Konferencelokaler i Østjylland

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

Montra Odder Parkhotel

Hold konference i store og lyse konferencelokaler i hjertet af Østjylland

Leder du efter rummelige lokaler i Østjylland til afholdelse af konferencer? Så byder vi på lyse, store konferencelokaler ved vores konferencecenter i Odder i hjertet af Østjylland, som er perfekte til oplæg, der skal holdes for et større antal interesserede deltagere. Vores fine konferencelokaler kan rumme op til hele 250 personer.

Dit konferencehotel i Østjylland

Med en beliggenhed i hjertet af Østjylland nær både Aarhus og Horsens er konferencehotellet optimalt for flere. Vores hotel er beliggende tæt på E45, hvilket giver skønne transportmuligheder for at køre herhen. Hos os kan du få et anderledes konference med events i Aarhus eller Horsens, som har mange fine udflugtsmål.

Vi er yderst kvalificerede i at afholde og arrangere konferencer i Østjylland. Alle vores konferencelokaler indeholder AV-udstyr, og vi kan tilbyde dejlige opholdsarealer, som dine deltagere frit kan gøre brug af, når de går til pause. Strækker konferencen sig over mange dage, kan I finde skønne hotelværelser til overnatning.

Få fuld forplejning til konferencen

Få energi under konferencen med velsmagende forplejning fra vores restaurant i Østjylland. Afhængigt af hvor lang tid konferencen varer, giver vi morgenbrød, snacks, frokost, eftermiddagssødt og -sundt, 2-retters middag og morgenbuffet i forbindelse med overnatning. Du får også kaffe, te, frugt og isvand ad libitum. Med andre ord kan du vælge noget lige efter din smag.

Kontakt os nu og hør mere om konference mulighederne i vores konferencehotel i Østjylland.

38 1

38 1

25

25

37 1

37 1

Odder møde 2

Odder møde 2

smiley

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

person

4 – 250 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

fly

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Send en uforpligtende forespørgsel

lene profilbillede

Lene Jensen
Hotelchef
Telefon: 8654 4744