Professionelt møde- og konferencecenter

På Montra Odder Parkhotel

Montra Odder Parkhotel

Dit professionelle møde- og konferencecenter i Østjylland

I vores konferencecenter yder vi personlig og individuel service på et højt kvalitetsniveau. Derudover lægger vi som konferencehotel stor vægt på fleksibilitet. Eksempelvis gratis afhentning af kursusdelegationen på stationen i Skanderborg eller Aarhus.

Desuden er vi overbeviste om, at vores viden om moderne Meeting Design og dialog med vores gæster er nøglen til succes indenfor hotel konferencer. Det gælder fra start til slut. Derfor er vores servicemindede personale til stede med support under hele jeres konference- og kursusophold.

Da det er meget vigtigt at give hjernen brændstof under jeres konferenceophold i Østjylland, går vi meget op i sunde, lækre og spændende måltider – gerne baseret på lokale råvarer fra Østjylland og Midtjylland med smag, saft og kraft.

Har du appetit på mere eller andet, tilbyder Montra Meeting konferencesteder at sammensætte et skræddersyet konferenceforløb eller foredrag. En særlig workshop, kursus eller event, der opfylder netop jeres ønsker og behov – og så endda tæt på Aarhus så der også er mulighed for at nyde aktiviteterne i området. Hvis du mangler et evalueringsskema til dine møder/konferencer, så kan du finde vores skabelon her.

Skal det være mindblowing – skal det være Meetovation

Det unikke danske mødekoncept Meetovation giver genlyd i den internationale mødebranche. Som møde- eller kursusplanlægger får du glæde og gavn af konceptet på Montra Odder Parkhotel ved Aarhus. Vores Meetovator stiller spørgsmål om indhold og forventninger til dig, og kommer derpå med input og forslag, der har til mål at generere et bedre udbytte og sikre en rød tråd i hele dit kursus eller konference.

Ved at designe konferencen på grundlag af fem særlige principper opnås et langt bedre udbytte på – og efter – selve mødet, kurset eller konferencen – ganske enkelt fordi deltagerne får mere viden med hjem, end hvis mødet blot var tilrettelagt som et klassisk møde, ofte baseret på envejskommunikation fra podiet til deltagerne.

Principperne handler om at maksimere udbyttet i form af ny læring og viden, betydningen af de fysiske rammer, aktiv deltagelse, inspirerende omgivelser og bæredygtige løsninger.

Så tag en snak med vores Meetovator, Thomas på telefon 86544744 – og få mere med hjem fra vores konferencecenter ved Aarhus.

Vores lokaler og faciliteter

Vores konferencecenter er ikke større end det er til at overskue for både deltagere og arrangører. Vi råder over flotte lyse konferencelokaler med plads til 250 personer ved stole og 200 personer ved borde. Møblerne er særligt egnet til konferencer og kurser. I alle konferencelokaler og kursuslokaler er der gratis trådløst internet og ADSL. Der er vinduer med god udsigt til parken eller vores hyggelige gårdhave.

  • Ingen kedelige gebyrer eller afbestillingsregler
  • Konferencekapacitet: 2 – 250 personer
  • 4 grupperum/kursuslokaler med plads til 10 personer
  • 2 store konferencelokaler med plads til i alt 200 personer
  • 78 værelser giver mulighed for overnatning til mødeplanlæggere og deltagere
  • AV-hjælpemidler og udstyr: Fastmonterede projektorer, trådløst internet, visualizer, lydanlæg med trådløse mikrofoner, mulighed for digitale videokameraer + almindeligt standardudstyr, adgang til printer
  • Musikanlæg, mikrofon, bærbar PC og scene kan lejes

Vælg den ønskede bordopstilling

I forbindelse med jeres møde eller konference på Montra Odder Parkhotel er bordopstilling en vigtig del. I vælger den opstilling, der passer jer bedst. I kan vælge mellem følgende valgmuligheder

U-bord
U-bord
Runde borde (8 personer)
rundt bord
Gruppebord (6 personer)
gruppebord
Skoleborde
skoleborde
Sildeben
sildeben
Biograf (kun stole)
biograf

Hent vores faktaark og få et hurtigt overblik over vores faciliteter her.

Standard kursus & konference priser 2020

Hos Montra Odder Parkhotel finder du alt hvad du kan få brug for på et moderne konferencecenter. Hvis du har nogle specielle ønsker eller behov, er du velkommen til at kontakte os.

ArrangementKursusdøgn Dagmøde
Lokale/AVxx
Morgenbuffetx
Frugt/Isvandxx
Formiddagskaffe/te
med brød, pålæg & ost
xx
Formiddagskaffe/tex
Frokostxx
Eftermiddagskaffe
med sødt & sundt
xx
Middag med 2 retter
(Forret/Hovedret)
x
Middag med 3 retter
(Dessert kr. 60,- ekstra)
x
Aftenkaffe/tex
Enkeltværelsex
Pris i alt pr. person1.495,-540,-

Galleri

Oplev vores møde- og konferencelokaler

Montra Odder Parkhotel

FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ DIT NÆSTE MØDE ELLER KONFERENCE

Udfyld formularen herunder, hvorefter vi vil kontakte dig for at høre nærmere om jeres ønsker og behov for det kommende møde eller konference. Det er ganske uforpligtende at få et tilbud.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Ønsker I tilbud med overnatning?
JaNej

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.