Ro og velvære på

Montra Skaga Hotel

Montra Hotels

Vi følger myndighedernes anbefalinger

Alle Montra hoteller er åbne igen

På Montra Hotels gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig på vores hoteller. Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest.

Montra Skaga Hotel

Nyd ro og velvære på Montra Skaga Hotel i Hirtshals

Montra Skaga Hotel er et stort moderne 4-stjernet hotel i Nordjylland, der summer af liv. Midt mellem den både barske og gavmilde natur og Hirtshals by ligger hotellet.

Montra Skaga Hotel

Få en 4-stjernet oplevelse

Vi har altid gode tilbud på lækre ophold og gastronomiske oplevelser. Samtidig er vores kalender fyldt med spændende events i form af stand-up, foredrag og koncerter.

Montra Skaga Hotel

Hold dit næste møde eller konference hos os

På Montra Skaga Hotel kan vi tilbyde store møde- og konferencelokaler. Vi sætter en ære i, at alt fungerer effektivt og smidigt for at gøre din konference til en succes.

Montra Skaga Hotel

Sov godt i rolige omgivelser

Montra Skaga Hotel har 108 store og komfortable hotelværelser. Vågn op frisk og veludhvilet i vores lækre senge og nyd den helt store morgenbuffet, som altid er inkluderet.

Montra Skaga Hotel

Besøg vores panoramarestaurant

Restauranten er åben igen.

Søger du gode spisesteder i Hirtshals, så er vores restaurant helt sikkert et besøg værd. Vores kok tilbereder de lækreste retter med årstidens friske råvarer.

Montra Hotels

Giv et gavekort til 4-stjernede oplevelser

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.