Lækker mad fra egen restaurant

Montra Odder Parkhotel

Klassisk mad fra dejlig restaurant

Vi passer godt på hinanden – ved ankomst til hotellet skal du derfor kunne fremvise gyldigt coronapas.

Restauranten

Hos os finder du en skøn restaurant med fokus på den gode mad. Vi serverer solide måltider med fokus på de klassiske retter, som altid er et hit. Du kan blandt andet forvente velkendte kreationer som wienerschnitzel og stjerneskud, men vi har også drysset lidt anderledes retter ind imellem.

Vores restaurant tør vi godt kalde for en af de bedste restauranter i Odder, og vi er stolte af den mad, der bliver serveret hos os. Både a la carte i restauranten, som mad ud af huset og i vores selskabslokaler til skønne fester.

I restauranten finder du en hyggelig stemning, hvor alle føler sig velkomne, og du bliver serviceret af venligt og imødekommende personale. Vi garanterer dig en god oplevelse, når du spiser hos os i vores restaurant.

Vi bruger sæsonaktuelle råvarer for at give dig mest mulig smag i hver en bid. Den gode smag er det primære fokus for vores dygtige kokke. Samtidig har restauranten fokus på økologi og bæredygtighed, blandt andet med stort fokus på at mindske madspild. Du kan altså med god samvittighed nyde et lækkert måltid i vores restaurant.

Menuer til enhver smag

Med god mad i centrum kan vi tilbyde en række forskellige menuer og muligheder med mad i centrum.

Månedens menu

Vi har altid en månedens menu til dig. Den inkluderer 2 lækre retter og 2 delikate glas vin. Som navnet antyder, skifter vi månedens menu hver måned, så der altid er et spændende kulinarisk tilbud til dig.

Se månedens menu her.

Børnemenu

Børn er naturligvis velkomne til at spise det samme som de voksne, men vi har alligevel tilladt os at sammensætte nogle muligheder, som de fleste børn ikke kan få nok af. Her finder du blandt andet fiskefilet, frikadeller og pizza.

Se hele vores børnemenu her.

Selskab med brunch

Selvom mange vil tænke selskaber som noget, der sker om aftenen, tilbyder vi, at du kan holde en lækker brunch som fødselsdag, bryllupsdag eller bare fordi du har lyst. Få blandt andet røræg og bacon, wienerbrød, ostebræt, hjemmelavede marmelader og meget mere i en hyggelig stemning.

Se mere om vores brunch-selskab her.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.