Menuen i vores restaurant på Montra Odder Parkhotel
God mad er noget vi alle kan samles om. Derfor sætter vi en stor ære i at skabe et godt måltid for alle vores kunder. Restaurantens stil er præget af de danske klassikere, du kender og elsker.
Hver måned udskifter vi vores menukort, så det passer med årstidens bedste råvarer. Følg derfor med her på siden, når vi løbende opdaterer vores menukort på restauranten på Odder Parkhotel.
Bestil bord eller hør mere om menuen på info@ophotel.dk eller tlf. 86 54 47 44.
Februar måned
A la carte
Forretter
Stegt lange med confiteret selleri, jordskokkeskum og chips
kr. 139,-
Stenbiderrogn på hjemmelavet blinis med rødløg og syrnet creme fraiche
kr. 145,-
Ravioli med rillette af okse, svampe og trøffel
kr. 139,-
Hovedretter
Ribeye (300 g) med pommes frites, dagens salat og sauce bearnaise
kr. 295,-
Coq au vin med sauté af svampe og løg hertil kartoffelmos
kr. 285,-
Helstegt rødspætte med kartofler, syltede ribs, og persille sovs
kr. 265,-
Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter & smør sauce
Kr. 249,-
Vegetar
Stegt rødbedebøf på cremet korn og linser
Kr. 219,-
Ost
Grubelageret Vesterhavsost med solbær kompot og mandler
Kr. 149,-
Desserter
Profiteroles med vaniljecreme og kirsebær
kr. 149,-
Orange chokolademousse med nøddekrokant og syltede bær
kr. 149,-
Islagkage med hasselnøddebund & krokant, hertil syltede bær & flødeskum
kr. 139,-
Månedens Middag & Vin
Rørt laksetatar med creme fraiche, løg, kapers og urter
Gratineret kalvespidsbryst med sauté, kartofler og sennepssauce
Inkl. 2 glas vin
350,- pr. person
Restauranten er åben mandag – fredag kl. 17.30 – 21.00
Bestil bord på info@ophotel.dk eller tlf. 86 54 47 44.
Lørdagsmenu
Lørdag er der et specielt menukort, med mulighed for 5-retters menu. For mere information, spørg endelig receptionen.
Bestil bord på info@ophotel.dk eller tlf. 86 54 47 44.
Søndag er restauranten lukket
Børnemenu
Hovedretter
- Fiskefilet
- Frikadeller
- Stegt fisk
- Lille hakkebøf
- Kylling nuggets
- Lasagne
Der er mulighed for at vælge mellem pasta, salat, ristede kartofler eller pommes frites til hovedretten
Kr. 99,- pr. ret
Desserter
- Isbombe (vanilje, jordbær og chokolade)
Kr. 59,-