Attraktioner i Østjylland

Montra Odder Parkhotel

Seværdigheder og attraktioner nær Montra Odder Parkhotel

Mangler du inspiration til weekendens eller feriens oplevelser i Østjylland? Så har vi løsningen til dig. Montra Odder Parkhotel samarbejder med en lang række af attraktioner i Østjylland herunder Den Gamle By, Djurs Sommerland, Moesgaard Museum og mange flere. Når du køber din billet via Montra Odder Parkhotel, vil du hos disse attraktioner kunne springe køen over og gå direkte i gang med underholdningen. Disse tilbud er oplagte at besøge i forbindelse med en overnatning i Odder.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige attraktioner samt de fordelagtige oplevelsespakker.

Top Attraktioner i Østjylland

Nær Montra Odder Parkhotel ligger der en lang række af Østjyllands mest populære attraktioner, som egner sig for både børn og voksne. Vi hjælper dig gerne med billige billetter samt transport hertil.

Moesgaard Museum

Moesgaard Museum ligger små 10 minutters kørsel fra Montra Odder Parkhotel og er en af vores mest populære opholdspakker. Du kan læse mere op Moesgaard Museum og vores tilhørende pakketilbud her.

Den Gamle By

Den Gamle By ligger i Aarhus ca. 20 km fra Montra Odder Parkhotel.

Randers Regnskov

Randers Regnskov ligger ca. 60 km fra Montra Odder Parkhotel.

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland ligger ved Nimtofte ca. 60 km fra Montra Odder Parkhotel.

Legoland

Legoland ligger i Billund ca. 90 km fra Montra Odder Parkhotel.

Kattegatcentret

Kattegatcentret ligger i Grenå ca. 80 km fra Montra Odder Parkhotel.

Fængslet

Europas største fængselsmuseum ligger i Horsens ca. 30 km fra Montra Odder Parkhotel.

Lokale attraktioner i Odder

Odder er en charmerende handelsby med masser af liv og flotte butikker. Du kan derfor også sagtens gå på opdagelse i naturen og byen omkring hotellet. Her kan du bl.a. finde følgende attraktioner.

Alrø Købmandsgaard

Alrø Købmandsgaard er en hyggelig café med Bisonburger og Tapas samt delikatesse butik. Stedet er beliggende midt på Alrø med udsigt over Horsens fjord fra terrassen.
Vores mission er at følge vores amerikanske bisoner
“fra mark til bord” og samtidig dele den dejlige Ø-stemning med gæsterne, der besøger os.

Fru. Møllers Mølleri

Små 5 km. fra Odder ligger Fru møllers mølleri. Her finder du et rigtigt hyggeligt landbrug, der helt klart er et besøg værd. Her kan du besøge gårdbutikken, hvor du kan købe diverse lækkerier såsom frisk malet mel, mejeriprodukter og egnens forskellige specialiteter. Derudover kan du også besøge fru møllers slagteri samt restaurant, som alt sammen er et besøg værd. Fru møllers mølleri, er placeret smuk i den skønne østjyllandske natur, som du kan nyde via en spadseretur rundt på gården.

Odder Museum

Museet er indrettet i en fredet vand- og dampmølle, der har været i brug helt til 1955. Der er mange interessante ting at se, også for de mindste. Den faste udstilling omfatter mølleriet, Danmarks største samling af jagtvåben og en stor udstilling af klædedragter.

Økologiens Have

Lige mellem byen og landet ligger Økologiens Have, som er nordens største økologiske have. Her findes masser af inspiration til haveejere, og haven er et yndet udflugtsmål til afslappende og spændende gåture. Der blive samtidig afholdt en masse forskellige arrangementer i haven f.eks.

  • Bigården og biernes liv
  • Dyrk din egen vin
  • Mad og saft med gran
  • Minecraft workshop for hele familien

Der er kort sagt massere af arrangementer og underholdning for både voksne og børn, hvilket går økologiens have til et meget yndet sted at besøge.

Det sker i Odder

På det lokale odder.dk kan du undersøge, hvad der er af aktiviteter i byen. Ligesom Visit Odder har mange gode bud på aktiviteter og éndagsoplevelser i området.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.