Montra Skaga Hotel

Vintertilbud
Montra Skaga Hotel

3-dages hotelophold

Tag på et dejligt hotelophold med 2 overnatninger på vores 4-stjernede hotel i Hirtshals.

Nyd det frostklædte vinterlandskab og slap af i hyggelige, hjertevarme rammer. Vi har velindrettede værelser klar og sørger for udsøgte middage og lækker morgenmad.

Pr. person fra

KR. 995,-

Montra Hotels

Alle vores hoteller er åbne igen

På Montra Hotels gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig på vores hoteller. Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest, blandt andet ved at følge HORESTAs Safe to Visit-procedurer.

 

Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel er et komfortabel 4-stjernet hotel i Nordjylland, der summer af liv. Midt mellem den både barske og gavmilde natur og Hirtshals by ligger hotellet.

Montra Skaga Hotel

Vi har altid gode tilbud på lækre ophold og gastronomiske oplevelser. Samtidig er vores kalender fyldt med spændende events i form af foredrag og koncerter.

Montra Skaga Hotel

På Montra Skaga Hotel kan vi tilbyde møde- og konferencelokaler med plads til 2- 300 personer. Vi sætter en ære i, at alt fungerer effektivt og smidigt for at gøre din konference til en succes.

Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel har 108 store og komfortable hotelværelser. Vågn op frisk og veludhvilet og nyd morgenbuffet i rolige omgivelser.

Montra Skaga Hotel

Vores restaurant er helt sikkert altid et besøg værd. Vores kok tilbereder de lækreste retter med årstidens friske råvarer og med fokus på madspild og bæredygtighed

Montra Hotels

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Montra Skaga Hotel – Mellem Vesterhav, nationalpark og klumpfisk

Velkommen til Montra Skaga Hotel! Det er en fornøjelse at kunne byde velkommen til et hotel i Hirtshals med lyse værelser, en restaurant der er altid et besøg værd og konferencefaciliteter til forretningsfolket. Hos Montra Skaga Hotel kan du opleve Vesterhavets voldsomme skønhed, den unikke natur i Vendsyssel og den legendariske klumpfisk, der bor i Nordsøen Oceanarium lige på den anden side af vejen.

Skaga Hotel er beliggende et stenkast fra færgeterminalen, der kan føre dig på nordligere eventyr i Norge, Færøerne eller Island. Efter en lang tur på færgen kan vi tilbyde et behageligt stop på vejen hjem, hvis man kommer fra den anden ende af Danmark, eller vi kan være sidste stop, inden turen gør nordpå.

Vores restaurant kan byde på lækker mad med fokus på sæsonaktuelle råvarer – ikke mindst frisk fisk. Hirtshals er trods alt en af de kendte fiskerbyer på den nord- og vestjyske kyst.

Når du tager en overnatning i Hirtshals på Montra Skaga Hotel kan du benytte dig af vores flotte faciliteter, hvor vores indendørs, opvarmede pool altid er populær.