Skønhed & Wellness

Skønhed & Wellness

På Montra Odder Parkhotel

Fru Lønborgs klinik for hudpleje og wellness er placeret på Montra Odder Parkhotel. På klinikken kan du få klassiske og holistiske ansigtsbehandlinger, wellness-massager og diverse pleje indenfor vipper og bryn.

Behandlingerne er for alle aldre og køn, og udføres af Fru Lønborg, der altid tager udgangspunkt i luksuriøse, professionelle produkter tilpasset din hud.

Der er sat god tid af til hver behandling, og udover en sund og smuk hud, lægger Fru Lønborg vægt på, at du får et roligt og afslappende mentalt pusterum, mens du er i klinikken.

Fru Lønborg foretager én behandling ad gangen med fuldt fokus på dig. En behandling udføres altid med lukkede døre, så der ikke forekommer forstyrrelser.

Læs mere om behandlingerne og klinikken på frulonborg.dk.


Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge er du velkommen til at skrive på frulonborg@gmail.com eller ringe på +45 42 83 12 84.

Men frygt ikke – du kan ikke vælge forkert, for Fru Lønborg tilpasser altid behandlingen til dig og din hud.


Klinikkens åbningstider
Mandag: 9-15
Tirsdag: 10-18
Onsdag: 13-21
Torsdag: 9-17
Fredag: 9-19
Lørdag: Efter aftale

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.