• Vælg hotel

Montra Odder Parkhotel

Vi spiser sammen og hver for sig

Vi har sammensat konceptet ”Vi spiser sammen og hver for sig”, hvor du har muligheden for at nyde en lækker ret sammen – og hver for sig. Nyd retten i vores hyggelige restaurant eller i hjemmelige omgivelser.

Pr. person fra

KR. 90,-

Montra Hotels

Black Friday - halv pris på gavekort

Gavekort til Montra Hotels til halv pris – køb gavekort på 1.000 kroner for kun 500 kroner.

Brug gavekortet på selvforkælelse, eller giv et gavekort i julegave til en, du holder af.

Montra Skaga Hotel

Hold Julefrokosten derhjemme

Hvis julefrokosten skal holdes derhjemme, kan vi stå for den lækre julemiddag – du kan endda låne service og slippe for opvasken!

Montra Skaga Hotel

Dagens ret

Hver mandag til lørdag tilbyder vi dagens ret fra vores fantastiske restaurant – Tag med hjem for 95,- eller spis hos os og få et glas vin eller øl med for 150,-.

Klik ind og se ugens menu.

MONTRA HOTEL HANSTHOLM

Vinterophold ved Nationalpark Thy

Nyd efteråret med et 3-dages vinterophold på Montra Hotel Hanstholm. Vi byder på et væld af kontraster. Fra Limfjordens blide landskaber til Vesterhavets frådende bølger og – i læ af klitterne – den storslåede natur i Nationalpark Thy.

Pris pr. person

KR. 1.095,-

Montra Hotel Sabro Kro

Lækker lørdagsbrunch

Kom til brunch hver lørdag og nyd weekenden med en lækker menu, der er perfekt til en afslappende dag med venner og familie. Husk at reservere din plads til vores lækre lørdagsbrunch.

 

Pris pr. person

Kr. 185,-

Montra Hotel Hanstholm

Lækker hverdagsmad

Du kan få takeaway fra vores lækre køkken for kun 98,- pr. person – menuen skifter hver dag, så klik ind og se, hvad vi kan tilbyde dig i de kommende dage.

Montra Skaga Hotel

JULEOPHOLD MED JULEFROKOST

Kom i julestemning på Montra Skaga Hotel. Hver fredag og lørdag fra d. 6. november til d. 18. december slår vi dørerne op og inviter på juleophold med julefrokost.

Pr. person fra

KR. 825,-

Montra Hotel Sabro Kro

Hverdagsmad fra Sabro Kro

Få nem og lækker mad med hjem fra vores fantastiske køkken. Du kan få lækre retter, der bare skal i ovnen, hver uge fra mandag til torsdag. Der er en ny ret hver dag, og vi garanterer den gode smag!

 

Montra Hotel Hanstholm

Juleophold med julefrokost

Nyd et juleophold med julefrokost på Montra Hotel Hanstholm. Hver fredag og lørdag fra d. 6. november til d. 12. december slår vi dørerne op og inviter til julefrokost. Vi sørger for den hyggelige julestemning, hvor julemaden bliver serveret ved jeres eget bord, så sikkerheden er i top.

Pr. person fra

KR. 825,-

Montra Odder Parkhotel

Efterårsophold i hjertet af Østjylland

Nyd efteråret med et 3 dages efterårsophold på Montra Odder Parkhotel. Vi byder på luksuriøse og rolige omgivelser i hjertet af Østjylland.

Pris pr. person

KR. 995,-

Montra Sabro Kro

Efterårsophold ved smilets by

Nyd et 3-dages efterårsophold på Montra Hotel Sabro Kro. Vi byder på et roligt naturrigt område, hvor der er plads til fordybelse og afslapning. Med kun 15 kilometer til Aarhus centrum, kan I hurtigt bytte de harmoniske omgivelser ud, for en tur til storbyen og shopping.

Pris pr. person

KR. 1.095,-

Montra Skaga Hotel

3-dages vinterophold med velvære

Nyd vintermånederne med et 3-dages ophold på Montra Skaga Hotel. Vi byder på velvære og afslapning på vores 4-stjernede hotel i smukke omgivelser ved Vesterhavet.

Pris pr. person fra

KR. 845,-

Montra Odder Parkhotel

3-dages juleophold

Kom i julestemning med et 3-dages juleophold på Montra Odder Parkhotel. Vi sørger for julestemning og rolige omgivelser i hjertet af Østjylland. Her kan I lade jer forkæle med lækker juleinspireret mad.

Pris pr. person

KR. 1.245,-

Montra Hotel Sabro Kro

Æbleskiver hver søndag i advent

Hver søndag i advent kan du komme på Sabro Kro og få lækre hjemmelavede æbleskiver ad libitum. Nyd en hyggelig dag med æbleskiver, gløgg eller kakao og godt selskab.

Montra Odder Parkhotel

Hold årets julefrokost hjemme!

Ønsker du at holde julefrokosten hjemme? Så har vi sammensat den perfekte menu.

Så du på julefrokostdagen kun skal tænke på at hygge med dit selskab.

 

Montra Hotel Sabro Kro

Tag på juleophold i Aarhus

Tag en overnatning på Montra Hotel Sabro Kro og oplev den aarhusianske julestemning med bl.a. billetter til Den Gamle By og lækker middag.

Tilbuddet gælder fra den 21. november til 22. december.

 

Pris pr. person fra

Kr. 695,-

Sommertilbud

3-dages sommerophold

Tilbuddet gælder i perioden 1/6 – 31/8

Montra Skaga Hotel: Kom på et lækkert ophold til en exceptionelt god pris. Få 2 overnatninger, en udsøgt 2-retters middag hver aften, morgenmad og en picnickurv fyldt med lækkerier.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

Montra Skaga Hotel

Klumpfisk

Nyd et 2-dages ophold inkl. entrébillet til Nordsøen Oceanarium og en lækker 2-retters middag i vores panoramarestaurant.

Pris pr. person fra

KR. 525,-

Montra Hotel Sabro Kro

Årets julefrokost - Helt sikkert!

Kom til en uforglemmelig julefrokost på Montra Hotel Sabro Kro i eget lokale. Vi sørger for et veldækket julebord i hyggelige omgivelser, hvor du får serveret en lækker julemiddag. Medbring din egen playliste, så sørger vi for at det hele spiller.

Pr. person fra

KR. 399,-