Selskabsmenuer ud af huset

Montra Odder Parkhotel

Bestil selskabsmenuer ud af huset til din næste fest i Østjylland

Ønsker I levering af selskabsmenuer ud af huset ved jeres næste fest, er vores restaurant gerne behjælpelige. Service kan lejes hos os til gode priser, og der er også mulighed for leje af kokke samt tjenere. Det skal dog siges, at servicen skal leveres tilbage på egen hånd.

Vi tilbyder buffeter til min. 20 personer ud af huset og derudover retter fra vores selskabsmenukort ifølge aftale med kokken. Har I specielle ønsker til menuer, eller er nogen vegetarer eller har diabetes, tager vi selvfølgelig hensyn til dette.

Vi glæder os til at hjælpe ved jeres næste arrangement.

Kontakt os på telefon 8654 4744 eller via mail info@ophotel.dk for at aftale nærmere.

Vores selskabsmenuer

Vi har sammensat et selskabskort, som giver dig et overblik over de mange muligheder for mad til din næste fest. Her kan du selv sammensætte din menu med forretter, hovedretter og desserter.  Vi har også et udvalg af lækre buffeter. Lad dig inspirere af vores selskabskort.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.