Menuen i vores restaurant på Montra Odder Parkhotel
God mad er noget vi alle kan samles om. God mad kan skabes af alle – og bedst af alt nydes af alle. Derfor sætter vi en stor ære i at skabe en sand gourmetoplevelse for alle vores kunder. Restaurantens stil er præget af det danske med strejf af det sydeuropæiske.
Hver måned udskifter vi vores menukort, så det passer med årstidens bedste råvarer. Følg derfor med her på siden, når vi løbende opdaterer vores menukort på restauranten på Odder Parkhotel.
Bestil bord på info@ophotel.dk eller tlf. 86 54 47 44.
MÅNEDENS MENU
Middag & vin januar 2021
- Marinerede rejer på sprød bruschetta
- Braiseret andelår med marineret kål og orange skyr
- Inkl. 2 glas vin
Pr. person
Kr. 290,-
Dagens menu
I hele januar skifter vi menukortet ud hver dag.
Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre den aktuelle menu.
Hør mere eller bestil bord på info@ophotel.dk eller tlf. 86 54 47 44.
Lørdags menu
Lørdag er der et specielt menukort, med mulighed for 5-retters menu. For mere information, spørg endelig receptionen.
Bestil bord på info@ophotel.dk eller tlf. 86 54 47 44.
Børnemenu
Hovedretter
- Fjollede kyllinger – Stegt kyllingebryst
- Friski fiski – Fiskefilet
- Frække frikadeller
- Fantastiske steak af oksekød
- Finurlige pasta med sauce bolognese
- Flyvende pizza med skinke & ost
Alle retter serveres med valgfrit tilbehør, grøntsager samt dip/sauce
Kr. 79,-
Pris pr. ret
Desserter
- Isbombe – Hjemmelavet isdessert
Kr. 49,-
Pris pr. ret
Restaurantens åbningstider
Aften fra 17.30 – 21.00, køkkenet lukker kl. 21.00.
I perioden 28/6-8/8 2020 er restauranten åben alle dage.
Bestil bord på info@ophotel.dk eller tlf. 86 54 47 44.
Vi leverer også mad ud af huset, eller du kan vælge at holde din næste fest hos os.