Romantisk bryllupsfest

Montra Odder Parkhotel

Nyd jeres livs kærlighedsfest i perfekte omgivelser

Leder du efter steder at holde bryllup på hotel i Østjylland nær Aarhus eller Horsens, så har vi de perfekte selskabslokaler til bryllup med mulighed for overnatning i luksuriøs stil. Hos Odder Parkhotel mener vi, at et bryllup skal være en fornøjelse at planlægge, deltage i og tænke tilbage på. Derfor har vi de perfekt rammer for afholdelse af bryllupsfest med overnatning i Østjylland nær Aarhus.

Vælger I Odder Parkhotel som jeres bryllupslokation, så kan I være sikre på at få et brag af en fest, hvor I kan læne jer tilbage og lade os stå for alt det praktiske. Med jer som brudepar i fokus, skræddersyr vi hele aftenens forløb efter jeres ønsker, så vi kan skabe de perfekte rammer med både mad, vin og vores flotte selskabslokaler i Odder. Vores dygtige personale har stor erfaring med afholdelse af bryllupsarrangementer, så I kan nyde jeres livs kærlighedsfest uden at løfte en finger.

Når I benytter festlokaler til bryllup hos Odder Parkhotel er der også mulighed for at leje værelser til jeres gæster – eller de har mulighed for selv at booke sig ind, så der ikke skal arrangeres hjemtransport om natten. Kort sagt – vores bryllupslokaler i Østjylland har de perfekte rammer for jeres kærlighedsfest.

Bryllupslokaler i Østjylland nær Aarhus

Fest så længe I har lyst på Odder Parkhotel

Vores bryllupsarrangement indeholder velkomstanretning, selvvalgt 3-retters menu, øl, sodavand og vin ad libitum samt kaffebord. Modsat mange andre bryllupssteder, så er vores arrangement ikke tidsbegrænset, så I kan feste, så længe I har lyst.

Velkomst
Crement de Bourgogne hertil to slags mandler, grissini og dip.

Menu
3 valgfri retter fra vores selskabskort.

Vine
Husets vine ad libitum under middagen.

Kaffe/te
Vælg hertil mellem kransekage, småkager eller chokolade.

Fri bar
På buffet efter middagen med øl, sodavand og husets vine.

Natmad
Valgfri.

KR. 1.295,-

Pris pr. kuvert

* Prisen er inkl. service til egen medbragt bryllupskage.
* Romantisk bryllupsfest på Montra Odder Parkhotel er ikke tidsbegrænset.

Bryllupslokaler i Østjylland nær Aarhus

Gratis overnatning i luksussuite efter jeres bryllupsfest

Hold dit bryllup her og Montra Odder Parkhotel tilbyder en gratis overnatning til brudeparret i luksussuite.

Kom forbi og bliv inspireret til dit bryllup nær Aarhus

Vi vil allerhelst mødes med jer til en uforpligtende snak om jeres ønsker til selskabslokalerne på hotellet inden brylluppet. Så kom gerne forbi og se vores bryllupslokaler, prøv vores gode mad og fornem stemningen.

Kontakt os på 8654 4744 eller info@ophotel.dk, eller send os en forespørgsel, og vi ringer dig op.

lene profilbillede

Lene Jensen
Hotelchef
Telefon: 8654 4744

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.