Oplev vores restaurant & lokaler til fest

Montra Odder Parkhotel

Mad af høj kvalitet - i restaurant, til fest og ud af huset

I vores restaurant får du lækker og klassisk mad med fokus på økologi og årstidens råvarer. Det sikrer smagfuld og delikat mad, der gør vores gæster glade og mætte.

Vores flotte selskabslokaler står til din rådighed, når du skal holde livets store fester. Du kan leje vores festlokaler til bryllup, konfirmation, barnedåb og alle andre anledninger, du kan komme i tanke om, og vores personale sørger for dejlig mad og venlig betjening.

Montra Odder Parkhotel

Frokostselskab alle dage fra kl. 12-16

Hold din næste fest som et frokostselskab, hvor I kan nyde solens varme og vores hyggelige udearealer. Vores dygtige tjenere sørger for, at I får serveret en 3-retters menu specielt sammensat af vores dygtige køkkenchef.

pr. person

KR. 675,-

Montra Odder Parkhotel

Vi rummer alle slags fester, hvad end du skal fejre bryllup, konfirmation eller fødselsdag. Hos os får du altid et højt serviceniveau, imødekommenhed og flotte selskabslokaler med plads til op til 250 gæster.

Montra Odder Parkhotel

Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores anerkendte restaurant. Her får du altid serveret lækre retter med årstidens råvarer med udgangspunkt i danske klassikere.

Montra Odder Parkhotel

Ønsker I levering af selskabsmenuer ud af huset ved jeres næste fest, er vi gerne behjælpelige. Service kan lejes hos os til gode priser, og der er også mulighed for leje af kokke samt tjenere.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.