5 råd til sommerens personalefest

Sommeren er nær, og det giver anledning til den årlige sommerfest for hele firmaet. Et firmaarrangement er med til at styrke sammenhold og samarbejde blandt firmaets medarbejdere og ledere. Derfor er det vigtigt, at du som eventarrangør gør dig tanker om, hvordan du skaber de bedste rammer for festen.

Vi giver dig 5 gode råd til at planlægge den optimale firmafest, der opbygger fællesskab og motivation – og efterfølgende giver gode præstationer. Det handler ikke kun om at få styr på formelle detaljer som dato, budget og forplejning, men i høj grad også om at vælge de rette temaer og aktiviteter, så alle føler sig inkluderet.

1. Få styr på dato, budget og lokation

En velorganiseret firmafest er nødvendig for, at arrangementet kan blive en succes. Fastsæt hurtigst muligt datoen for festen, og send en invitation ud til kolleger for at sikre størst fremmøde. Læg et budget, da der er mange poster såsom lokale, underholdning, forplejning og overnatning, og budgettet derfor tit er styrende for planlægningen. For at gøre organiseringen så nem som muligt er det optimalt at holde festen på et hotel, hvor du kan finde smukke festlokaler med plads til alle, god mad og let overnatning.

2. Vælg den rigtige type fest og tema

Når du har styr på formaliteterne, skal du sørge for at definere mål, behov og ønsker for festen. Overvej, om du vil holde et hyggeligt heldagsarrangement eller et aftenevent med lækker middag. Vælg evt. et tema for festen, der passer til dine kolleger, og skab den rette sommerstemning med flot dekoration. Fejrer du din firmafest hos os, dekorerer vi på forespørgsel jeres festlokale med blomsterarrangementer, udsmykning og lys. Vi indfrier gerne særlige ønsker for opdækning, så du kan sætte dit eget præg på oplevelsen.

3. Sørg for god mad og drikke

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Husk derfor at tilpasse jeres forplejning, så du kan forkæle dine deltageres smagsløg godt og grundigt. I starten, hvor gæsterne ankommer til festen, sætter de fleste pris på en sommerlig velkomstdrink. Afhængigt af om du planlægger et arrangement til en større eller mindre virksomhed, kan menuen både bestå af grillmad eller stor buffetmenu. Påtænker du at bestille mad udefra, tilbyder vi lækre cateringsmuligheder med smagfulde selskabsmenuer. Vi laver mad fra bunden og anvender sæsonens bedste råvarer.

4. Styrk sammenholdet med teambuilding

Det er en rigtig god ide at komme med underholdningsindslag i løbet af firmafesten, der ryster medarbejderne sammen. Teambuilding aktiviteter er en super måde at opbygge samarbejdet i et team og lære hinanden bedre at kende. I samarbejde med Fieldmore kan vi sammensætte teambuilding aktiviteter med fokus på opgaver tilpasset jeres formål, hvor der er plads til alle ambitionsniveauer. Udover teambuilding er live musik eller stand-up komik også altid med til at skabe en festlig stemning.

5. Vælg Montra Hotels som din samarbejdspartner til festen

Søger du hjælp eller inspiration til organisering af sommerfesten for personalet, står vi gerne til rådighed. Læn dig tilbage og nyd en lang og lys aften eller en hyggelig dag med gang i grillen hos et af vores fire hoteller i Sabro, Odder, Hirtshals eller Hanstholm. Vi tilbyder teambuilding, gode mødefaciliteter indrettet i vores velkendte 4-stjernede kvalitet, og skønne restauranter med lækre smagsoplevelser. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med overnatning, hvis festen fortsætter, når solen går ned. Kontakt os og lad os tilpasse arrangementet efter jeres behov.