Konferencecenter i Østjylland

Montra Odder Parkhotel

Besøg vores konferencehotel i hjertet af Østjylland

Vi er et konferencehotel beliggende i Odder i hjertet af Østjylland. Hold møde, kursus eller konference hos os til en god pris. Vores hotel ligger nær Aarhus og Horsens med optimale transportmuligheder tæt på motorvej E45, så du nemt kan køre herhen.

I vores konferencecenter i Østjylland får du ideelle rammer med lyse, store mødelokaler, hvor der er plads til max. 250 personer. Du får også alt nødvendig AV-udstyr, fin forplejning fra vores gode restaurant og gratis parkeringsplads. Vi kan også tilbyde overnatning på et af vores dejlige hotelværelser. Samtidig har du hos os mulighed for afholdelse af teambuilding aktiviteter. Ønsker I at sidde i et privat lokale til middagen, kan dette sagtens arrangeres.

Vores mødepakker

Book et heldagsmøde eller døgnmøde ved vores konferencecenter i Østjylland og få fuld forplejning fra vores restaurant med i købet. Begge vores mødepakker inkluderer morgenbrød, snacks, frokost, eftermiddagssødt og -sundt, 2-retters middag og morgenbuffet i forbindelse med overnatning, afhængigt af hvor lang tid kurset varer. Du får kaffe, te, frugt og isvand ad libitum under hele kurset.

Vi skaber en helhedsoplevelse til mødet, så du kun skal fokusere på indholdet og at få det maksimale ud af dagen. Vi vil meget gerne sammensætte et skræddersyet konferenceforløb, arrangement eller workshop hos vores konferencehotel, som opfylder dine ønsker og behov.

Henvend dig i dag og få mere information om mulighederne i vores konferencehotel i Østjylland.

38 1

38 1

25

25

37 1

37 1

Langt mørkt bord i mødelokale ved Montra Odder Parkhotel

Odder møde 2

smiley

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

person

4 – 250 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

fly

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Send en uforpligtende forespørgsel

  Lene Jensen Odder Parkhotel

  Lene Jensen
  Hotelchef for Montra Odder Parkhotel

  Telefon: 8654 4744
  E-mail: info@ophotel.dk

  Ønsker i tilbud med overnatning?
  JaNej

  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.