Byens hotel i Odder

Montra Odder Parkhotel

Du finder os i hjertet af Østjylland

Hotellet ligger midt i byen Odder og er en aktiv del af lokalområdet. Odder har en charme og imødekommende atmosfære, som man mærker, fra man kommer til byen, og den stemning videreføres på hotellet.

Vi har indrettet hotellet med rummelige værelser, gode senge, moderne møde- og konferencelokaler, og vi har sørget for en hyggelig stemning i vores gode restaurant. Derfor er vi sikre på, at du får et skønt ophold hos os.

Montra Odder Parkhotel

Montra Odder Parkhotel er et 4-stjernet hotel og konferencecenter placeret centralt i smukke omgivelser i Odder nær Aarhus. Her byder vi på rolige og luksuriøse rammer.

Montra Odder Parkhotel

På Montra Odder Parkhotel har vi 78 rummelige og velindrettede værelser. Vågn op frisk og veludhvilet i vores lækre senge og nyd den helt store morgenbuffet, som altid er inkluderet.

Montra Odder Parkhotel

Odder er en charmerende handelsby med masser af liv og flotte butikker. Der er kun kort afstand til storbyen Aarhus samt smuk natur og strande, spændende museer og attraktioner.

Montra Hotels

Montra Hotels har i mange år haft fokus på at tænke og handle grønt – lige fra at spare på vandet til at bruge skånsomme rengøringsmidler samt sortere vores affald – derfor er alle vores 4 hoteller Green Key certificerede.

Montra Hotels

Som gæst på Montra Hotels har du mulighed for at få strøm på din elbil, mens du besøger os. Ladestanderne er opsat af E.ON, og du kan frit benytte dig af dem døgnet rundt mod betaling direkte til E.ON.

Montra Odder Parkhotel

På Montra Odder Parkhotel sætter vi en stor ære i at skabe den bedste oplevelse for vores gæster. Derfor er vi utrolig glade for de mange positive tilbagemeldinger vi får.

Montra Odder Parkhotel

På Montra Odder Parkhotel tilbyder vi flere forskellige faciliteter og aktiviteter til vores gæster. Vi har blandt andet et hyggeligt aktivitets område med poolbord og dart.

På Montra Odder Parkhotel

Hos os finder du Lønborgs klinik for hudpleje og wellness. Her kan du få klassiske og holistiske ansigtsbehandlinger, wellness-massager og diverse pleje indenfor vipper og bryn med luksuriøse. Alt sammen med udgangspunkt i professionelle produkter tilpasset din hud.

 

Montra Hotels

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort til Montra Hotels har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Specielt for Montra Hotel Sabro Kro gælder det også, at du kan indløse et gavekort fra Small Danish Hotels, som Montra Hotel Sabro Kro er blevet en del af.

Montra Odder Parkhotel

Har du spørgsmål til din booking? Eller mangler du hjælp til at finde vej? Så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon eller mail. Vi står altid klar til at hjælpe vores gæster.

Montra Hotels

Aarhus er kendt som Smilets By, og der er masser af charmerende, fascinerende og underholdende oplevelser i vente, når du besøger byen. Her kan du finde inspiration til din tur til Aarhus – et oplagt sted at besøge, når du overnatter på vores hoteller i Odder eller Sabro.

Montra Odder Parkhotel

På Odder Parkhotel har vi stor fokus på de fysiske adgangforhold. Vi tager hensyn til synshandicappede, hørehandicappede, udviklingshandicappede, personer med læsevanskeligheder, astma og allergi samt gang-, arm- og håndhandicappede.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.