Kursuslokaler i Østjylland

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

Montra Odder Parkhotel

Vi tilbyder kursuslokaler i hjertet af Østjylland

Skal du igang med at arrangere kursus over en eller flere dage? Så book et kursuslokale ved vores konferencecenter i Odder i hjertet af Østjylland. Vores kursustilbud er til dig, som planlægger et undervisningsforløb med gode lokaler til at kunne fordybe sig ned i pensum, fine opholdsarealer til tænkepauser og overnatningsmuligheder.

Dit konferencehotel i Østjylland

Beliggenheden tæt på Aarhus og Horsens i hjertet af Østjylland giver optimale transportmuligheder. Vi ligger nær E45, som du nemt og hurtigt kan anvende for at køre hen til hotellet. Vores konferencehotel giver anledning til anderledes kurser med arrangementer i Aarhus eller Horsens, der byder på et væld af skønne seværdigheder.

Vi har store kursuslokaler i Østjylland med plads til op til 250 deltagere og små kursuslokaler, som er optimale til gruppearbejde. Vi kan også tilbyde teambuilding arrangementer, der styrker sammenholdet og motivationen for alle, der deltager i kurset. Varer kurset i to dage, byder vi også på overnatning i smukke hotelværelser.

Få fuld forplejning til kurset

I løbet af et kursus fyldt med mange forskellige undervisningsaktiviteter har I brug for at tanke energi. Derfor tilbereder vores kokke fuld forplejning fra vores restaurant i Østjylland, hvor du kan få morgenbrød, snacks, frokost, eftermiddagssødt og -sundt, 2-retters middag og morgenbuffet i forbindelse med overnatning, afhængigt af hvor lang tid kurset varer. Du får kaffe, te, frugt og isvand ad libitum under hele kurset.

Henvend dig allerede nu og få mere at vide om kursus mulighederne i vores konferencehotel i Østjylland.

38 1

38 1

25

25

37 1

37 1

Odder møde 2

Odder møde 2

smiley

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

person

4 – 250 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

fly

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Send en uforpligtende forespørgsel

lene profilbillede

Lene Jensen
Hotelchef
Telefon: 8654 4744