Selskabslokaler i Hanstholm

Montra Hotels Hanstholm

Selskabslokaler til store og små fester i Hanstholm

Vi står klar til at invitere indenfor i vores flotte selskabslokaler. Vi kan huse op til 575 glade gæster, og vi strækker os langt for at give dig den bedste fest, du kan forestille dig. Vores lokaler kan opdeles og kombineres, så du både kan få den intime fejring og den kæmpestore fest. Køkkenet på vores restaurant vil servere delikat mad, der holder gang i samtalen omkring bordene, og vi sørger for venlig og hurtig betjening under hele festen.

Hos os kan du være sikker på, at festen forløber planmæssigt. Du og dine gæster skal kun bekymre jer om at have en fantastisk aften hos os. Hvis I gerne vil feste til den lyse morgen, kan vi også hjælpe med en overnatning her på hotellet til festens deltagere.

Vi skaber de optimale rammer om din fest, uanset om det er en intim konfirmation eller en kæmpestor bryllupsfest. Uanset anledningen kan vi levere den fest, du gerne vil have. Kontakt os og lad og tage en uforpligtende snak om, hvad du har af ønsker til din fest.

Ring til os på 97 96 10 44 eller send en mail til hotel@hotelhanstholm.dk.

Vi tager hånd om det hele

Når du holder fest hos os, får du den fulde pakke. Vi sørger for alt fra borddækning og pynt til mad og servering. Vi snakker altid sammen med dig i god tid inden festen, hvor det bliver aftalt, hvad du gerne vil have på selve dagen.

Hvad end du har af ønsker, så gør vi alt i vores magt for at få det til at ske. Det er vores absolutte prioritet, at du og dine gæster får en mindeværdig aften og fest. Når vi er blevet enige om, hvordan det hele skal foregå til festen, tager vi over og sørger for resten. Du kan glæde dig til, at lokalet er pyntet, at alle elementer til festen er på plads, og at vores personale står skarpt og er klar til dine gæster.

Den gode fest har selvfølgelig også lækker mad, og vores restaurant står for maden til din fest, og det skal være mad, du er vild med. På vores selskabskort kan du se et udvalg af lækre retter, der nok skal få de flestes munde til at løbe i vand.

Hvis du har særlige ønsker eller forbehold omkring maden, eksempelvis hvis du gerne vil have vegetarisk mad, skal vi nok finde en menu, der gør alle glade. Du kan altid snakke med os, inden du bestiller vores festlokaler til din fejring.

Festlokaler tæt på naturen

For mange er det rart at kunne trække lidt frisk luft, når man er til fest, og det har du rig mulighed for hos os. Vi har naturen fra Thy i baghaven med en fredet skov omkring hotellet og højt til himlen. Kun 5 minutters gang fra hotellet finder du et udkigspunkt, hvor du kan skue ud over Hanstholm Havn og det imponerende Vesterhav.

De rolige omgivelser betyder, at I kan holde præcis den fest, I har lyst til uden at være bange for sure naboer. Hvis I vælger at sove på hotellet, kan I få den gode søvn, der lader jer op til dagen efter. Og så er der selvfølgelig ingen opvask – den klarer vi også!

Læs mere om lokaler til:

SPØRG TIL DIT DRØMMESELSKAB

De flotte lokaler på Montra Hotel Hanstholm rummer gæster til enhver form for arrangement.

Udfyld formularen herunder, hvorefter vi vil kontakte dig for at høre nærmere om jeres ønsker og behov for den kommende fest. Det er ganske uforpligtende at få et tilbud.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Holler Box