Kickoff og konferencer

Montra Hotels

Kickoff og konferencer

Kickoff handler om at kridte banen op for den næste etape og motivere medarbejderne til at nå i mål. Her er det vigtigt at afholde arrangementet et sted uden for de sædvanlige arbejdsrammer. Et sted som medarbejderne kan huske og se tilbage på med glæde. Netop dette tilbyder vi på Montra Hotels. Vi sætter en ære i at skabe et gennemført kickoff arrangement, hvor du vil opleve unik service i alle faser af arrangementet, så du kan få et kickoff med effekt og motiverede medarbejdere.

Kort sagt, vi gør os umage for at give jer en god oplevelse, når I afholder kickoff, et møde eller en konference hos os. Vi klarer alt det praktiske, så I kan bruge energien på at få det fulde udbytte af arrangementet.

Teambuildingaktiviteterne afvikles af vores faste samarbejdspartner FIELDMORE Kurser & Events.

Heldagspakke

(08.00 – 17.00)

  • Kaffe/te og let morgenbuffet
  • Adgang til frisk vand, frugt og kaffe/te hele dagen
  • Frokostbuffet med husets specialiteter
  • Eftermiddagskaffe/te med sødt & sundt.

Priser fra
Kr. 425,-

Pr. person + aktivitet (inkl. moms)

Kickoff og konferencer

Play & Connect

Byg hurtigt nye relationer mellem mennesker, uanset hvor godt de allerede kender hinanden. Vi skaber en unik fælles oplevelse, baseret på små aktiviteter som alle kan deltage i.

Varighed 1-2 timer.
Kr. 475,-

Pris pr. person inkl. moms ved min. 15 pers.

Kickoff og konferencer

Conference Warm Up

Sjove, mentale og til dels fysiske teambuilding øvelser. Hele scenariet styres af en energisk instruktør, som med små korte input og musik, skaber en sjov stemning for alle

Varighed 30-60 minutter.
Kr. 195,-

Pris pr. person inkl. moms ved min. 30 pers.

Kickoff og konferencer

The Black Link

Med lyset slukket og kun skæret fra ultraviolette lamper leger vi bl.a. med deltagernes indbyrdes demografiske sammensætning og det hele akkompagneres af energisk musik og afsluttes med en aktiv øvelse, som får pulsen op.

Varighed 45-60 minutter.
Kr. 595,-

Pris pr. person inkl. moms ved min. 20 pers.

Kickoff og konferencer

Flipchart Game

Deltagerne bliver inddelt i hold og vises en illustration på storskærm, som de skal forsøge at efterligne. De har 30 sekunder til opgaven og lykkedes det indenfor tidsfristen, affyrer vi en kanon som overdynger dem med godter.

Varighed 1-2 timer.
Kr. 295,-

Pris pr. person inkl. moms ved min. 24 pers.

Læs mere om konferencer på de enkelte hoteller