Sommerferie i Jylland med Montra Hotels

Sommertilbud

Fantastisk sommerferie i Danmark

Hvis du gerne vil holde sommerferie i Danmark i 2021, har vi en hel buket af skønne ophold til dig. Hvert af vores 4 hoteller har sammensat nogle fantastiske ophold, som kan give dig en dejlig sommer herhjemme. Der er noget for enhver smag, og opholdene henvender sig både til børn og voksne. Vi samarbejder med nogle af de mest spændende museer og attraktioner i landet, og så finder du vores hoteller i nogle af de skønneste egne af Danmark.

Blandt andet kan du tage på opdagelse i Nordsøen Oceanarium, Bunkermuseet i Hanstholm og nogle af de store museer i Aarhus og Horsens. Hotellerne ligger i dejlige omgivelser tæt på både natur og kultur – Skaga Hotel og Hotel Hanstholm ligger et stenkast fra Vesterhavet i Hirtshals og Hanstholm, og Sabro Kro og Odder Parkhotel ligger tæt på Aarhus og i hjertet af Østjylland.

Med Montra Hotels kan du få en dejlig sommerferie i Jylland på et eller flere af vores hoteller, som er klar til at byde glade sommergæster velkommen.

Montra Skaga Hotel

Picnic og klumpfisk i Hirtshals

I Hirtshals byder Skaga Hotel velkommen til sommerferie i toppen af Jylland. Vendsyssel er kendt for det særlige lys, der gjorde skagensmalerne så kendte, og der er aldrig langt til flot natur i området. Derudover byder Vendsyssel på en masse skønne aktiviteter, der kan give en fantastisk sommerferie. Skaga Hotel tilbyder disse sommerophold:

Sommertilbud
Montra Skaga Hotel

Mini sommerferie med picnic

1. juni til 31. august

Kom på et lækkert ophold til en exceptionelt god pris. Få 2 overnatninger, en skøn 2-retters middag hver aften, morgenmad og en picnickurv fyldt med lækkerier.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

Sommertilbud
Montra Skaga Hotel

Ophold med klumpfisk og middag

Hele sommeren

Nyd et 2-dages ophold inkl. entrébillet til Nordsøen Oceanarium og en lækker 2-retters middag i vores panoramarestaurant.

Pris pr. person fra

KR. 525,-

Montra Hotel Sabro Kro

Sommerferie ved Aarhus

På Sabro Kro kan du vælge mellem 3 dejlige ophold, som kan danne rammen om en skøn sommerferie i Jylland. Hotellet ligger tæt på Aarhus, og det er let at komme til mange af området spændende oplevelser fra Randers Regnskov til shopping i Aarhus eller nogle af de mange fantastiske strande, der er i området. På Sabro Kro kan du tage på disse ophold:

Sommertilbud
Montra Hotel Sabro Kro

3 overnatninger for 2's pris

25. juni til 8. august

Få 4 skønne dage i Sabro tæt på Aarhus og den skønne natur på vores hotel og betal kun for 2 overnatninger. Udnyt tiden hos os til at nyde sommeren og de mange skønne muligheder i området.

Pris for 2 personer fra

KR. 1.920,-

Sommertilbud
Montra Hotel Sabro Kro

3-dages sommerophold ved Aarhus

1. juni til 30. august

Vi byder på et skønt 3-dages ophold med dejlig 2-retters aftensmenu, skøn morgenbuffet og kaffe og kage, når du ankommer – nyd sommeren med nogle dage hos os!

Pris pr. person fra

KR. 899,-

Sommertilbud
Montra Hotel Sabro Kro

Sommerophold med picnic

1. juni til 30. august

Tag på et skønt ophold med 2 overnatninger, som kalder på ture ud i sommerlandet – vi giver dig nemlig en lækker picnic med til turen! Og så klarer vi også aftensmaden med lækre 3-retters menuer.

Pris pr. person fra

KR. 1.299,-

Montra Hotel Hanstholm

Bunkere og skønne værelser i Thy

Hotel Hanstholm ligger i Thy, et område med et væld af spændende muligheder, der kan gøre din sommerferie til noget særligt. Stemningen i det nordvestjyske er helt særlig, og du kan blandt andet fordybe dig i naturen på alle tænkelige måder – lige fra Nationalpark Thy til det vilde vand ved Klitmøller og Limfjordens rolige stræde på tværs af Jylland. Hos Hotel Hanstholm kan du tage på disse sommerophold:

Sommertilbud
Montra Hotel Hanstholm

Bunkerophold i Hanstholm

1. juni til 30. september

Tag på et skønt 4-dages ophold i den dejlige danske sommer i Hanstholm, og få billetter til Bunkermuseet Hanstholm. Her får du et unikt indblik i 2. Verdenskrig og de tyske bunkere ned langs Vesterhavet.

Pris pr. person fra

KR. 1.795,-

Sommertilbud
Montra Hotel Hanstholm

Sommerophold i Thy

1. juni til 30. september

Charmerende Hanstholm og vores hyggelige hotel i byen danner rammen om et dejligt 3-dages sommerophold i skønne Thy. Kom tæt på en masse naturoplevelser og oplev den særlige stemning i området med et sommerophold på Hotel Hanstholm.

Pris pr. person fra

KR. 1.395,-

Montra Odder Parkhotel

Sommerferie i hjertet af Østjylland

I Odder får du en hyggelig by med en perfekt placering til oplevelser rundt om i Østjylland. Her er kort afstand til både by og natur, og der er masser af spændende ting at tage sig til. Odder Parkhotel byder på ophold, hvor du kan opdage egnen, og hvor du får billet til et af de store og spændende museer, du finder i nærheden. På Odder Parkhotel får du følgende sommerophold:

Sommertilbud
Montra Odder Parkhotel

Sommerophold i Østjylland

1. juni til 1. august

Tag på et skønt 3-dages sommerophold mellem 1. juni og 1. august i charmerende Odder og oplev alle de spændende tilbud, Østjylland har at byde på.

Pris pr. person fra

KR. 899,-

Sommertilbud
Montra Odder Parkhotel

Mini sommerferie med kultur

1. juni til 1. august

Tag en 4-dages miniferie til Odder i de skønne sommermåneder! Vi serverer både morgenmad og aftensmad under din ferie hos os, og du får en billet til en af de store attraktioner i området.

Pris pr. person fra

KR. 1.399,-

Fri afbestilling indtil kl. 18 dagen før ankomst

Som en del af vores høje service tilbyder vi, at du kvit og frit kan afbestille dit ophold indtil klokken 18 dagen før ankomst. Vi ved, at disse tider med smitte, restriktioner og retningslinjer kan betyde pludselige ændringer i dine planer, og derfor tilbyder vi dig denne mulighed for at give dig så meget tryghed som muligt.

På alle vores hoteller har vi taget de nødvendige forholdsregler for, at du kan føle dig tryg på hotellet. Vi sørger blandt andet altid for god afstand til hinanden, bruger mundbind og tilbyder rig mulighed for at afspritte. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.