Professionelt møde- og konferencecenter

Montra Odder Parkhotel

Dit professionelle møde- og konferencecenter i Østjylland

I vores konferencecenter yder vi personlig og individuel service på et højt niveau og tilbyder mødelokaler af høj kvalitet. Derudover lægger vi som konferencehotel stor vægt på fleksibilitet. Eksempelvis tilbyder vi gratis afhentning af grupper fra stationen i Skanderborg eller Aarhus til vores hotel i Odder. Vi har en optimal placering i hjertet af Østjylland tæt på E45, og derfor er det let at komme til hotellet.

Desuden er vi overbeviste om, at vores viden om moderne Meeting Design og dialog med vores gæster er nøglen til succes inden for hotelkonferencer. Det gælder fra start til slut. Derfor er vores servicemindede personale til stede med support under hele jeres konference- og kursusophold, og vi vejleder og rådgiver naturligvis også på forhånd.

Da det er meget vigtigt at give hjernen brændstof under jeres konference, går vi meget op i sunde, lækre og spændende måltider, når I holder møde hos os i Odder. Vores restaurant leverer smagfuld og nærende forplejning under din konference eller dit møde, og vi har blandt andet fokus på at undgå madspild mest muligt, og at en væsentlig del af maden er lavet af økologiske råvarer. Vi er Green Key-certificerede og har stort fokus på bæredygtighed, også når det kommer til maden. Vi kan både stå for snacks, der kan stå i jeres mødelokale og regulære måltider serveret i lokalet eller i vores restaurant.

Har du appetit på mere eller andet, tilbyder vi at sammensætte et skræddersyet konferenceforløb eller foredrag for dig. En særlig workshop, kursus eller event, der opfylder netop jeres ønsker og behov.

Hvis du mangler et evalueringsskema til dine møder/konferencer, så kan du finde vores skabelon her. Husk også, at hvis geografien skal være anderledes, har vi et konferencehotel til dig flere steder i Jylland.

Vores lokaler og faciliteter

Værelser: 78

Mødelokaler: 2 store konferencelokaler og 4 grupperum/mødelokaler med plads til 10 personer. Der er vinduer med god udsigt til parken eller vores hyggelige gårdhave fra alle rum.

Kapacitet: 4 – 250 personer

AV udstyr: Fastmonterede projektorer, moderne lydanlæg, gratis wifi, kablet bredbåndsforbindelse, opladning af mobiltelefoner, IT-udstyr, elektronisk OH-projektor, whiteboardtavle, flipover, kursuskuffert og ekstra brede borde og 12-timersstole.
Herudover tilbyder vi talerpult med lys og mikrofon samt podie i tilpassede højder uden ekstra omkostninger.

Tilkøb: Video-mixer samt professionel lyd og lyspakke. Vi hjælper også gerne med navneskilte til deltagerne.

Oplev vores møde- og konferencelokaler

Mødelokaler på Montra Odder Parkhotel
Mødelokaler på Montra Odder Parkhotel
Møde og konference på Montra Odder Parkhotel
Møde og konference på Montra Odder Parkhotel
Restauranten på Montra Odder Parkhotel

Mødepakker

Hos Montra Odder Parkhotel finder du alt hvad du kan få brug for på et moderne konferencecenter. Hvis du har nogle specielle ønsker eller behov, er du velkommen til at kontakte os.

ArrangementDøgnmøde Heldagsmøde
Lokale/AVxx
Morgenbuffetx
Frugt/Isvandxx
Formiddagskaffe/the med brød, pålæg & ostxx
Formiddagskaffe/thex
Frokostxx
Eftermiddagskaffe med sødt & sundtxx
Middag med 2 retter (Forret/Hovedret)x
Middag med 3 retter (Dessert kr. 60,- ekstra)x
Aftenkaffe/thex
Enkeltværelsex
Pris i alt pr. person1.495,-540,-

Kaffe/te, frugt og isvand ad libitum under hele opholdet, serveres fra buffet ved mødelokalerne.
Derudover tilbyder vi restaurant, bar, lyse og smagfuldt indrettede opholdsarealer, vinkælder samt stor gratis parkeringsplads.
Ønsker I at sidde i jeres eget lokale til middagen, er der også god mulighed for dette, hvis vi får det aftalt ved planlægningen af jeres møde. Det kunne f.eks. være i vinkælderen.

Lad mødelederen være frisk og klar til dagens udfordringer
Vi tilbyder et værelse uden beregning dagen før til facilitator/mødeleder ved ledige værelser, læs mere her. 

Hvis deltagerne kommer dagen før har I mulighed for at få speciel Kursist-pris på 20% af dagens pris inkl. vores store lækre morgenbuffet.

Hvis I udnytter alle ugens dage, har I mulighed for at spare 10%, når I mødes henover fredag, lørdag eller søndag.

Ekstra aktiviteter
I samarbejde med Fieldmore kan vi sammensætte teambuilding-aktiviteter med fokus på succesoplevelser, hvor der er plads til alle ambitionsniveauer – uanset om I ønsker at have det sjovt et par timer, eller skal have planlagt et stort og motiverende kick off. Læs mere her.

Montra Odder Parkhotel

FÅ ET GODT TILBUD PÅ DIT NÆSTE MØDE ELLER KONFERENCE

Udfyld formularen herunder, hvorefter vi vil kontakte dig for at høre nærmere om jeres ønsker og behov for det kommende møde eller konference. Det er ganske uforpligtende at få et tilbud.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Ønsker I tilbud med overnatning?
JaNej

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

God mødeplanlægning øger udbyttet

Det unikke danske mødekoncept Meetovation giver genlyd i den internationale mødebranche. Som møde- eller kursusplanlægger får du glæde og gavn af konceptet på Montra Odder Parkhotel ved Aarhus. Vores Meetovator stiller spørgsmål om indhold og forventninger til dig, og kommer derpå med input og forslag, der har til mål at generere et bedre udbytte og sikre en rød tråd i hele dit kursus eller konference.

Ved at designe konferencen på grundlag af fem særlige principper opnås et langt bedre udbytte på – og efter – selve mødet, kurset eller konferencen – ganske enkelt fordi deltagerne får mere viden med hjem, end hvis mødet blot var tilrettelagt som et klassisk møde, ofte baseret på envejskommunikation fra podiet til deltagerne.

Principperne handler om at maksimere udbyttet i form af ny læring og viden, betydningen af de fysiske rammer, aktiv deltagelse, inspirerende omgivelser og bæredygtige løsninger.

Så tag en snak med vores Meetovator – og få mere med hjem.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.