Menuen i vores restaurant på Montra Odder Parkhotel
God mad er noget vi alle kan samles om. Derfor sætter vi en stor ære i at skabe et godt måltid for alle vores kunder. Restaurantens stil er præget af de danske klassikere, du kender og elsker.
Hver måned udskifter vi vores menukort, så det passer med årstidens bedste råvarer. Følg derfor med her på siden, når vi løbende opdaterer vores menukort på restauranten på Odder Parkhotel.
Bestil bord eller hør mere om menuen på info@ophotel.dk eller tlf. 86 54 47 44.
Maj måned
A la carte
Forretter
Fiske terrine med urtesalat og Marie Rose-dressing
kr. 139,-
Rimmet laks med urtesalat, flødesauce, lakserogn & dildolie
kr. 139,-
Okse carpaccio med æblesalt, olivenolie og ristede nødder
kr. 139,-
Hovedretter
Ribeye (300 g) med pommes frites, dagens salat, vælg mellem bearnaise- eller pebersauce
kr. 295,-
Donfiteret kylling fra rokkedahl med sæsonens grønt, stegte kartofler & kyllingefumé sauce
kr. 295,-
Dagens fisk med nye kartofler i smør & persille, hertil sæsonens grønt & citrus smørsauce
kr. 285,-
Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter & smør sauce
Kr. 249,-
Vegetar
Stegt rødbedebøf med sæsonens grønt på cremet korn og linser
Kr. 219,-
Ost
3 slags ost med behørig garniture
Kr. 149,-
Desserter
Citrontærte med italiensk marengs og hindbærcoulis
kr. 149,-
Gateau Marcel med syltede skovbær & bærsorbet
kr. 149,-
Islagkage med hasselnøddebund & krokant, hertil syltede bær & flødeskum
kr. 139,-
Månedens Middag & Vin
Rejecocktail à la Parkhotel
Stegt spoleben med urter, kartoffel, sæsonens grønt og svampesauce
Inkl. 2 glas vin
350,- pr. person
Restauranten er åben mandag – lørdag kl. 17.30 – 21.00
Bestil bord på info@ophotel.dk eller tlf. 86 54 47 44.
Lørdagsmenu
Lørdag er der et specielt menukort, med mulighed for 5-retters menu. For mere information, spørg endelig receptionen.
Bestil bord på info@ophotel.dk eller tlf. 86 54 47 44.
Søndag er restauranten lukket
Børnemenu
Hovedretter
- Fiskefilet
- Frikadeller
- Stegt fisk
- Lille hakkebøf
- Kylling nuggets
- Lasagne
Der er mulighed for at vælge mellem pasta, salat, ristede kartofler eller pommes frites til hovedretten
Kr. 99,- pr. ret
Desserter
- Isbombe (vanilje, jordbær og chokolade)
Kr. 59,-