Afhold møder & konferencer hos os

Montra Odder Parkhotel

Hold møde og konference i Østjylland

Montra Odder Parkhotel er et konferencehotel i Østjylland med flotte faciliteter og god forplejning.

Montra Odder Parkhotel

Vi er specialiseret i at arrangere møder og konferencer i alle størrelser. Book et heldagsmøde eller døgnmøde inklusive forplejning hos os tæt på Aarhus og Horsens, og lad os skræddersy mødet efter dine behov.

Montra Hotels

Spar penge med en individuel firmaaftale med Montra Hotels eller benyt dig af statsaftalen, SKI hos vores 4 hoteller, hvis du kommer fra det offentlige.

Montra Hotels

Til møder og konferencer er det vigtigt, at deltagerne føler sig velkommen for at få det optimale ud af arrangementet. Derfor har vi skabt de perfekte rammer med vores mødekoncept: Meet Well – Dine Well – Sleep Well.

Montra Hotels

Når du booker et møde eller konferenceophold hos Montra Hotels, kan du kvit og frit afbestille senest 30 dage før ankomst. Dette sikrer dig fleksibilitet og tryghed.

Montra Hotels

Montra Hotels har i mange år haft fokus på at tænke og handle grønt – lige fra at spare på vandet til at bruge skånsomme rengøringsmidler samt sortere vores affald – derfor er alle vores 4 hoteller Green Key certificerede.

Montra Hotels

Bryd de traditionelle rammer og skab indre motivation blandt medarbejderne med et ekstraordinært kickoff arrangement med sjove aktiviteter og teambuilding øvelser.

Montra Odder Parkhotel

Invitér dine kollegaer med til en dag fyldt med højt humør og kampgejst! Bryd de traditionelle rammer med et ekstraordinært teambuilding-arrangement.

Prøv bl.a. Cocktail Class, Drone Racing, Play & Connect, F-16-simulator og meget mere.

Pris pr. person fra

KR. 499,-

Montra Hotels

Lad os holde jeres næste personalearrangement. Vi hjælper glædeligt med at fremme et godt socialt samvær med faglige og sociale arrangementer.

Montra Odder Parkhotel

På Montra Odder Parkhotel sætter vi en stor ære i at skabe den bedste oplevelse for vores gæster. Derfor er vi utrolig glade for de mange positive tilbagemeldinger vi får.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

Hold dit møde hos Montra Odder Parkhotel

Selvom navnet siger parkhotel, så er vi også et konferencehotel. Vi er nemlig leveringsdygtige i alt det, du har brug for for at afholde et succesfuldt møde, kursus eller konference. Vi har kapacitet til op til 250 mennesker og naturligvis kan vi også stå for at holde dit møde, hvis det eksempelvis kun er ledelsen, der skal med, og vi sørger for, at alting omkring jer er helt i top.

Ud over møder og konferencer kan vi også tilbyde jer og jeres virksomhed en række forskellige aktiviteter. Hos Montra Odder Parkhotel kan I blandt andet komme på teambuilding og blive rystet sammen af spændende og udfordrende opgaver.

Vi kan også hjælpe med at sætte ordentligt gang i jeres konference eller møde med vores kickoff-arrangement, som kan skaleres efter jeres ønsker.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.