Lokaler til fest

Montra Hotels Hanstholm

Lokaler til fest i Nordjylland til en hver lejlighed

Billige festlokaler med overnatning i smukke omgivelser
På Hotel Hanstholm i smukke Thy, Nordjylland er vi klar til at byde dig og dine gæster velkommen i vores lækre fest og selskabslokaler. Vores lokaler til fest kan huse alt fra bryllupper, dåb, konfirmation og livets andre store og små fester. Det er vigtigt for os, at vores selskabslokaler til leje føles personlige og hjemlige, samtidig med at servicen er i top. Når du booker leje af lokaler til fest gennem os, så skal du ikke selv tænke på andet end at have et brag af en fest. Derfor har vi selvfølgelig også mulighed for udlejning af festlokaler med overnatning på hotellet, så ingen skal køre hjem samme aften. Kontakt os gerne og hør mere om muligheden for leje at selskabslokaler med overnatning til dine gæster og få en samlet pris.

Udlejning af selskabslokale i Nordjylland med fuld forplejning
Til et stort festarrangement er det vigtigt at maden er lækker. Derfor har vi sammensat nogle gode menuer, som du kan vælge imellem, når du booker vores festlokale. Menuerne byder på alt godt fra havet, jorden og himlen – tilberedt med respekt og solidt kokkehåndværk og tilsat lidt ekstra krydderi i form af fornyelse. Til glæde og ære for det kræsne publikum.

Vi spiser jer ikke af med hvad som helst. Vi har en holdning til råvarernes kvalitet og oprindelse – for ikke at tale om, hvad og hvordan vi serverer maden. Vi kalder det mad med mening. Vi har sammensat et selskabskort, så I kan sammensætte netop jeres ønskede menu.

Bryllup i Nordjylland med og uden overnatning

Ønsker du et hotel bryllup i smukke nordjyske omgivelser, så har Hotel Hanstholm de perfekte ramme for jeres bryllupsfest. De hyggelige festlokaler er rummelige og klassiske, hvilket betyder at det er den perfekte bryllup lokation, hvor du kan sætte dit individuelle præg. Vi sammensætter en fantastisk bryllupsmenu ud fra jeres ønsker, så I og jeres gæster får en helhedsoplevelse, I aldrig vil glemme. Ønsker I holde bryllup med overnatning til jeres gæster, er det naturligvis også muligt. Kontakt os og hør mere om en samlet pris for leje af bryllupslokaler.

SPØRG TIL DIT DRØMMESELSKAB

De flotte lokaler på Montra Hotel Hanstholm rummer gæster til enhver form for arrangement.

Udfyld formularen herunder, hvorefter vi vil kontakte dig for at høre nærmere om jeres ønsker og behov for den kommende fest. Det er ganske uforpligtende at få et tilbud.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.