Professionelt møde- og konferencecenter

Montra Odder Parkhotel

Dit professionelle møde- og konferencecenter i Østjylland

I vores konferencecenter yder vi personlig og individuel service på et højt niveau og tilbyder mødelokaler af høj kvalitet. Derudover lægger vi som konferencehotel stor vægt på fleksibilitet. Eksempelvis tilbyder vi gratis afhentning af kursusdelegationen fra stationen i Skanderborg eller Aarhus til vores hotel i Odder. Vi har en optimal placering i hjertet af Østjylland tæt på E45, og derfor er det let at komme til hotellet.

Desuden er vi overbeviste om, at vores viden om moderne Meeting Design og dialog med vores gæster er nøglen til succes inden for hotelkonferencer. Det gælder fra start til slut. Derfor er vores servicemindede personale til stede med support under hele jeres konference- og kursusophold, og vi vejleder og rådgiver naturligvis også på forhånd.

Da det er meget vigtigt at give hjernen brændstof under jeres konference, går vi meget op i sunde, lækre og spændende måltider, når I holder møde hos os i Odder. Vores restaurant leverer smagfuld og nærende forplejning under din konference eller dit møde, og vi har blandt andet fokus på at undgå madspild mest muligt, og at en væsentlig del af maden er lavet af økologiske råvarer. Vi er Green Key-certificerede og har stort fokus på bæredygtighed, også når det kommer til maden. Vi kan både stå for snacks, der kan stå i jeres mødelokale og regulære måltider serveret i lokalet eller i vores restaurant.

Har du appetit på mere eller andet, tilbyder vi at sammensætte et skræddersyet konferenceforløb eller foredrag for dig. En særlig workshop, kursus eller event, der opfylder netop jeres ønsker og behov.

Hvis du mangler et evalueringsskema til dine møder/konferencer, så kan du finde vores skabelon her. Husk også, at hvis geografien skal være anderledes, har vi et konferencehotel til dig flere steder i Jylland.

Skal det være mindblowing – skal det være Meetovation

Det unikke danske mødekoncept Meetovation giver genlyd i den internationale mødebranche. Som møde- eller kursusplanlægger får du glæde og gavn af konceptet på Montra Odder Parkhotel ved Aarhus. Vores Meetovator stiller spørgsmål om indhold og forventninger til dig, og kommer derpå med input og forslag, der har til mål at generere et bedre udbytte og sikre en rød tråd i hele dit kursus eller konference.

Ved at designe konferencen på grundlag af fem særlige principper opnås et langt bedre udbytte på – og efter – selve mødet, kurset eller konferencen – ganske enkelt fordi deltagerne får mere viden med hjem, end hvis mødet blot var tilrettelagt som et klassisk møde, ofte baseret på envejskommunikation fra podiet til deltagerne.

Principperne handler om at maksimere udbyttet i form af ny læring og viden, betydningen af de fysiske rammer, aktiv deltagelse, inspirerende omgivelser og bæredygtige løsninger.

Så tag en snak med vores Meetovator, Thomas på telefon 86544744 – og få mere med hjem fra vores konferencecenter ved Aarhus.

Vores lokaler og faciliteter

Vores konferencecenter er ikke større end det er til at overskue for både deltagere og arrangører. Vi råder over flotte lyse konferencelokaler og mødelokaler med plads til 250 personer ved stole og 200 personer ved borde. Møblerne er særligt egnet til konferencer og kurser. I alle konferencelokaler og kursuslokaler er der gratis trådløst internet og ADSL. Der er vinduer med god udsigt til parken eller vores hyggelige gårdhave.

  • Ingen kedelige gebyrer eller afbestillingsregler
  • Konferencekapacitet: 2 – 250 personer
  • 4 grupperum/kursuslokaler med plads til 10 personer og
  • 2 store konferencelokaler med plads til i alt 200 personer med optimal lydisolering
  • 78 værelser giver mulighed for overnatning til mødeplanlæggere og deltagere
  • AV-hjælpemidler og udstyr: Fastmonterede projektorer, trådløst internet, opladning af mobiltelefoner og IT-udstyr, moderne lydanlæg med forstærker og højtalere, visualizer, lydanlæg med trådløse mikrofoner, mulighed for digitale videokameraer + almindeligt standardudstyr, adgang til printer
  • Vi tilbyder også podie i tilpassede højder over deltagerniveau og talerpult med lys og mikrofon
  • Musikanlæg, mikrofon, bærbar PC og scene kan lejes
  • Video-mixer og professionel lyspakke kan tilkøbes ved behov

Vælg den ønskede bordopstilling

I forbindelse med jeres møde eller konference på Montra Odder Parkhotel er bordopstilling en vigtig del. I vælger den opstilling, der passer jer bedst. I kan vælge mellem følgende valgmuligheder

U-bord
Runde borde (8 personer)
Gruppebord (6 personer)
Skoleborde
Sildeben
Biograf (kun stole)

Hent vores faktaark og få et hurtigt overblik over vores faciliteter her.

Standard kursus & konference priser 2021

Hos Montra Odder Parkhotel finder du alt hvad du kan få brug for på et moderne konferencecenter. Hvis du har nogle specielle ønsker eller behov, er du velkommen til at kontakte os.

ArrangementKursusdøgn Dagmøde
Lokale/AVxx
Morgenbuffetx
Frugt/Isvandxx
Formiddagskaffe/te
med brød, pålæg & ost
xx
Formiddagskaffe/tex
Frokostxx
Eftermiddagskaffe
med sødt & sundt
xx
Middag med 2 retter
(Forret/Hovedret)
x
Middag med 3 retter
(Dessert kr. 60,- ekstra)
x
Aftenkaffe/tex
Enkeltværelsex
Pris i alt pr. person1.495,-540,-

Galleri

Oplev vores møde- og konferencelokaler

Mødelokaler på Montra Odder Parkhotel
Mødelokaler på Montra Odder Parkhotel
Møde og konference på Montra Odder Parkhotel
Møde og konference på Montra Odder Parkhotel
Møde og konference på Montra Odder Parkhotel
Restauranten på Montra Odder Parkhotel
Montra Odder Parkhotel

FÅ ET GODT TILBUD PÅ DIT NÆSTE MØDE ELLER KONFERENCE

Udfyld formularen herunder, hvorefter vi vil kontakte dig for at høre nærmere om jeres ønsker og behov for det kommende møde eller konference. Det er ganske uforpligtende at få et tilbud.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Ønsker I tilbud med overnatning?
JaNej

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.