Aktiviteter og teambuilding

Montra Odder Parkhotel

Aktiviteter og teambuilding

Når I afholder jeres møde eller konference hos os, tænker vi alle faser af dit arrangement ind. Det gælder lige fra sunde og energirigtige måltider til udfordrende teambuilding-aktiviteter, hvor I både skal bruge ben, arme og det mellem ørene.

I bestemmer selv omfanget – om det blot skal være en kort ­pause i et koncentreret kursusforløb, eller om det skal fylde en større del af programmet og virkelig “trække tænder ud,” så I sover godt til den lyse morgen.

COCKTAIL CLASS

Lær at lave velsmagende cocktails sammen og se hvem, der har de bedste gastronomiske færdigheder, når det kommer til, selv at blande den mest velsmagende af slagsen.

Priser fra
495,-

Pris pr. person inkl. moms

Teambuildingaktiviteten afvikles af vores faste samarbejdspartner FIELDMORE Kurser & Events Pris er inkl. moms og gælder ved booking med minimum 10 deltagere.

DRONE RACING

Drone Racing er en helt ny disciplin, hvor det handler om at komme først i mål på en forhindringsbane, hvor der skal flyves over, under og igennem en masse opsatte forhindringer.

Priser fra
495,-

Pris pr. person inkl. moms

Teambuildingaktiviteten afvikles af vores faste samarbejdspartner FIELDMORE Kurser & Events Pris er inkl. moms og gælder ved booking med minimum 50 deltagere.

PLAY & CONNECT

Byg hurtigt nye relationer mellem mennesker, uanset hvor godt de allerede kender hinanden. Vi skaber en unik fælles oplevelse, baseret på små aktiviteter som alle kan deltage i.

Priser fra
595,-

Pris pr. person inkl. moms

Teambuildingaktiviteten afvikles af vores faste samarbejdspartner FIELDMORE Kurser & Events Pris er inkl. moms og gælder ved booking med minimum 20 deltagere.

F-16 TEAMBUILDING

Du bliver luftens ubestridte hersker, når du får lov til at sætte dig til rette i cockpittet på denne F-16 simulator og mærker suset i både krop og sjæl. Cockpittet er en tro kopi – med instrumenter og funktioner. Oplevelsen er meget livagtig!

Du får vejledning og råd af en erfaren instruktør, men det er dig, som hele tiden har fuld kontrol over flyet.

Venligst kontakt Thomas, tlf. 28 14 83 33 for tilbud.

MORGENGYMNASTIK

Giv dine konferencer og kurser en flyvende start med 15 min. morgengymnastik
På Odder Parkhotel giver vi dig altid en god start på dagen. I samarbejde med Odder Fitness Center tilbyder vi alle vores gæster 15 min. morgengymnastik tirsdag, onsdag og torsdag kl. 8.15 – ganske gratis.

Det er videnskabeligt bevist at blot 15 minutters morgengymnastik øger evnen til indlæring med 20%.
– Så velkommen til en ny dag med ny energi.

FLERE UDFORDRINGER

Indholdet af jeres arrangement kan sammensættes, så det opfylder jeres ønsker om fysisk udfoldelse, kreativitet og anden stimulering.

Opgaverne kan være:

  • Roller og relation
  • Kommunikation og konflikt
  • Connect teambuilding
  • Firefighter challenge
  • Bueskydning
  • Bow battle
  • Beach games
  • Da Vinci mysteriet
  • Black Link
  • Flipchart game

Send os en forespørgsel

Med vores beliggenhed i Odder i Østjylland tæt ved Aarhus, er vores kursus- og mødelokaler det ideelle valg til konferencer, kurser, seminarer, salgsudstillinger og dagmøder.

lene profilbillede

Lene Jensen
Hotelchef
Telefon: 8654 4744

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.