Skøn overnatning i Odder

Montra Odder Parkhotel

Sov godt i rolige omgivelser på Montra Odder Parkhotel

Vores værelser
Montra Odder Parkhotel består af 78 rummelige og velindrettede værelser med eget badeværelse, tv med danske og internationale kanaler og gratis internetadgang. På alle vores værelser får du en fantastisk overnatning i Odder.

For at tilføje en følelse af ægte luksushotel, har vi både værelser med spa, karbad, lækre lænestole, sofaer og ikke mindst har alle hotel værelserne gode kvalitetssenge. Værelserne er fordelt på 36 dobbelt- / enkeltværelser, 36 luksusværelser med karbad og 6 luksussuiter med spabad – med et hotelværelse med egen spa har man de perfekte omgivelser til en romantisk weekend.

Vores luksussuiter
Vores luksussuiter er indrettet og opkaldt efter Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Grace Kelly, Edith Piaf, Sophia Loren og Brigitte Bardot, og du får derfor hotelværelser i klassisk og stilren design, når du besøger hotellet i Jylland. Nedenfor ser du billeder fra vores enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter.

Har du brug for et familieværelse?
På vores hotel har vi plads til hele familien, og derfor kan du booke et familieværelse, hvor der er plads til 2 voksne og 2 børn. Hvis I er 2 voksne og 3 mindre børn, så kontakt os endelig på telefon 86 54 47 44 eller info@ophotel.dk, så vi kan finde en god løsning med plads til hele familien.

Dobbeltværelse Vores dejlige dobbeltværelser er ca. 19,4 m2 store og har alle eget toilet og bad.
Det komfortable værelse er hyggeligt indrettet med dobbeltseng, tv, skrivebord, lænestol og har naturligvis gratis wi-fi.

Enkeltværelse med 2 enkeltsenge Vores enkeltværelser er ca. 19,4 m2 store og har alle eget toilet og bad.
De hyggelige værelser har moderne indretning med 2 enkeltsenge, tv, skrivebord, lænestol og har naturligvis gratis wi-fi.

Luksusværelse med karbad/Familieværelse med karbad Vores luksusværelser er ca. 26 m2 store og har eget bad og toilet samt karbad.
Luksusværelserne er flot indrettet med sofa, fladskærms-tv, strygebræt/jern og garderobe, skrivebord og har naturligvis gratis wi-fi. Det er muligt at bestille ekstra opredning til 2 børn på sovesofa.

Luksussuite med spabad Vores luksussuiter er indrettet og opkaldt efter Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Grace Kelly, Edith Piaf, Sophia Loren og Brigitte Bardot.
Luksussuiterne er ca. 38 m2 store og har alle et flot, stort badeværelse med både brus og spabad. De har en luksuriøs indretning med stor dobbeltseng, sofaarrangement, skrivebord, fladskærms-tv, garderobe, strygebræt, strygejern og har naturligvis gratis wi-fi.

Vores services

  • Bagageservice: Ønskes der bagageservice, findes dette på hotellet.
  • Udskiftning af pude: Det er en individuel sag, hvor høj eller lav man ønsker sin hovedpude, ved ønske om en anden kan denne lånes ved henvendelse i receptionen. Her er det også muligt at låne en ekstra dyne, så du får en skøn overnatning i Odder.
  • Linnedskifte: Ønskes dagligt linnedskift på værelset, oplys venligst dette i receptionen.
  • Badekåbe, tøfler og sysæt kan lånes ved henvendelse i receptionen.

Montra Odder Parkhotel er 100% røgfrit i alle fællesarealer samt på alle værelser. Dette gælder også for E-cigaretter.
Vi forbeholder os retten til at opkræve en bøde på kr. 3.000,- ved overtrædelse.

Rammerne for en skøn overnatning i Odder

Vores hotelværelser er designet, så din overnatning i Odder på vores hotel bliver så komfortabel som muligt. Har du særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os inden dit ophold hos os, så vil vi forsøge at imødekomme dine ønsker så vidt muligt.

I vores rolige omgivelser kan du slappe af og være sikker på, at du kan få en god nats søvn. Det er vigtigt, når man er uden for hjemmet, uanset om man er på ferie eller afsted på arbejde, at man kan slappe af og lade op på en optimal måde. Derfor er det et kardinalpunkt for os, at din overnatning i Odder på vores hotel giver dig energi til den kommende dag.

Når du tager en overnatning på Odder Parkhotel, får du altid morgenmad med. Det er med til at give dig en god start på dagen sammen med den gode søvn, og vi synes, du skal have de bedste forudsætninger for at få en fantastisk dag. Vores senge måler 90×200 cm i enkeltværelse, 180×200 i dobbeltværelser og 160×200 cm i luksus suiterne.

Galleri

Oplev vores hotelværelser

Vaerelse 6
Vaerelse 5
Vaerelse 4
Vaerelse 3
Vaerelse 2
Vaerelse 1 Marilyn
Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.