4 grunde til at vælge hotel til jeres sommerferie

Sommerferien 2021 rimer for mange igen i år på Danmark. Et Danmark med smuk natur, flotte strande og fantastiske oplevelser. Sommer i Danmark skaber også gode minder om gule rapsmarker, Vesterhavets brusen, nye danske kartofler og friske jordbær med fløde – og måske et glas kold rosé i skyggen. Men mest af alt kan vi se frem til de unikke lyse aftener, som vi i Danmark er kendt for i hele Europa.

Sommerferien betyder også tid til hygge og nærvær med familie og venner. Et pusterum fra en travl hverdag og lidt velfortjent (selv)forkælelse. For manges vedkommende betyder det også ture rundt i landet med plads til fantastiske oplevelser sammen.

Et ophold på et hotel passer perfekt ind i netop disse elementer der rimer på dansk sommer og er en fantastisk mulighed til din sommerferie i 2021. Uanset om det er en voksenferie, eller om hele familien skal med.

Vi har samlet 4 gode grunde til at vælge et sommerferieophold på et af vores 4 skønne hoteller i Jylland.

1. Høj komfort med lidt ekstra luksus

På et hotel er komforten i top. Hoteller lever af komfort, og derfor kan du regne med upåklagelig service og kvalitet tænkt ind i alle dele af oplevelsen. Eksempelvis vil de fleste nok nikke genkendende til, at det er rart at komme hjem til en redt seng og et rengjort værelse efter en god dag fyldt med oplevelser.

Holder du ferie hos os, har du restaurant på hotellet, og der er forskellige slags underholdning for store og små. Der er sæbe, håndklæder og meget mere, så du skal kun fokusere på at have en dejlig sommerferie og at føle, at det hele er lidt mere luksus end derhjemme.

2. Fantastisk beliggenhed tæt på Jyllands top attraktioner

Vores hoteller har en god beliggenhed i forhold til nogle af de mest spændende seværdigheder og attraktioner, Jylland har at byde på. Såsom LEGOLAND®, Djurs- og Fårup Sommerland, Tivoli Friheden og mange andre. Ligeledes er der tæt på vores 4 hoteller også både dyreparker, zoologiske have, regnskov og museer. Det være sig som ARoS tæt på Sabro, Bunkermuseum i Hanstholm, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals og eller Moesgaard Museum tæt på Odder. Alle med masser af unikke oplevelser til både børn og voksne.

Sabro Kro og Odder Parkhotel er godt beliggende i Østjylland med blandt andet strande, skove og byliv endnu tættere på.

Skaga Hotel og Hotel Hanstholm ligger med storslåede naturoplevelser tæt på – ikke mindst Vesterhavet og Nationalpark Thy.

3. Hjælpen er altid tæt på

Når du vælger et hotel er vi her for at hjælpe dig som gæst og skabe det bedste ophold. Det betyder at vi på alle vores hoteller har en døgnbemandet receptionen, så du altid kan få netop den hjælp du har brug for – også hvis uheldet er ude, og børnene spilder saftevand i sengen, eller hvis du skal have et godt råd til morgendagens udflugt.

Men det være sig også med hjælp til de små, unikke oplevelser i lokalområdet. Små tips til en hyggelig lille butik rundt om hjørnet, eller råd til den smukkeste køretur i nærområdet. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at gøre sommerferien på et hotel endnu bedre.

4. Vi klarer morgenmaden – og kan også hjælpe med andre måltider

Hos Montra Hotels får du altid morgenmad med i værelsesprisen. Det sikrer dig et godt udgangspunkt med god energi til at udforske de spændende områder og muligheder, der er rundt om vores hoteller, eller bare en god start på en dag med afslapning på hotellet.

Flere af vores ophold er ligeledes også med middag i restauranten, som servere lækre og smagfulde retter til store som små. Har I brug for en lille madpakke til udflugten eller stranden – så kan vi også hjælpe jer med det.

Det betyder, du ikke skal tænke på at handle ind i forvejen eller tage turen til bageren. Vores udvalg er altid delikat og indbydende, og vi har noget for hele familien.

Sommerferie i Danmark på Montra Hotels

Hvis vi har vækket din interesse, og vil du gerne holde ferien til sommer i Danmark, så tag et kig på vores sommerophold. Her kan du finde inspiration til din kommende sommerferie, og vi er sikre på, at der er noget for enhver smag.

Find inspiration til sommerferien.