Mødelokaler i Østjylland

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

Montra Odder Parkhotel

Hold møde i ideelle mødelokaler i hjertet af Østjylland

Uanset om du kigger efter heldagsmøder eller døgnmøder, har vi optimale rammer til at arrangere mødet for dig ved vores konferencehotel i Odder i hjertet af Østjylland. Ved vores hotel får du lyse, store mødelokaler med plads til 250 deltagere inkl. alt nødvendig AV-udstyr, gratis parkeringsplads, hyggelige opholdsarealer, lækker forplejning og overnatningsmuligheder.

Dit konferencehotel i Østjylland

Vores placering i hjertet af Østjylland tæt på både Aarhus og Horsens er ideelt for mange. Der er mange gode transportmuligheder for at komme til hotellet med en beliggenhed nær E45. Placeringen giver dig mulighed for at få et anderledes møde med aktiviteter i Aarhus eller Horsens, der både er rig på kultur og natur.

Vi har stor erfaring med at afholde møder i Østjylland. Oplev det unikke mødekoncept Meetovation, der går ud på at maksimere udbyttet af mødet med fokus på en række parametre. Vi sammensætter gerne et skræddersyet mødeforløb for dig, der opfylder netop jeres ønsker og behov.

Få fuld forplejning til mødet

Book et heldagsmøde eller døgnmøde hos os i Østjylland og bliv forkælet med fuld forplejning fra vores restaurant. Alle vores mødepakker inkluderer kaffe, te, frugt og isvand ad libitum. Desuden kan du få morgenbrød, snacks, frokost, eftermiddagssødt og -sundt, 2-retters middag, overnatning og morgenbuffet i forbindelse med overnatning. Der er altså altid noget for enhver smag!

Kontakt os i dag og få mere information om møde mulighederne i vores konferencehotel i hjertet af Østjylland.

38 1

38 1

25

25

37 1

37 1

Odder møde 2

Odder møde 2

smiley

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

person

4 – 250 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

fly

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Send en uforpligtende forespørgsel

lene profilbillede

Lene Jensen
Hotelchef
Telefon: 8654 4744