Hotel i hjertet af Østjylland

Montra Odder Parkhotel

Velkommen til Montra Odder Parkhotel

På Montra Odder Parkhotel er målet at yde en personlig og individuel service på et højt kvalitetsniveau. Dette ynder vi at gøre via vores dygtige medarbejdere, som bestræber sig på at være faglige og fleksible.

Derudover er vi overbeviste om, at viden og dialog med vores gæster er nøglen til at skabe ro og tryghed, når vores gæster vælger os til det formål de måtte ønske, uanset om det er afholdelse af bryllupsfesten, weekendophold, benyttelse af mødelokaler eller hotellet som konferencehotel.

Vi elsker at have gæster, og vi er stolte, når vi kan byde velkommen på Montra Odder Parkhotel.

Overnatning i Odder i hjertet af Østjylland

Book skøn overnatning på lækkert 4-stjernet hotel
Et formålsindrettet 4-stjernet hotel og konferencecenter placeret centralt i smukke omgivelser i Odder nær Aarhus i hjertet af Østjylland. Montra Odder Parkhotel er to gange kåret til Danmarks bedste hotel til konferencer og vandt booking.com’s pris for mest tilfredse gæster i 2015.

På Montra Odder Parkhotel går personlighed og ægte værtsskab hånd i hånd for at sikre, at du får maksimal tryghed og komfort under dit ophold på hotellet. Du kan være sikker på, at du vil blive taget godt af, ligegyldigt hvilket ophold eller overnatning du booker på hotellet – vi sørger for, at din overnatning i Odder bliver skøn.

Du vil ligeledes på Montra Odder Parkhotel finde en hyggelig og stemningsfuld restaurant med kulinariske smagsoplevelser samt en unik vinkælder, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne vinkender. Perfekt til den eksklusive middag og hotel overnatning nær Aarhus. Hotellet ligger tæt på E45, hvilket betyder, at det ikke tager mere end små 15 min., at køre til omkringliggende byer Aarhus, Horsens og Skanderborg – vi er altså et hotel placeret lige midt i Østjylland. Derudover går der både bus og letbanen 5 min. gang fra hotellet, der nemt og hurtigt kan hjælpe dig rundt i det skønne Øst- og Midtjylland. Gratis parkering foran hotellet er en selvfølge i forbindelse med en overnatning nær Aarhus.

Området omkring Montra Odder Parkhotel er omkranset af en utrolig smuk natur, hvor du som gæst med fordel kunne besøge de skønne skove og strande, som området har at tilbyde når du alligevel overnatter på vores smukke hotel i Østjylland.

Vi ses til et uforglemmeligt ophold på hotel i Odder nær Aarhus.

Certificeret indsats for miljøet

Vi går meget op i klima og miljø, og derfor har vi arbejdet hårdt for at opnå den prestigefyldte Green Key-certificering. Det er en mærkningsordning, som bliver givet til hoteller, som gør noget særligt for at mindske det klima- og miljømæssige fodaftryk, som vi sætter på planeten. Når du vælger at holde fest, overnatte, spise eller noget helt fjerde på et hotel med Green Key-certificeringen, har du truffet et klimamæssigt fornuftigt valg.

Læs mere om Green Key her og klik på knappen for at se vores certifikat.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.