Hold din konfirmation på Odder Parkhotel

Montra Odder Parkhotel

Fantastisk konfirmationsfest i Østjylland nær Aarhus

Vi sørger for, at konfirmationsdagen bliver helt speciel, når I holder festen på Montra Odder Parkhotel. Vores venlige personale sørger for, at alt går rigtigt til, og jeres gæster vil med garanti føle sig velkomne i vores hyggelige festlokaler. Vi har omgivelserne til en lækker konfirmationsfest nær Aarhus i forår/sommer – Odder er perfekt selvom konfirmationen foregår i Aarhus midtby, da det er nemt for gæster fra hele landet at komme til. Der er også mulighed for at booke en overnatning for jeres gæster.

Vi sammensætter gerne en dag præcis efter jeres ønsker til mad og budget, så kom forbi til en uforpligtende snak – tag konfirmanden med så I kan se konfirmations lokalerne i fantastiske Odder.

Kontakt os på tlf. 86 54 47 44 eller send os en forespørgsel nederst på siden.

 

Vi hjælper med alle detaljer

Maden og konfirmanden er i centrum
Montra Odder Parkhotels dygtige kokke gør sig særligt umage med maden til jeres gæster. Vi har altid gode forslag til menuer og laver nye menuer i begyndelsen af hvert år. Men selvfølgelig kan konfirmanden også selv sammensætte menuen sammen med sine forældre.

Smuk borddækning og flotte indbydelser til jeres konfirmation
Vi hjælper gerne med specielle blomsterarrangementer, bordkort, m.m., og I kan også købe indbydelserne til jeres gæster, hvis I ønsker det. Prisen er kr. 8,- pr. stk inkl. kuvert, eksl. porto.

Vil I have musik?
Vi kan evt. skaffe musik eller anden underholdning, og vi sørger selvfølgelig for at holde styr på rækkefølgen af sange og taler, så ingen bliver glemt undervejs.

Overnatning til særpris ved konfirmationen
Hvis jeres gæster overnatter på Montra Odder Parkhotel efter festen, giver vi rabat på værelserne.

Ud af huset
Ved bestilling ud af huset gives 10% rabat pr. person. Prisen er inkl. levering i Odder by ved min. 20 personer. Uden for byen eller under 20 personer koster det kr. 345,-. Læs mere om vores mad ud af huset.

Spørg til din drømmekonfirmation

Udfyld formularen herunder, hvorefter vi vil kontakte dig for at høre nærmere om jeres ønsker og behov for den kommende fest. Det er ganske uforpligtende at få et tilbud.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

lene profilbillede

Lene Jensen
Hotelchef
Telefon: 8654 4744

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.