Fejr livets begivenheder nær Thy

Montra Hotel Hanstholm

Hold din fest i skønne selskabslokaler nær Nationalpark Thy

Kom og fejr din næste fest i vores flotte selskabslokaler tæt på naturen. Vi kan huse op til 575 gæster, og vores lokaler kan opdeles og kombineres, så du både kan få den intime og store fest. Uanset om det er en konfirmation, bryllupsfest eller fødselsdag er du sikret, at vi skaber de optimale rammer om din fest.

Borddækning, dekorationer og smagsoplevelser

Vores venlige personale står klar til at hjælpe med alt fra borddækning og pynt til mad og servering. Køkkenet på vores restaurant sørger for delikat mad, der nok skal få de flestes munde til at løbe i vand. Vælg fra vores selskabskort, eller fortæl om dine ønsker og lad os sammen finde en god menu.

Få en gratis overnatning

Når du holder et selskab for flere end 50 gæster hos os, får du altid en overnatning inkl. morgenmad uden beregning, og dine gæster får 20% på dagsprisen på en overnatning inkl. morgenmad.

Book en rundvisning

Kunne du tænke dig at se vores selskabslokaler, inden du booker festen hos os, kan du helt uforpligtende få en rundvisning. Her viser vi dig vores selskabslokaler og hotelværelser og snakker sammen om dine ønsker for festdagen. Med Nationalpark Thy i baghaven er du og dine gæster garanteret ren idyl.

Kontakt os for at høre mere på tlf. 9796 1044 eller via mail hotel@hotelhanstholm.dk.

Se prispakker og menu

Se selskabskortet for at finde vores prispakker og menuer.

Montra Hotel Hanstholm

Anledning

Når du holder fest hos os, får du den fulde pakke. Vi sørger for alt fra borddækning og pynt til mad og servering. Vi snakker altid sammen med dig i god tid inden festen, hvor det bliver aftalt, hvad du gerne vil have på selve dagen.

Bryllup

Vi har stor erfaring med afholdelse af bryllupsarrangementer, så I kan nyde jeres livs kærlighedsfest uden at løfte en finger. Vi skræddersyr aftenen, så den passer perfekt til jeres ønsker, og skaber de perfekte rammer med lækker mad, vin og bryllupslokale.

Læs mere om at hole bryllup hos os

Konfirmation

Konfirmationen er en stor dag for unge mennesker, der skal til at træde ind i de voksnes rækker. Vi danner med glæde rammen om dagen og sørger for skøn mad og god service, så du kun skal bekymre dig om at have en fantastisk dag hos os.

Fødselsdag, jubilæum og meget mere

Afhold din næste fest, fødselsdag eller jubilæum hos os. Vi har smukke selskabslokaler og sørger for en udsøgt menu og service i verdensklasse, så du og dine gæster kan nyde festen. Vi har sammensat en spændende festpakke, som passer til ethvert festligt arrangement.

Læs mere om at holde fest, fødselsdag og jubilæum hos os

Mindehøjtidlighed

Sig farvel i smukke omgivelser, hvor vi hjælper dig med planlægningen. Vores venlige personale sørger for, at servicen og maden matcher de flotte rammer i vores selskabslokaler. Vi gør altid vores bedste for, at det sidste farvel bliver tilpasset jeres ønsker.

Læs mere om mindehøjtidelig hos os

 • Gratis parkering Gratis parkering
 • Handicap venligt Handicap venligt
 • Bar og lounge Bar og lounge
 • Pool og sauna Pool og sauna
 • Greenkey Greenkey
 • Vaerelser 1 Værelser
 • Fitness Fitness
 • Gratis Wi Fi Gratis WiFi
 • Kaeledyr tilladt Kæledyr tilladt
 • Restaurant Restaurant
 • Roegfrit Røgfrit
 • Roomservice Roomservice
 • Check in 1 Check in kl. 14:00
 • Check ud 1 Check ud kl. 11:00
Montra Hotel Hanstholm

Anmeldelser

Montra Hotel Hanstholm

Vores værelser

Få en gratis overnatning efter din fest

Når du holder et selskab for flere end 50 gæster hos os, får du altid en gratis overnatning. Dine gæster får 20% på dagsprisen for en overnatning, så de ikke er nødsagede til at køre hjem. Morgenen efter kan I roligt samles om vores lækre morgenbuffet, der altid er inkluderet i overnatningen.

