Teambuilding

Montra Hotels

Styrk jeres sammenhold og motivation med teambuilding

Invitér dine kollegaer med til et ekstraordinært teambuilding arrangement fyldt med højt humør og kampgejst. Hos Montra Hotels gør vi os umage for at give jer en oplevelse udover det sædvanlige.

Vi samarbejder med Fieldmore Kurser & Events, der har bred erfaring med teambuilding og events. Du kan vælge mellem alt lige fra et cocktailkursus til droneflyvning og bueskydning, og der er plads til alle ambitionsniveauer. Fælles for alle teambuilding aktiviteter er, at de vil styrke jeres sammenhold samt øge vindermentalitet og motivation.

Teambuilding kan både bookes som primært fokus for dagen eller som komplementært element til et møde, et kursus eller en konference. I kombination med et møde er teambuilding godt at indlede med, da det ryster deltagerne sammen og gør dem skarpe, så stemningen er helt i top, og de kan præstere optimalt.

Du får mest muligt ud af teambuilding arrangementet, når du vælger et forløb, som passer til det formål, du gerne vil opnå. Derfor tager vi en snak med dig om dine ønsker og behov og skræddersyer eventet herefter. På den måde er I sikret at få størst muligt udbytte ud af dagen.

I er meget velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

UNFAIR konkurrence

Konkurrér på helt uretfærdige vilkår, hvor reglerne nogle gange er en fordel for dig og andre gange kan synes helt urimelige, og oplev
om du – sammen med dit hold – kan finde styrken til at hive sejren hjem.

Prøv UNFAIR til kun

Kr. 460,-

Pris pr. person inkl. moms.

Læs mere om UNFAIR teambuilding her.

Teambuildingaktiviteten afvikles af vores faste samarbejdspartner FIELDMORE Kurser & Events. Pris er inkl. moms og gælder ved booking med minimum 12 deltagere.

Cocktail Class

Lær at lave velsmagende cocktails sammen og se hvem, der har de bedste gastronomiske færdigheder, når det kommer til selv at blande den mest velsmagende af slagsen.

Priser fra
Kr. 495,-

Pris pr. person inkl. moms.

Teambuildingaktiviteten afvikles af vores faste samarbejdspartner FIELDMORE Kurser & Events Pris er inkl. moms og gælder ved booking med minimum 10 deltagere.

DRONE RACING

Drone Racing er en helt ny disciplin, hvor det handler om at komme først i mål på en forhindringsbane, hvor der skal flyves over, under og igennem en masse opsatte forhindringer.

Priser fra
Kr. 495,-

Pris pr. person inkl. moms.

Teambuildingaktiviteten afvikles af vores faste samarbejdspartner FIELDMORE Kurser & Events Pris er inkl. moms og gælder ved booking med minimum 50 deltagere.

PLAY & CONNECT

Byg hurtigt nye relationer mellem mennesker, uanset hvor godt de allerede kender hinanden. Vi skaber en unik fælles oplevelse baseret på små aktiviteter, som alle kan deltage i.

Priser fra
Kr. 595,-

Pris pr. person inkl. moms.

Teambuildingaktiviteten afvikles af vores faste samarbejdspartner FIELDMORE Kurser & Events Pris er inkl. moms og gælder ved booking med minimum 20 deltagere.

Flere udfordringer

Indholdet af jeres arrangement kan sammensættes, så det opfylder jeres ønsker om fysisk udfoldelse, kreativitet og anden stimulering.

Opgaverne kan være:

 • Roller og relation
 • Kommunikation og konflikt
 • Connect teambuilding
 • Firefighter challenge
 • Bueskydning
 • Bow battle
 • Beach games
 • Cocktail class
 • Da Vinci mysteriet
 • Black Link
 • Flipchart game
 • Drone racing