Oplev vores restaurant & lokaler til fest

Montra Odder Parkhotel

Mad af høj kvalitet - i restaurant, til fest og ud af huset

I vores restaurant får du lækker og klassisk mad med fokus på økologi og årstidens råvarer. Det sikrer smagfuld og delikat mad, der gør vores gæster glade og mætte.

Vores flotte selskabslokaler står til din rådighed, når du skal holde livets store fester. Du kan leje vores festlokaler til bryllup, konfirmation, barnedåb og alle andre anledninger, du kan komme i tanke om, og vores personale sørger for dejlig mad og venlig betjening.

PINSETILBUD
Montra Odder Parkhotel

Pinsedag d. 19. maj

Saml familien til en skøn brunch, hvor I kan skåle i bobler og nyde de gode brunchklassikere, såsom røræg med sprøde brunchpølser, udvalgte oste, hjemmelavede marmelader og selvfølgelig også et sødt punktum.

Pinsebrunchen er inkl. 1 glas bobler, kaffe/te & juice.

Pris pr. person

KR. 245,-

FARS DAGS TILBUD
Montra Odder Parkhotel

Onsdag d. 5. juni

Inviter din far med til det helt store gilde, når vi på fars dag sætter gang i de store sovsegryder, så I kan nyde stegt flæsk med persillesovs ad libitum.

Vi serverer også en kold fadøl til far.

Pris pr. person

KR. 199,-

Juletilbud
Montra Odder Parkhotel

D. 22., 23., 29., 30. november og 7. december

Gør den kommende jul ekstra speciel, og hold din næste julefrokost hos os.

Vi inviterer indenfor til en festlig aften med stand-up af Frank Hvam, underholdende live-musik og lækker julebuffet inklusive fri bar.

Pris pr. person fra

KR. 1.345,-

Montra Odder Parkhotel

Frokostselskab alle dage fra kl. 12-16

Hold din næste fest som et frokostselskab, hvor I kan nyde solens varme og vores hyggelige udearealer. Vores dygtige tjenere sørger for, at I får serveret en 3-retters menu specielt sammensat af vores dygtige køkkenchef.

Pris pr. person

KR. 675,-

Montra Odder Parkhotel

Vi rummer alle slags fester, hvad end du skal fejre bryllup, konfirmation eller fødselsdag. Hos os får du altid et højt serviceniveau, imødekommenhed og flotte selskabslokaler med plads til op til 250 gæster.

Montra Odder Parkhotel

Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores anerkendte restaurant. Her får du altid serveret lækre retter med årstidens råvarer med udgangspunkt i danske klassikere.

Montra Odder Parkhotel

Ønsker I levering af selskabsmenuer ud af huset ved jeres næste fest, er vi gerne behjælpelige. Service kan lejes hos os til gode priser, og der er også mulighed for leje af kokke samt tjenere.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.