Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel

Hyggelige og lyse omgivelser på Skaga Hotel

Velkommen til Skaga Hotel – vi glæder os til at invitere dig til gourmetmiddage, ophold, events og meget mere!

Montra Hotels

COVID-19-information

Vores hoteller er midlertidigt lukket 

På Montra Hotels gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig på vores hoteller. Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest.

Som følge af de seneste retningslinjer er Montra Hotel Sabro Kro, Hotel Hanstholm, Skaga Hotel og Odder Parkhotel lukket midlertidigt indtil d. 7 februar.

Montra Skaga Hotel

3-dages vinterophold VED FYRTÅRNET

Nyd vintermånederne med et 3-dages ophold på Montra Skaga Hotel. Vi byder på velvære og afslapning på vores 4-stjernede hotel i smukke omgivelser ved Vesterhavet.

Pris pr. person fra

KR. 845,-

Montra Skaga Hotel

Nyd ro og velvære på Montra Skaga Hotel i Hirtshals

Montra Skaga Hotel er et stort moderne 4-stjernet hotel i Nordjylland, der summer af liv. Midt mellem den både barske og gavmilde natur og Hirtshals by ligger hotellet.

Montra Skaga Hotel

Få en 4-stjernet oplevelse

Vi har altid gode tilbud på lækre ophold og gastronomiske oplevelser. Samtidig er vores kalender fyldt med spændende events i form af stand-up, foredrag og koncerter.

Montra Skaga Hotel

Hold dit næste møde eller konference hos os

På Montra Skaga Hotel kan vi tilbyde store møde- og konferencelokaler. Vi sætter en ære i, at alt fungerer effektivt og smidigt for at gøre din konference til en succes.

Montra Skaga Hotel

Sov godt i rolige omgivelser

Montra Skaga Hotel har 108 store og komfortable hotelværelser. Vågn op frisk og veludhvilet i vores lækre senge og nyd den helt store morgenbuffet, som altid er inkluderet.

Montra Skaga Hotel

Besøg vores panoramarestaurant

Søger du gode spisesteder i Hirtshals, så er vores restaurant helt sikkert et besøg værd. Vores kok tilbereder de lækreste retter med årstidens friske råvarer.

OBS ikke muligt i øjeblikket

Montra Hotels

Giv et gavekort til 4-stjernede oplevelser

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Montra Skaga Hotel – Mellem vesterhav, nationalpark og klumpfisk

Velkommen til Montra Skaga Hotel! Det er en fornøjelse at kunne byde velkommen til et hotel i Hirtshals med lyse værelser, en restaurant der er værd at slå selv et langt smut forbi og konferencefaciliteter til forretningsfolket. Hos Montra Skaga Hotel kan du opleve Vesterhavets voldsomme skønhed, den unikke natur i Nationalpark Thy og den legendariske klumpfisk, der bor i Nordsøen Oceanarium lige på den anden side af vejen.

Skaga Hotel er beliggende et stenkast fra færgeterminalen, der kan føre dig på nordligere eventyr i Norge, Færøerne eller Island. Efter en lang tur på færgen kan vi tilbyde et behageligt stop på vejen hjem, hvis man kommer fra den anden ende af Danmark, eller vi kan være sidste stop, inden turen gør nordpå.

Vores restaurant kan byde på lækker mad med fokus på lokale og sæsonaktuelle råvarer – ikke mindst frisk fisk. Hirtshals er trods alt en af de kendte fiskerbyer på den nord- og vestjyske kyst.

Når du overnatter på Montra Skaga Hotel kan du benytte dig af vores flotte faciliteter, hvor vores indendørs, opvarmede pool altid er populær. Her kan du svømme i det varme vand, mens du kigger ud af de store vinduer og rigtig nyde din tid hos os.