Restaurant & Fest

Montra Odder Parkhotel

Mad af høj kvalitet - i restaurant, til fest og ud af huset

I vores restaurant får du lækker og klassisk mad med fokus på økologi og årstidens råvarer. Det sikrer smagfuld og delikat mad, der gør vores gæster glade og mætte.

Vores flotte selskabslokaler står til din rådighed, når du skal holde livets store fester. Du kan leje vores festlokaler til bryllup, konfirmation, barnedåb og alle andre anledninger, du kan komme i tanke om, og vores personale sørger for dejlig mad og venlig betjening.

Montra Odder Parkhotel

Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores anerkendte restaurant. Her får du altid serveret lækre retter med årstidens råvarer med udgangspunkt i danske klassikere.

Montra Odder Parkhotel

På Montra Odder Parkhotel er vi kendt for vores flotte selskabslokaler og serviceminded personale. I kan trygt lægge jeres selskab i vores hænder.

Montra Odder Parkhotel

Ønsker I levering af mad ud af huset ved jeres næste selskab, er vi gerne behjælpelige. Service kan lejes hos os til gode priser, og der er også mulighed for leje af kokke samt tjenere.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.
Holler Box