Hvad vores gæster siger

Montra Odder Parkhotel

Hvad siger vores gæster om Montra Odder Parkhotel?

På Montra Odder Parkhotel sætter vi en stor ære i, at skabe den bedste oplevelse for vores gæster. Dette gælder både din ankomst, vores værelser og personale samt restaurant og mødefaciliteter. Derfor sætter vi stor pris på at høre, hvad vores gæster siger om os. På denne måde stræber vi altid på at forbedre os, så du kan få den bedste hoteloplevelse.

Citater fra overnattende gæster

“Mange tak for et dejligt 5 dages ophold. Alt har været tip top. Dejligt værelse, dejlig mad og en super betjening”

“Vi siger tusind tak for et godt og hyggeligt ophold med super venlig betjening. Det har været en uforglemmelig weekend”

“Tusind tak for Jeres altid dejlige varme smil. Vi glæder os til at komme igen til næste år”

“Tak for en uforglemmelig oplevelse. Vil altid huske Odder Parkhotel for den dag, min mand friede til mig:) Super service og lækre omgivelser”

“Tusind tak for et dejligt ophold. Fantastisk boblebad:) Det var en meget dejlig middag og rigtig god betjening. Stor fornøjelse og vi glæder os til at komme og danse en masse mere” Mange danse-hilsner Mie Molkte & Thomas Evers Poulsen”

“Tusind tak for nogle hyggelige dage her hos Jer. Super betjening, samt fantastiske flotte og skønne omgivelser. Håber vi igen får mulighed for ar vende tilbage”

Citater fra arrangører af fester

“Hej Lene og alle på Odder Parkhotel.
I skal have et STORT tak for den service i har udvist i forbindelse med vores bryllup den 17/8 2013. Vi har fra mange af vores gæster også modtaget mange roser om netop det samme. Der manglede absolut ikke noget og maden var bare helt fantastisk, og i tacklede det med at tiden til sidst under middagen var knap inden brudevalsen, rigtig fint. Det var også bare dejligt at vi efter en så overvældende og skøn dag kunne gå til ro i jeres Brigitte Bardot værelse;) På den måde blev det også en romantisk afslutning på det hele, samt en romantisk start dagen efter på vores “nye” liv som ægtefæller. Vi er så glade for at vi valgte Odder Parkhotel til at danne rammen om vores bryllupsfest. Til sidst vi også bare sige tusind tak for den fine bryllupsgave! Vi glæder os til at fejre 1 års bryllupsdag hos jer og til at holde fremtidige store fester hos jer:)
Mange hilsner fra Karina og Daniel Frydendal Fyrstenberg”

“1000 tak for en fantastisk bryllupsfest. Super god mad og betjening. Alle gæsterne roste maden og personalet til skyerne. Vi vil aldrig glemme denne dag og fest”

Citater fra Kursusledere:

Annette Møller, Institutsekretariatsleder, Institut for Matematik, Aarhus Universitet: “Tusind tak for et dejligt og hyggeligt ophold i sidste uge. Mine medarbejdere har rost jeres sted, mad og betjening – disse “roser” er hermed givet videre. Derudover var det heldigvis også et godt seminar, hvor de alle fik lidt puttet “i tasken” – det er altid dejligt, når man kan fornemme, at man har ramt det rigtige. Med disse roser vil jeg gerne ønske jer alle en rigtig dejlig sommer!”

Karsten Vind, Partner og chefkonsulent hos Pluss Leadership siger: “Stor fleksibilitet og imødekommenhed. En stor lyst til at bidrage og hele tiden gøre det endnu bedre. Et smil fra alle. Gode rammer – god plads, rum og ro til det, vi gerne vil.”

Morten Revsbeck, Manager hos Terma Academy siger: “Der ses af dette kursus en tydelig sammenhæng mellem rammer og indhold, hvilket afspejles i den samlede, meget flotte karakter af uddannelsen. Vi vil derfor fortsætte vores samarbejde med Odder Parkhotel, da det giver et optimalt læringsmiljø.”

Bo Kristian Nielsen, Uddannelseskonsulent, cand.scient.soc. , siger: “Det store minus ved at afholde internat hos jer er, at man bliver lidt afhængig af maden, stemningen og stedet:-)”

Paul Birk, HR-Konsulent Personaleudvikling, Danish Crown: “Tak for den altid gode service, lækker mad og fleksibilitet hele holdet er gode til at yde.”

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.