4-stjernet hotel

Montra Odder Parkhotel

Odder Parkhotel i hjertet af Østjylland

Med placeringen i Odder er Montra Odder Parkhotel et ideelt udgangspunkt for opdagelse af Østjylland.

Montra Odder Parkhotel

Hotel i hjertet af Østjylland

Montra Odder Parkhotel er et 4-stjernet hotel og konferencecenter placeret centralt i smukke omgivelser i Odder nær Aarhus. Her byder vi på rolige og luksuriøse rammer.

Montra Odder Parkhotel

Sov godt i rolige omgivelser

På Montra Odder Parkhotel har vi 78 rummelige og velindrettede værelser. Vågn op frisk og veludhvilet i vores lækre senge og nyd den helt store morgenbuffet, som altid er inkluderet.

Montra Odder Parkhotel

Kontakt og kørselsvejledning

Har du spørgsmål til din booking? Eller mangler du hjælp til at finde vej? Så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon eller mail. Vi står altid klar til at hjælpe vores gæster.

Montra Odder Parkhotel

Aktiviteter og seværdigheder

Odder er en charmerende handelsby med masser af liv og flotte butikker. Der er kun kort afstand til storbyen Aarhus samt smuk natur og strande, spændende museer og attraktioner.

Montra Hotels

Gratis el-opladning

Alle vores gæster kan få gratis strøm på deres el-bil, mens de deltager i konferencer, spiser eller overnatter på hotellet. Vi har fire ladebokse med 11 kW på vores hoteller i Jylland.

Montra Odder Parkhotel

Det siger vores gæster

På Montra Odder Parkhotel sætter vi en stor ære i at skabe den bedste oplevelse for vores gæster. Derfor er vi utrolig glade for de mange positive tilbagemeldinger vi får.

Montra Hotels

Giv et gavekort til 4-stjernede oplevelser

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Montra Odder Parkhotel

Vores faciliteter

På Montra Odder Parkhotel tilbyder vi flere forskellige faciliteter og aktiviteter til vores gæster. Vi har bl.a. et indendørs fitnessrum og lækre løberuter.

På Montra Odder Parkhotel

Skønhedsbehandling

Clinic Worre er en skønhedsklinik, som er placeret på Montra Odder Parkhotel. Klinikken tilbyder skønne, afslappende ansigts- og kropsbehandlinger med eksklusive og effektive produkter til både kvinder og mænd.