Om vores værelser

Montra Hotel Hanstholm har 69 komfortable hotelværelser og 7 anneksværelser. Alle værelser har eget bad og toilet, tv og gratis wi-fi. Størstedelen af værelserne har egen altan eller terrasse, der vender mod rolige naturomgivelser. Alle værelser er desuden indrettet med kvalitetssenge. På enkeltværelserne måler sengene 140 x 200 cm, og på dobbeltværelserne måler de 180 x 200 cm. Derudover er der mulighed for at bestille ekstra opredning til 2 personer på sovesofaer.

Derudover er kæledyr også velkomne på udvalgte værelser mod et mindre tillæg.

Når du overnatter hos os, er dejlig morgenmad i vores restaurant altid med i prisen.

Enkeltværelse Vores hyggelige enkeltværelser er indrettet til 1 person og har eget toilet og bad.
Det komfortable værelse er indrettet med tv, skrivebord, lænestol, garderobe, elkedel og har naturligvis gratis wi-fi.
1 personer 3/4 seng Eget toilet og bad
Standard dobbeltværelse Vores komfortable standard dobbeltværelse er indrettet til 2 voksne med en dobbeltseng.
Værelset er desuden hyggeligt indrettet med lænestol, skrivebord med stol, eget bad og toilet, fransk altan, elkedel, tv og har naturligvis gratis wi-fi.
2 personer Dobbeltseng Eget bad og toilet
Superior dobbeltværelse Lækkert, nyrenoveret dobbeltværelse! Værelset er indrettet til 2 voksne med en dobbeltseng.
Værelset er desuden hyggeligt indrettet med sofa, sofabord, skrivebord med stol, garderobe, elkedel og tv. Værelset har eget bad og toilet, terrasse med havemøbler og gratis wi-fi.
Superior-værelser kan bestilles med connecting doors, så to værelser kan slås sammen.
2 personer Dobbeltseng Eget toilet og bad
Superior familieværelse Lækkert, nyrenoveret dobbeltværelse med mulighed for opredning! Værelset er indrettet til 2 voksne med en dobbeltseng. Det er muligt at bestille ekstra opredning til 2 børn på sovesofa.
Værelset er desuden hyggeligt indrettet med sofa, sofabord, skrivebord med stol, garderobe, elkedel og tv. Værelset har eget bad og toilet, terrasse med havemøbler og gratis wi-fi.
Superior-værelser kan bestilles med connecting doors, så to værelser kan slås sammen.
4 personer Dobbeltseng Eget bad og toilet
Juniorsuite Vores dejlige juniorsuiter er ekstra store og har eksklusivt møblement. Værelset er indrettet med dobbeltseng, sofa, sofabord, skrivebord med stol, stor garderobe, elkedel og tv. Værelset har desuden eget badeværelse med brus og terrasse med havemøbler.
2 personer Dobbeltseng Eget toilet og bad
Juniorsuite, familie Vores dejlige juniorsuiter er ekstra store og har eksklusivt møblement. Værelset er indrettet med dobbeltseng, sofa, sofabord, 2 lænestole, skrivebord med stol, stor garderobe, elkedel og tv. I dette værelse er det muligt at bestille ekstra opredning til 2 børn på sovesofa.
Værelset har desuden eget badeværelse med brus og terrasse med havemøbler.
4 personer Dobbeltseng Eget toilet og bad

Send
forespørgsel

 • Gratis parkering Gratis parkering
 • Handicap venligt Handicap venligt
 • Bar og lounge Bar og lounge
 • Pool og sauna Pool og sauna
 • Greenkey Greenkey
 • Vaerelser 1 Værelser
 • Fitness Fitness
 • Gratis Wi Fi Gratis WiFi
 • Kaeledyr tilladt Kæledyr tilladt
 • Restaurant Restaurant
 • Roegfrit Røgfrit
 • Roomservice Roomservice
 • Check in 1 Check in kl. 14:00
 • Check ud 1 Check ud kl. 11:00
Montra Hotels

PERSONALEARRANGEMENT ELLER FIRMAFEST PÅ MONTRA HOTELS

Hos Montra Hotels vil vi gerne være værter for jeres næste personalearrangement, firmafest, sommerfest og meget mere. Vores 4 hoteller rundt om i Jylland er perfekte rammer for jeres fester og arrangementer i virksomheden, og vi kan tilbyde så godt som alle muligheder for jeres fest. Vi kan inkludere teambuilding-elementer, som styrker sammenholdet, vi har lokaler til faglige oplæg, vi har gode restauranter, som kan servere lækker mad til jeres personalearrangement eller personalefest, og vi kan selvfølgelig også hjælpe med overnatning, hvis festen fortsætter, når solen går ned. Mulighederne synes næsten endeløse, og vi skræddersyer meget gerne.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!