Monroe og Grace Kelly, og indretningen er inspireret af dem, men på alle værelser finder du kvalitetssenge og hyggelig indretning, så du føler dig hjemme.

Odder Parkhotel byder også på en restaurant af høj kvalitet, som kan friste med lækre retter med rod i lokale og sæsonaktuelle råvarer. Oplev gourmetmad, når du besøger vores restaurant, eller tag oplevelsen med hjem til din egen fest som mad ud af huset. Mad er ikke bare et job for folkene i restauranten, det er en passion, og i hver tallerken der bæres ud af køkkenet, kan du mærke energien og stoltheden over de retter, der bliver kreeret.

Hos Montra Odder Parkhotel finder du også en række spændende, inspirerende og underholdende events. Vi slår jævnligt dørene op til koncerter, foredrag, standup og andre oplevelser, der kan give dig øjeblikke, du sent glemmer. Nogle af disse kan kombineres med en overnatning i Odder hos os, og du kan altid se, om der er en pakke, der kunne friste dig, under tilbud.

Vi er specialister i møder og konferencer på Odder Parkhotel. Vores viden om Meeting Design betyder, at vi kan tilbyde dig et skræddersyet forløb og tilpassede rammer, der gør dit møde, kursus eller konference til et hit. Det kunne eksempelvis være via det unikke mødekoncept Meetovation, som er udviklet i Danmark og anerkendt internationalt.