Montra Odder Parkhotel

Montra Odder Parkhotel

Velkommen på byens hotel

Montra Odder Parkhotel er hele byens hotel og ligger perfekt i hjertet af Østjylland til at gå på opdagelse i området. Byen ligger tæt på skønne strande, høje bakker, charmerende øer og pulserende byer. Alt er inden for kort afstand fra hotellet. Både Aarhus og Horsens tæt på Odder byder på spændende museer som FÆNGSLET og ARoS, men også shopping, teater og meget mere.

Vintertilbud
Montra Odder Parkhotel

3-dages hotelophold

Tag på et dejligt hotelophold med 2 overnatninger og nyd Østjylland. Området byder på en masse fantastiske oplevelser, både inde og ude. Og har du brug for ren afslapning kan du læne dig tilbage og nyde den gode stemning på vores hyggelige, 4-stjernede hotel.

Pr. person fra

KR. 1.095,-

Montra Hotels

Alle vores hoteller er åbne igen

På Montra Hotels gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig på vores hoteller. Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest, blandt andet ved at følge HORESTAs Safe to Visit-procedurer.

 

Montra Odder Parkhotel

Montra Odder Parkhotel er et 4-stjernet hotel og konferencecenter placeret centralt i smukke omgivelser i Odder nær Aarhus. Her byder vi på rolige og luksuriøse rammer.

Montra Odder Parkhotel

Vi har altid gode tilbud på lækre ophold og gastronomiske oplevelser. Samtidig er vores kalender fyldt med spændende events i form af stand-up, foredrag og koncerter.

Montra Odder Parkhotel

Vi er specialiseret i at arrangere og afholde møder og konferencer i alle størrelser. Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal skræddersy dit næste møde eller konference i Østjylland.

Montra Odder Parkhotel

Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores anerkendte restaurant. Her får du altid serveret lækre retter med årstidens råvarer med udgangspunkt i danske klassikere

Montra Odder Parkhotel

På Montra Odder Parkhotel har vi 78 rummelige og velindrettede værelser. Vågn op frisk og veludhvilet i vores lækre senge og nyd den helt store morgenbuffet, som altid er inkluderet.

Montra Hotels

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Montra Odder Parkhotel – Hyggelig luksus midt i Østjylland

Midt i Østjylland finder du den hyggelige by Odder, og her ligger Montra Odder Parkhotel, som byder indenfor til spændende og inspirerende oplevelser. På hotellet finder du hyggelige og luksuriøse værelser. Suiterne på hotellet er opkaldt efter store kvindelige stjerner som Marilyn Monroe og Grace Kelly, og indretningen er inspireret af dem. På alle værelser finder du kvalitetssenge og hyggelig indretning, så du føler dig hjemme.

Odder Parkhotel byder også på en restaurant af høj kvalitet, som kan friste med lækre retter med rod i sæsonaktuelle råvarer. Her finder du en række solide klassikere, som bliver serveret med et smil, eller du kan vove dig ud i nogle lidt mere nytænkende retter. Forkæl dine gæster derhjemme til din egen fest med vores mad ud af huset, eller hold festen i vores selskabslokaler i Odder med mad fra vores restaurant.

Hos Montra Odder Parkhotel finder du også en række spændende, inspirerende og underholdende events. Vi slår jævnligt dørene op til koncerter, foredrag, standup og andre oplevelser, der kan give dig øjeblikke, du sent glemmer. Nogle af disse kan kombineres med en overnatning og du kan altid se, om der er en pakke, der kunne friste dig, under tilbud.

Vi er specialister i møder og konferencer på Montra Odder Parkhotel. Vores viden om Meeting Design betyder, at vi kan tilbyde dig et skræddersyet forløb og tilpassede rammer, der gør dit møde, kursus eller konference til et hit. Det kunne eksempelvis være via det unikke mødekoncept Meetovation, som er udviklet i Danmark og anerkendt internationalt.