Montra Odder Parkhotel

Blandt verdens bedst bedømte hoteller

Vi er utrolig stolte over at have fået Tripadvisors Travelers’ Choice Award 2021! Den flotte pris gives til de 10% bedst bedømte hoteller på hele siden, der dækker hoteller over hele kloden.

Prisen er et synligt bevis på, at vi altid lægger os i selen og gør vores ypperste for, at du som gæst for et behageligt ophold. Vi går gerne det ekstra skridt og nyder at byde vores gæster ”Velkommen hjem”.

Vi får gæster, som har mange forskellige behov, og vi sørger altid for et godt ophold. Alt fra forretningsfolk til glade feriegæster kan se frem til nogle gode timer eller dage hos os.

Tripadvisors platform tæller mange tusinder af hoteller og millioner af brugere verden over, så det er stort for os, at vi er blandt de 10% bedste.

Vi er meget glade for de tilbagemeldinger vi får fra vores gæster, både de mundtlige på hotellet, men også online på eksempelvis Tripadvisor.

Du kan se vores anmeldelser på platformen her.

Udpluk af glade anmeldelser

Dejligt hotel midt på turen
“På min Jyllands-tur skulle jeg bruge et hotel, og her faldt valget på Montra Odder Parkhotel og det dækkede fuldt ud mine behov: venligt personale, varmt bad, dejlig seng samt god morgenmad. Kan anbefales.”
– Lotte I, maj 2021

Herlige rammer til vores netværksmøde
“Trods diverse COVID-19 restriktioner bød Montra Hotel i Odder vores gruppe på ca. 15 personer de helt perfekte rammer for et netværksmøde.
Både de tekniske faciliteter og det kulinariske udbud gjorde dagen til en herlig oplevelse.

Det er ikke første gang at vi vælger Montra til denne typer møder, og bestemt heller ikke den sidste.

De varmeste anbefalinger herfra.”
– Anders E, november 2020

Fødselsdag
“Vi havde en fantastisk weekend. Hotellet er hyggeligt og eksklusivt, maden var rigtig lækker og personalet yderst hjælpsomt og venligt. Vi var 21 voksne og 11 børn i to nætter og alle følte sig godt tilpas.”
– Bitten M, oktober 2020

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.