Månedens menu

Montra Odder Parkhotel

Menuen i vores restaurant på Montra Odder Parkhotel

God mad er noget vi alle kan samles om. Derfor sætter vi en stor ære i at skabe et godt måltid for alle vores kunder. Restaurantens stil er præget af de danske klassikere, du kender og elsker.

Hver måned udskifter vi vores menukort, så det passer med årstidens bedste råvarer. Følg derfor med her på siden, når vi løbende opdaterer vores menukort på restauranten på Odder Parkhotel.

Bestil bord eller hør mere om menuen på info@ophotel.dk eller tlf. 86 54 47 44.

 

Vi gør opmærksom på, at restauranten er lukket alle søndage, samt mandag den 10/7, 17/7 og 31/7. Kontakt os omkring forplejning. Det er stadig muligt at overnatte og få morgenmad alle dage i juli måned.

April måned

A la carte

 

Forretter

Rejecocktail à la Parkhotel med Marie Rose-dressing

kr. 139,-

 

Jordskokkesuppe med chips og urter

kr. 139,-

 

Tapasbræt med skinke, pølser og grønt

Lille – kr. 139,-

Stor – kr. 229,-

 

Hovedretter

KalveRibeye (300 g) med pommes frites, bagte løg, salat, svampe & sylt

Vælg mellem sauce bearnaise eller pebersauce

(Bøffen steges medium, medmindre andet ønskes)

kr. 319,-

Steak af oksefilet (200g) med pommes frites, bagte løg, salat, svampe & sylt

Vælg mellem sauce bearnaise eller pebersauce

(Bøffen steges medium, medmindre andet ønskes)

kr. 299,-

 

Sæsonens fangst gratineret med spinat og sauce Mornay, tidens grønt og kartofler

kr. 295,-

 

Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter & smør sauce

Kr. 269,-

 

Mørbradgryde med grønt og sylt

Vælg mellem pommes frites eller ris

Kr. 249,-

 

Vegetar

Quinoabøf med tomatsauce

Kr. 219,-

 

Desserter

Pandekager med vaniljeis & chokoladesauce

kr. 139,-

 

Chokoladekage med is og karamel

kr. 139,-

 

Hjemmelavet islagkage med hasselnøddebund, syltede bær & flødeskum

kr. 139,-

 

April måneds

Middag & Vin – Vælg selv, hvor mange retter du ønsker

Snack: Rødfisketerrine med chips og urter

Forret: Pocheret æg med mornaysauce, parmesan og ristet spinat

Hovedret: Urtegratineret oksebryst med cognacsauce, rösti med løgcreme, forårsløg & sylt

Ost: indbagt taleggio med knækbrød og tomatchutney

Dessert: Orangetrifli med bagt hvid chokolade og knas

Pris:

Tilkøb af Snack & velkomstdrink ved 2 eller 3 retter

Kr. 95,-

 2 retter + 2 gl. vin

Kr. 350,-

 3 retter + 3 gl. vin

Kr. 450,-

 4 retter + 4 gl. vin

Kr. 550,-

 4 retter + 4 gl. vin, velkomst og snack

Kr. 625,-

 Velkomst & snack, 4 retter, 4 gl. vin samt kaffe & sødt

Kr. 675,-

 

Restauranten er åben mandag – lørdag kl. 17.30 – 21.00

Bestil bord på info@ophotel.dk eller tlf. 86 54 47 44.

 

Vi gør opmærksom på, at restauranten er lukket alle søndage.

 

 

Børnemenu

Hovedretter
  • Fiskefilet
  • Frikadeller
  • Stegt fisk
  • Kylling nuggets
  • Lasagne

Der er mulighed for at vælge mellem pasta, salat, ristede kartofler eller pommes frites til hovedretten

Kr. 99,- pr. ret

Desserter
  • Isbombe (vanilje, jordbær og chokolade)

Kr. 59,-

 

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.