Pift mødet op med en anderledes aktivitet

At gøre noget anderledes i forbindelse med et møde kan have mange funktioner. Det kan være den aktivitet eller oplevelse, der binder en fin sløjfe på en produktiv dag, det kan være det fælles referencepunkt, man kan arbejde videre fra, eller det kan bare være en belønning for godt arbejde.

Vælger man at koble et møde sammen med klassisk teambuilding, er der større sandsynlighed for, at mødets udbytte hænger fast, og det kan du naturligvis på alle vores hoteller. Man kan dog også finde en masse aktiviteter at koble på mødet, som ikke er lige så fysisk prægede.

Har du specifikke ønsker til et møde, er du altid velkommen til at fortælle dem til os – så gør vi, hvad vi kan for at opfylde dit ønske. Her kan du dog blive inspireret til anderledes aktiviteter, der kan give dit næste møde et pift.

Slut af med god smag

Selvom vi er stolte af vores restauranter, er det faktisk ikke dem, der menes her. Vi hjælper nemlig gerne med at arrangere eksempelvis vinsmagning, ginsmagning eller måske smagsprøver på lokale specialiteter, som kan runde et møde af med en smagsoplevelse.

Faktisk har 3 af vores hoteller – Hotel Sabro Kro, Odder Parkhotel og Hotel Hanstholm – egen vinkælder, hvor du kan tage på en smagfuld rundtur i de skønne druer. Vinkældrene kan også huse selve mødet i lidt mere uformelle og hyggelige rammer.

Den gode smag fylder mere og mere i disse tider, og der bliver ”nørdet igennem” med mange forskellige drikke og madtyper. Derfor er det altid populært at tilbyde et nyt og spændende udvalg, der kan udvide paletten. 

Skab noget sammen

En anden aktivitet som tit er populær, er når det handler om at skabe noget sammen. Her skal man i nogle tilfælde være lidt opmærksom på deltagergruppen, men de fleste får meget sjov ud af at producere noget – og det kan være mange forskellige ting.

Der er et naturligt overlap med klassisk teambuilding i mange henseender, men alt fra kokkeskole til fælles kunstprojekter kan være en anderledes aktivitet for de fleste, som giver en masse nye oplevelser og indtryk. 

Hvad man skaber, er næsten kun op til fantasien, da alt fra at lave drinks til at bygge tipier og overnatte i dem er set før – det vigtigste er at finde en aktivitet, som deltagerne er med på, så de bliver investerede. Og vi skal nok hjælpe med forslag til aktiviteter.

Konkurrence (i al venskabelighed)

De fleste har et eller andet konkurrencegen, som gør en lidt ekstra motiveret for at vinde. Konkurrencen kan udformes på mange måder fra en quiz til et orienteringsløb og meget mere. Konkurrence får noget særligt op i så godt som alle mennesker, og man kan sikre fuld fokus og opmærksomhed.

Eksempelvis kan en omgang minigolf på Hotel Hanstholm kickstarte den gode stemning med en venskabelig duel om at slå kuglen i hul på hotellets egen minigolfbane, eller der kan stables en lille turnering i bordtennis eller billard sammen på hotellet.

Det hele skal selvfølgelig foregå i al fordragelighed, men det er sjovt at spille om noget, så vi kan naturligvis godt være behjælpelige med en præmie til vinderen!

Læs mere om at holde møde og konference på Montra Hotels og send en forespørgsel om et tilbud på dit næste møde.